0
MAMA ZIJN Uncategorized

Kerstkaarten voor drukbezette mama’s met weinig tijd

img_0773Nog twee weken en het is Kerstvakantie! “Nog twee weken?????” hoor ik jullie denken! Ik dacht net hetzelfde afgelopen weekend! Ik weet niet hoe het komt maar op de één of andere manier lijkt het of de tijd elk jaar sneller en sneller gaat en staat mijn hoofd helemaal nog niet naar het hele kerst-en nieuwjaarsgebeuren, laat staan dat ik aan onze grote jaarlijkse kerstfotoshoot heb gedacht! Hoewel we vandaag vooral whatsappjes, mails en Facebookberichtjes versturen, is het in de kerstperiode altijd uitkijken naar échte wenskaarten in brievenbus. Ik blijf er de romantiek en authenticiteit van inzien en zie de kerstkaart niet graag verdwijnen!

Tadaaz to the rescue! Want hoe graag ik ook een originele kerstkaart met foto had gemaakt, dit jaar moest het snel gaan…

Ik geef jullie graag enkele tips hoe jullie zo snel mogelijk een toffe kerstkaart met foto kunnen maken:
1. Als je iets meer tijd hebt dan ik, dan kun je alsnog een leuke fotoshoot organiseren met je kinderen. Ik vond deze foto en deze foto via Pinterest wel heel leuk!

2. Geen tijd voor een uitgebreide fotoshoot? Scrol dan eens door je favoriete foto’s op Instagram of Facebook. Foto’s met veel likes zijn meestal populair en dus perfect om dit jaar te gebruiken als kers op je kerstkaart! Snel en eenvoudig, zo hebben we het graag!

3. Zoek een leuke fotowebsite om snel een kaart te ontwerpen. Tegenwoordig vind je allerhande fotowebsites waar je kerstkaarten met foto kan laten maken, maar één van mijn favorieten blijft toch wel Tadaaz! Je vindt er leuke kerstkaarten waar één toffe foto volstaat om een leuke kaart te ontwerpen. Je kan de motiefjes vaak zelf nog aanpassen waardoor je toch nog net iets creatiever uit de hoek kan komen. Wij zijn alvast superblij met onze kerstkaart!

Ook zin om snel een kerstkaart te bestellen?
Dan heb ik goed nieuws voor jullie want met de kortingscode BL10LW krijgen jullie 10% korting bij een bestelling vanaf 25€, geldig tot en met 31/12/2016.

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.