Bellen met Sinterklaas

Kobe en Frauke zijn zich hier ondertussen volop aan het voorbereiden op de Sint! Leuke aftelkalenders om het wachten te verzachten worden afgedrukt, briefjes worden geschreven, lijstjes worden aangevuld en misschien gaan we nog wel naar het Huis van de Sint of naar de Spiekpietjes expo.

Maar weet je wat ik echt leuk vind aan Sinterklaas? Dat je kinderen geen enkele maand braver zijn dan de maand voor Sinterklaas!  Zeker toen ik hen zei dat ik Sinterklaas kon bellen! “Dat kan toch niet mama?”

img_0865

Riiiiiiiiiiiiiiiing! Wil je je kindjes echt braaf laten zijn deze week? Installeer dan de ‘Bellen met Sinterklaas’ app en je hebt de rest van de maand brave kindertjes!

De gratis app bevat drie functies. Zo kan je een voicemail van Sinterklaas beluisteren en horen wat hij aan het doen is, je kan sms’en met de Sint en je krijgt instant een berichtje terug, maar het allerleukste is dat Sinterklaas je kind even opbelt! Je kan op voorhand instellen hoe oud je kind is en waarin het geïnteresseerd is en niet veel later krijgt jullie monstertje Sinterklaas himself aan de lijn! Heeeeeeeeeerlijk om hen helemaal mee te zin opgaan in dit gebeuren.

Dit vind ik nu echt het allerleukste aan Sinterklaas en ik hoop dat ze er nog heeeeeeeel lang in blijven geloven.

Download de app hier voor iPhone en hier voor Android.
img_0866
img_0867

4 thoughts on “Bellen met Sinterklaas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.