0
Uncategorized

“In jouw hart blijf ik leven, goed kijken, dat lukt”

“In jouw hart blijf ik leven, goed kijken, dat lukt!” Het was het allerlaatste berichtje dat ik van je kreeg zaterdag

Je was altijd daar liefste vake. Niet altijd dichtbij, maar je was er, altijd ergens. Tot gisteren. Dan moesten we heel plots en definitief afscheid van je nemen, veel te snel! Wat was het pijnlijk en hartverscheurend om je te moeten laten gaan. We voelden ons zo machteloos, maar tegelijk was het ook zo vredig en intens om die laatste momenten met al je kinderen en je lieve vriendin te beleven. Je hebt nog uuuuuuuuren gevochten tot de allerlaatste seconde tegen die vreselijke ziekte die je op een paar weken tijd kapot heeft gemaakt. We wisten dat je een vechter was, maar dat je zo hard en koppig kon zijn, amai!

69 jaar is veel te vroeg vake om je af te geven. Je had nog zoveel levenslust, je wilde nog zoveel doen samen met ons, en met je kleinkinderen die je zo graag zag.

Je bent er niet meer en dat voelt zo onwezenlijk, maar ik weet dat je er toch altijd ergens zal zijn. Wanneer ik piano speel, wanneer ik vertel over die toffe gekke grootvader tegen mijn kindjes, Ik weet dat je er bent, in mijn hart, in mijn mooie herinneringen van jou en in alles wat ik van je geleerd heb. Ik beloof jou om goed voor mijn broertje Timoty te zorgen, voor altijd! Je kan op me rekenen!

Ik mis je nu al keihard. Mijn held. Ik zie je zo ontzettend graag mijn allerliefste vake!

Je hebt keihard gevochten in je leven en je hebt het niet altijd gemakkelijk gehad, maar eindelijk mag je in vrede rusten

You Might Also Like...

8 Comments

 • Reply
  Zebrazonderstrepen
  november 28, 2017 at 6:32 am

  Veel moed verschrikkelijk dat afscheid nemen

 • Reply
  Fran De Cock
  november 28, 2017 at 7:56 am

  Mooi geschreven Lobke. Heel veel sterkte voor jou en je familie.

 • Reply
  mamadammeke
  november 28, 2017 at 8:10 am

  Heel veel sterkte met jullie verlies…

 • Reply
  Janneke
  november 28, 2017 at 8:45 am

  Wat verdrietig. Heel erg veel sterkte! Wat je in je hart bewaard, raak je nooit meer kwijt….

 • Reply
  Ellen W
  november 28, 2017 at 10:13 am

  Heel veel sterkte gewenst!

 • Reply
  Ester
  november 28, 2017 at 2:44 pm

  Heel veel sterkte gewenst Lobke xx

 • Reply
  Joke
  november 28, 2017 at 4:33 pm

  Lieve Lobke en familie,
  heel veel sterkte, dit is zo herkenbaar, ik verloor enkele maanden geleden mijn papa,
  hij werd amper 61 jaar. Na een oneerlijke strijd :opboksen tegen een hersentumor…..
  We voelden ons zo machteloos…
  Maar weet: in vele herinneringen en in je hart blijft hij sowieso voortleven.
  Veel steun , warmte en moed om jouw verdriet een plekje te geven .
  Moedig dat je dit alvast deelt.
  Liefs X

 • Reply
  bé vermeiren
  december 7, 2017 at 12:17 pm

  Veel sterkte en zorg goed voor elkaar!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.