0
LIFESTYLE Uncategorized

Mister Monkey and Misses Butterfly

Monkeyandbutterfly

In mijn categorie van de leukste webshops aller tijden, krijgt Mister Monkey and Misses Butterfly zeker een plaatsje! Want zeg nu zelf…deze webshop heeft echt alles wat een jonge mama met een jongen en een meisje in huis zoekt! Dat is ook zo leuk aan deze webwinkel, je kan aanvinken of je op zoek bent naar jongenskleding en dan kom je bij Mister Monkey terecht. Wie meisjeskleding zoekt, komt bij Misses Butterfly aan haar trekken.

Net als zij en zij, ga ik komend seizoen minimaliseren, en enkel investeren in een paar goeie stuks! Daarvoor ben je bij deze webshop dus aan het juiste adres. Zo vond ik hier eerder al goeie kwalitatieve basics zoals kleurrijke cardigans van Le Big die passen op de zelfgemaakte rokjes en kleedjes voor Frauke. Ook de basics van Little Label vinden wij hier super! Maar ook van het ondergoed van Mambotango zijn wij supertevreden! Mooi, kleurrijk en een goeie kwaliteit!

IMG_6995
IMG_0568

Mister Monkey and Misses Butterfly is echt een verhaal van passie en goesting en daar willen wij dus graag reclame voor maken! Passie voor kwaliteit, mooie dingen en details. Wie coole kleertjes zoekt met unieke prints en fantastische kwaliteit, is hier echt aan het juiste adres! Een aanrader van formaat!

mistermonkey

Ook leuk om te weten voor aanstaande mama’s, je kan bij Mister Monkey en Misses Butterfly ook terecht om je geboortelijst te leggen! En hier vind je geweldige koopjes waar ik mij met moeite kan inhouden!

Goed bezig Mister Monkey and Misses Butterfly ?

Waar kopen jullie basic kinderkleertjes?

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.