0
EROPUIT MAMA ZIJN Uncategorized

Meet & greet met de enige echte Kaatje

IMG_0265_2
Of we zin hadden om naar het Ketnet Junior Feestweekend te komen in Plopsaland en Kaatje, Kamiel en Viktor in het echt te ontmoeten? Daar moesten we niet lang over nadenken! Ook al ben ik niet zo’n pretparkmens, voor een ontmoeting met Kaatje staan we graag vroeger op.

Al van kleins af aan hebben Kobe en Frauke een grote adoratie voor Kaatje! Ze staan er soms mee op – Frauke verkleed in haar Kaatje-kostuum dat ik voor 3 euro op de kop tikte in de Kringwinkel en Kobe in zijn astronautenpak om de kunstjes van Viktor na te doen – en ze gaan er vaak mee slapen: “Baai baai koeievlaai” zijn hier soms de laatste woorden! Als mama vind ik Kaatje ook fantastisch: van de leuke liedjes tot de verhaaltjes met een boodschap, ja wij zijn grooooooote fan van Kaatje!

Samen met collega-blogsters Kelly en Soetmin en hun kindjes gingen we achter de schermen en mochten wij een kwartiertje pikken van de kostbare tijd van het Kaatje team. We babbelden, maakten foto’s en stelden leuke vragen. Het zien van hun glunderende oogjes en lachende verlegen gezichtjes, daar doe je toch alles voor als mama! Kaatje die Frauke bestempelde tot haar kleine zusje en een dikke kus gaf aan onze opa Bob, maakten dit moment onvergetelijk! Daarom bestempel ik deze dag meteen als één van dé dagen hun jonge zorgeloze leventje!

Zelfs ik genoot van een dagje Plopsaland, het was niet te druk waardoor we niet te lang moesten aanschuiven en als kers op de taart sloten we onze dag af met een spetterend optreden van Kaatje & co en keerden huiswaarts met een voldaan gevoel!

Ketnet, Kaatje & co, dit zullen Kobe en Frauke niet snel vergeten! Een grote dankjewel hiervoor!

Wie vandaag nog niets heeft gepland, haast jullie want jullie kunnen nog een dagje gaan genieten van het Ketnet Junior Feestweekend in Plopsaland, om 14u is het selfie-time met Kaatje, Kamiel & co en om 17u kan je de dag afsluiten met een spetterend optreden!
Schermafbeelding 2016-05-15 om 08.42.02Schermafbeelding 2016-05-15 om 08.43.22 Schermafbeelding 2016-05-15 om 08.43.35Schermafbeelding 2016-05-15 om 08.43.12 Schermafbeelding 2016-05-15 om 08.43.02

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  Lottes Anekdotes
  mei 15, 2016 at 8:01 am

  Die lichtjes in hun ogen zeggen alles 🙂 Dit wordt een dag waar nog veel over gepraat zal worden!

 • Reply
  jessie
  mei 15, 2016 at 8:38 am

  Ellis keek mee en zegt: ohhhh ik wil daar ook naar toe gaan 😉

 • Reply
  Sabrina
  mei 15, 2016 at 8:41 am

  Oooh wij zijn hier vandaag vol energie om iedereen te ontmoeten

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.