0
Zelfgemaakt

Een babyjumpsuit om zelf te maken

img_7039

26 weken zwanger vandaag. Tijd om stilaan te beginnen denken aan de babyuitzet, nietwaar? Ondertussen heb ik hier al wat babyspullen verzameld die ik nog in huis had, maar ook van vrienden en familie mogen we heel wat lenen. Maar weet je wat ik het allerleukste vind? Zelf schattige babykleertjes maken, iets wat ik tijdens mijn vorige zwangerschappen nog niet kon omdat ik nog niet kon naaien, haha!

Tijd voor mijn eerste babyjumpsuit!

Wat heb je nodig?
Het patroon en de uitleg vond ik bij Kiind, het coolste oudertijdschrift ooit, ga dat zeker eens zien als je het nog niet eerder gedaan hebt!
Download hier de verschillende maatjes: 505662687480 of 86. Ik maakte een 62 omdat ik hoop dat ons manneke er nog ff geniet van kan hebben (uit ervaring weet ik dat ze 50 en 56 echt niet lang aandoen).
• tricot (140/150 cm breed), ik gebruikte dit leuke cactusstofje dat ik vond in een outletwinkeltje bij ons in het dorp
• boordstof
• machinegaren
• kamsnaps
• naaimachine
• lockmachine
• tweelingnaald + stretchnaald

Een uitgebreid stappenplan en foto’s vind je ook hier!

Ben superblij met het eindresultaat! En ik kan echt niet wachten tot ik ons manneke in zijn eerste zelfgemaakte babypakje kan steken…maar laat hem eerst graag nog wat groeien in mijn dikke buik :-).
Jullie al eens een babyjumpsuit zelf gemaakt? Andere ideetjes voor zelfgemaakte babykleertjes zijn altijd welkom!
img_7044img_7034

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.