0
LIFESTYLE MAMA ZIJN Uncategorized

5 leuke manieren om goedkoper kindermerkkleding te scoren

Vorige week kreeg ik in mijn mailbox toevallig 3 dezelfde vragen in één week: Waar koop jij merkkleding voor Kobe en Frauke? Niet dat ik zo’n snob ben, verre van zelfs, maar ik de kleerkast van mijn kinderen is gevuld met een aantal duurdere basisstuks merkkleding aangevuld met goedkopere kleding die ik vind bij de Hema, Zeeman en H&M. Ik koop graag merkkleding bij lokale handelaars hier in de buurt of bij leuke kleine webshops, dat hoefde ik jullie niet meer te vertellen, maar waar ik ook soms koopjes doe, verklap ik jullie in deze blogpost:

IMG_0681
1. Vente-Exclusive
Ik had er al langer van gehoord, maar deze leuke site heb ik pas echt ontdekt afgelopen grote vakantie. Het is een webshop, maar hij werkt wel anders dan gewone webshops wat maakt dat je hier echt geweldige kortingen kan scoren tot wel 70%!  Aan het begin van het schooljaar heb ik voor Kobe en Frauke enkele leuke stuks van het leuke kindermerkje Someone gescoord, waar ik anders 197 euro voor moest betalen en nu nog 102 euro, van een koopje gesproken! Wat leuk is aan deze webshop is dat hun aanbod constant wisselt met nieuwe kortingen die telkens enkele dagen lopen en dat er ook voor iedereen iets is, zo komen mama’s, papa’s en kinderen aan hun trekken maar ook op je huis mooi te maken of om vakanties te regelen kan je er terecht. Je krijgt updates via mail zodat je steeds op de hoogte blijft. Zo liet ik mij vorige week weer gaan door een stockverkoop van het leuke merk Kitsch Kitchen met een leuke weekendtas en handtas als gevolg ;-). Een snelle levering maakt het plaatje helemaal compleet. Wij zijn grote fan van deze webshop!

2. Kleding Outlet Beurs
1 november kan je in de Nekkerhal in Mechelen terecht op de Kleding Outlet Beurs waar je recente collecties van dames-, heren- en dus ook geweldig leuke kinderkleding kan scoren! Ook zwangerschapskledij is er te vinden. Echt de moeite, want de kleding wordt verkocht met serieuze kortingen!

3. Designers for kids
In dit Facebookgroepje scoorde ik al topstukken van Aymara, Le Big, Simple Kids…noem maar op. Vaak tweedehands, maar ook vaak nog nieuw. En je kan er zelf ook je kindermerkkleding verkopen. Echt een aanrader van jewelste!

4. Maasmechelen village
Afgelopen winter bracht ik hier met mijn lief een shopdagje door en ook daar scoorden we enkele topstuks voor onze kids voor weinig geld. Een jeanshemdje voor Kobe van Mexx voor 5 euro, schoenen voor 20 euro…weet je niet waar naartoe? Dit is echt de moeite waard!

5. Stockverkoopadressen
Surf zeker regelmatig is naar deze website want je vindt er steeds een overzicht van alle stockverkopen in je buurt, maar ook links naar outlet winkels zoals dit leukje in Moerzeke.

Jullie nog leuke on-en offline tips waar we goedkoop kindermerkkleding kunnen shoppen?

 

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  Valérie
  september 28, 2015 at 2:43 pm

  Leuke adresjes allemaal, maar 102 € voor kinderkleding vind ik alsnog erg duur, zeker als ze er zo snel uitgroeien….
  Ik ga naar een ruilwinkel in de buurt, waar we de te kleine kleertjes kunnen inruilen voor grotere exemplaren.
  Alle kledij wordt gecontroleerd en is op die manier ook veel ecologischer Misschien is dit ook een interessante insteek?
  Groetjes, Valérie

 • Reply
  liese
  september 28, 2015 at 6:37 pm

  De tweedehandsbeurs van Gezinsbond! (ik organiseer dat hier elk jaar twee keer, daarmee dat ik niet anders kan dan reageren hé 😀 )

 • Reply
  Resaarcle
  september 29, 2015 at 8:16 am

  Nijn & Ko in Wijnegem!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.