0
EROPUIT

De coolste binnenspeeltuin ever: Playground

Nog op zoek naar een leuke anti-verveeltip voor de kinderen deze kerstvakantie? Dan heb ik dé oplossing voor jullie: spreek af met een vriendin (ik sprak af met haar) met kinderen en trek naar pop-up binnenspeeltuin Playground in Antwerpen, zonder zeveren dé coolste binnenspeeltuin waar ik ooit geweest ben!

Denk niet meer aan gillende kinderen, een drukte van jewelste en overload suiker en snoep, normaal kom ik altijd als een stresskonijn uit een binnenspeeltuin. Playground is anders! Beeld het je in: een keicool uitdagend en kindvriendelijk concept met een kinderdisco, een keicool parcours waarop kinderen kunnen klimmen en klauteren, een fietsparcours in een donkere tunnel, allemaal zelfontworpen en handgemaakt! Het bestaat voortaan dus echt! Een ideale hotspot voor jonge gezinnen met kinderen van 3 tot 10 jaar, terwijl jullie klein grut zich uitleeft, kan jij gezellig met een vriendin bijkletsen en genieten van lekkere sapjes en zelfgemaakte cupcakes. Voor de kindjes is er gezonde toverdrank en lekkere smoothies! Dit alles in een niet te drukke en een keicoole sfeer, midden in de Antwerpse binnenstad vlakbij de winkelstraten. Voor de eerste keer in mijn leven stapte ik ZONDER stress uit een binnenspeeltuin, de kerstvakantie van Kobe & Frauke kan nu al niet meer stuk! (en die van mij ook niet)

Conclusie? Playground is zowel voor kinderen àls de ouders tof! En daar kunnen wij alleen maar heel erg blij van worden! “Mama, wanneer gaan we nog eens terug naar deze leuke binnenspeeltuin? Do I need to say more?

Tip! Regelmatig wordt er gezocht naar nieuwe, verrassende speeltuigen en vinden er kleinschalige activiteiten plaats, zoals circusworkshops of voorstellingen van het hele gezin. Op de Facebookpagina vind je meer informatie.

PRAKTISCHE INFO
Groenplaats
ingang Mercado
Open van woensdag 21 december 2016 t/m maandag 17 april 2017

 

 

 

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  sabrina
  december 26, 2016 at 9:35 pm

  wauw dat ziet er echt heel leuk uit. Jammer dat het zo ver is.

 • Reply
  Evie
  december 27, 2016 at 10:33 am

  De link naar de site doet het helaas niet, misschien even nakijken?
  Ziet er verder wel erg cool uit. Zou het ook nog leuk zijn voor de 9jarige zoon denk je?

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.