0
Daguitstappen EROPUIT

Op familieweekend in Landal Hoogvaals

img_6638Dat ik uit een groot samengesteld gezin kom, had ik jullie eerder al verteld. Elk jaar maken we er een traditie van om met z’n allen op familieweekend te gaan. Even op de pauzeknop duwen en gewoon gezellig samenzijn met mijn mama, stiefvader, broers en zus, neefjes en stiefbroers, altijd iets om naar uit te kijken! Want de rest van het jaar komt het er niet altijd van om samen iets te doen en is het meestal te druk om onze agenda’s op elkaar af te stemmen, er is altijd wel iemand die andere verplichtingen heeft. Maar voor hét familieweekend probeert iedereen altijd zijn uiterste best te doen om erbij te zijn!

Afgelopen weekend was het weer zover: de familie Gielkens – Daelemans – Proost trok erop uit! We zochten een huisje dat groot genoeg was voor ons 16 (!) en kwamen terecht bij Landal. In het bungalowpark van Landal Hoogvaals hebben ze namelijk prachtige bungalows van 8 personen die naast elkaar liggen en die je kan omtoveren tot één bungalow. Je kan dus gezellig met je hele familie op vakantie, lekker samen ontbijten en verder tafelen en toch kan iedereen genieten van zijn privacy, geweldig hé?
img_0863img_0864img_0860_2
Niet alleen de bungalows in Hoogvaals waren een leuk idee, ook in de omgeving viel er heel wat te ontdekken en te beleven. Als teambuildingsactiviteit maakten we een uitstap naar het kasteel van Hoensbroek (waarover later meer), maar ook een dagje Maastricht, Aken of Luik is een goed idee. Vanuit je bungalow kan je prachtige herfstwandelingen maken in het herfstige heuvellandschap in Vaals. Op het drielandenpunt (zo’n 3km van het park) vind je een groot labyrint, een speeltuin en een grote uitkijktoren met een prachtig uitzicht, een aanrader!Op het park zelf is er een leuke speeltuin, dierenweide, vijver en kan je allerlei activiteiten doen zoals zwemmen, golfen, bowlen…kortom, voor elk lid van de familie wat wils. img_6609
img_6628img_6633img_6624img_6597img_6602img_6651img_6590
Conclusie van ons jaarlijks familieweekend?
Ook al was het weer lekker druk, we hebben er meer dan 100% van genoten en de batterijtjes zijn weer opgeladen om de werkweek morgen te beginnen.

Ook op zoek naar accomodaties om met grote gezinnen of nieuw samengestelde gezinnen op weekend te gaan? Ga dan keer eens kijken naar de bungalows op één van de vakantieparken van Landal.

Benieuwd of jullie soms ook op familieweekend gaan en waar jullie accomodaties vinden voor grote groepen?

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Lottes Anekdotes
  november 6, 2016 at 6:54 pm

  Het plezier spat van de foto’s af! Leuk om te zien…

 • Reply
  Anneke
  november 6, 2016 at 11:34 pm

  Leuk, hè, zo’n weekends!
  Wij trekken er ook ieder jaar op uit voor een weekendje met de schoonfamilie. Wees zijn met meer dan 30. En zij zijn geen nieuw samengesteld gezin 😀
  Mijn schoonvader heeft er altijd bijna een jaar werk aan om het allemaal geregeld te krijgen voor zulke bende 🙂

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.