Babyleggings

img_7165Weet je wat zo leuk is aan zwanger zijn? Dat je keihard geduld leert hebben! Zo wil ik dolgraag weten hoe ons kleine mannetje er zal uitzien…zal hij blond zijn of heeft hij misschien ook rosse krulletjes? Zal hij op Kobe en Frauke lijken of net niet? Heerlijk om er samen als gezin over te dromen en af te tellen! Ondertussen verwen ik hem al graag met het inrichten van zijn kamertje en het verzamelen van de mooiste babykleertjes en spulletjes.

Af en toe vind ik wat tijd om zelf iets leuks én simpels te maken. Toen ik de nieuwe stofjes van About Blue Fabrics by Bambiblauw zag was ik meteen smoorverliefd, hoe zou je zelf zijn? Ik kon moeilijk kiezen uit de collectie van 4 nieuwe stofjes. Fijne french terry met de leukste prints. Omdat ik hou van snelle en simpele projectjes, maakte ik nog eens leuke babyleggings van het gratis Oliver-patroontje, mijn absolute favoriet van het moment! Snel klaar en een topresultaat.
img_7145
En zeg nu zelf…zal ons mannetje niet om op te eten zijn in zijn nieuwe zelfgemaakte broekjes? Nu raakt mijn geduld toch wel een beetje op :-)…nog 12 weken. Tellen jullie mee af?
img_7155img_7148
Stofjes: cactussen french terry en grijze grid french terry bij Bambiblauw
Patroon: Oliver broekje

 

4 thoughts on “Babyleggings

  1. Ik kan maar beter niet gaan kijken naar nieuwe stofjes. Je broekjes zijn alvast om op te eten, zo schattig weer dat kleine spul. Ik tel mee af… leuk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.