0
EROPUIT MAMA ZIJN Uncategorized

Met het hele gezin naar het Ketnet Jr. Feestweekend!

IMG_3648
Voor ik mama werd, had ik heel wat principes waar ik ondertussen keihard vanaf gestapt ben, haha! Ik zou mijn kind bijvoorbeeld nooit in een Frozen kleed steken en ik zou nooit meegaan in heel de Studio 100 commerce, ik zou ook nooit naar een pretpark gaan. Haha! Mislukt in mijn missie, want ondertussen zijn Kobe en Frauke dol op Studio 100, maar ook op Ketnet en alles wat met Kaatje, Kamiel en Viktor te maken heeft. Dat vind ik dan wel weer heel leuk, want ik ben groooooooote Ketnet-fan! En ze hebben geluk, want op 14,15 en 16 mei is het feest voor de allerkleinsten in Plopsaland De Panne! Kaatje, Kamiel en Viktor staan te popelen om je te ontmoeten tijdens het Ketnet Jr.-Feestweekend. En ze brengen ook heel wat Ketnet Jr.-vrienden mee: Musti, Bumba, Bumbalu, Smurfin, …

Dit staat er allemaal op het programma:

–        Om 10 uur verwelkomt Ketnet-wrapper Sarah je aan de kiosk in Plopsaland

–        Om 12 uur kan je op de foto met Musti en Smurfin

–        Om 14 uur is het selfie-time met Kaatje, Kamiel en Viktor

–        Om 16.15 uur springen Sarah, Kaatje, Kamiel, Viktor en al hun Ketnet Jr.-vrienden op de Ketnet Jr.-Parade doorheen het park

–        Om 17 uur kan je de dag afsluiten met het spetterend optreden van Kaatje, Kamiel en Viktor!

Wij zullen er alvast bij zijn op 15 mei! En omdat het nog altijd feestweek is bij Leuke Wereld, mag ik van Ketnet één gezinsticket weggeven aan iemand van jullie! De tickets zijn geldig voor één van de drie dagen, dus misschien komen we elkaar wel tegen?

Wat moet je hiervoor doen?
1. Deel in een reactie hieronder wat jouw favoriete gezinsuitstap is.
2. Like onze Facebookpagina en/of volg ons op Instagram en deel dit bericht.
3. Vrijdag maken we de winnaar bekend!

Vergeet niet om mee te doen met onze andere give-away.

Succes!

IMG_3652

You Might Also Like...

17 Comments

 • Reply
  Jill
  april 26, 2016 at 6:56 am

  Onze favoriete gezinsuitstap is heel simpel en toch zo leuk: de kinderboerderij! Beestjes, een springkasteel, een speeltuin en een gigantische zandbak. En voor mama en papa een rustig plekje om te kunnen zitten en iets te drinken. Meer moet dat niet zijn 🙂

 • Reply
  sandy
  april 26, 2016 at 7:06 am

  Bij ons zit er een groot verschil tussen wat wij als ouders leuk vinden en de kinderen. Voor de kids is het inderdaad plopsaland en zwemmen. Voor ons proberen we eens iets anders doen, bloemenpluk, spoorfietsen,een leuk toneel…. Maar dat brengt dan weer variatie in onze uitstappen

 • Reply
  Liesbet R
  april 26, 2016 at 7:23 am

  Onze favoriete gezinsuitstap is eenvoudigweg gaan zwemmen. Onze meisjes zijn echte waterratten!

 • Reply
  Saskia Van Weyenbergh
  april 26, 2016 at 7:25 am

  Hoi Lobke,
  waw, alweer een toffe give-away!
  Grote party hier 🙂 Ook voor deze waag ik even mijn kans…
  Onze favoriete gezinsuitstap is een dagje Zeeland. ‘s Ochtends rijden we naar het pittoreske dorpje Veere waar we eerst wandelen aan het Veerse Meer, in het zand spelen, zeilboten spotten, door de oude bunkertunnel stappen, met een vlot oversteken naar de kleine graseilandjes… Om dan te picknicken aan de kampveerse toren. We gaan vervolgens even snuisteren in de vele leuke winkeltjes. Check zeker “Saartje”, een keuken/speelgoedwinkel, Malle Jantje met allerlei hebbedingetjes en Oma’s snoepwinkeltje. Wist je trouwens dat dit feeërieke stadje het decor was voor de film ” Plop in de stad”? Dat past hier wel in het Studio100 thema hé? 😉
  Meestal stoppen we onderweg naar huis nog eens bij “Molen de Jonge Johannes”, dit is een speelboerderij waar de kinderen alle ruimte hebben om zich uit te leven: zandspeelplaats, Air trampoline, avonturenparcours, gocar circuit, kinderboerderij, … En wij genieten terwijl van het terras met een koffietje. Je kan er ook lekker eten, leuke kindermenu. Na zo’n dag vallen mijn kindjes na 5 minuten rijden gegarandeerd in slaap. Topdag voor ons gezin!

 • Reply
  Evelyn Courtens
  april 26, 2016 at 7:26 am

  Onze favoriete uitstap is het speelplein hier 500m van onze voordeur om dan op de terugweg bloemetjes te plukken… Al kan een dagje plopsa ook tellen natuurlijk!

 • Reply
  Veronique Crynen
  april 26, 2016 at 7:42 am

  Kinderboerderij ‘t Wollen Hof, ik drink een lekkere cappuccino terwijl de kindjes de dieren gaan bekijken of op de modderberg rond crossen en zelfs de beek ontdekken 🙁 Alleen jammer dat ze niet meer zo vaak open zijn. Maar een dagje plopsa kan ze ook altijd bekoren hoor.

 • Reply
  Thessa Roelands
  april 26, 2016 at 7:51 am

  Onze favoriete gezinsuitstap is gewoon met het hele gezin samen zijn. Of we nu naar een bos gaan of een pretpark als ons gezinnetje compleet is is dat het mooiste wat er is.

 • Reply
  delaplace isa
  april 26, 2016 at 8:08 am

  gezinsuitstappen zijn hier niet zo evident, de middelste heeft ass, dus heel gepland, met vooraf afspraken wat we gaan doen en hoelang we blijven, niet altijd leuk voor de 2 andere zonen maar we geven het elke keer weer een kans! want het blijven toch mooie momenten en herinneringen voor later! heel veel variatie tijdens de uitstap helpt ook en dat is wat plopsaland leuk maakt, eventjes de drukte en dan weer naar de grote speeltuin of t ballenbad in mayaland, en zo de ganse dag afwisselen!

 • Reply
  Cynthia Thevenot
  april 26, 2016 at 8:18 am

  Dit zou super zijn voor mijn oudste zoon van vier jaar. Hij is namelijk dolverliefd op Kaatje en heeft zowat alles van Kaatje wat je maar kan vinden, van paraplu tot en met een zelfgemaakte slinger in zijn kamer. Onlangs was hey mama- zoon dag en zijn we naar Kaatje Theater geweest in Antwerpen. Hij vond het super ?

 • Reply
  Jozefien
  april 26, 2016 at 10:28 am

  De blaarmeersen is altijd wel een toppertje, vinden wij. Met de bakfiets erheen, en dan van speelplein naar speelplein.

 • Reply
  An Van Gestel
  april 26, 2016 at 11:31 am

  Als ik aan mijn zoon moest vragen wat zijn favoriete uitstapje is, ben ik zekers dat hij zegt Ikea. Hij is nog te klein voor te gaan spelen, maar doorheen de winkel volgen wij het pijlenpad en als hij alle pijlen heeft gevonden wordt hij beloond met balletjes en frietjes en als dessert het ijsje:-)

 • Reply
  karen
  april 26, 2016 at 3:05 pm

  Hallo Lobke, onze kids houden van Planckendael. Handig zo’n abonnement! Ook wandelen in de bossen of gaan zwemmen vinden ze fijn! Mijn oudste dochter haar klasgenootjes deden hun communie en hadden afgelopen weekend een feest. Zij deed dit niet, dus een dagje Plopsaland zou wel Super zijn!!!

 • Reply
  Jo-Lynn
  april 26, 2016 at 4:54 pm

  Dat lijkt ons een ideale gelegenheid om Plopsaland voor de eerste keer te bezoeken! Onze favo uitstap is een boswandeling terwijl de jongens met hun fietsen rondcrossen … Zalig genieten dus!
  Machtige foto van je dochter trouwens.

 • Reply
  Elke Sarens
  april 26, 2016 at 7:11 pm

  Favoriete gezinsuitstap is de beekse bergen! Heerlijk rustig, veeeel speeltuintjes… voor elk wat wils 🙂

 • Reply
  Ann Coemans
  april 26, 2016 at 7:52 pm

  Wauw! Wat een leuke give-away!!!
  Onze leukste gezinsuitstap? Een weekendje naar zee! Dat vinden de meisjes heerlijk: fietsen op de dijk, spelen in het zand, een ijsje smullen, wind in de haren, lekkere vis smullen, …
  Plopsaland? Dat is de ULTIEME daguitstap voor Elien. Ze vraagt gemiddeld 3 keer per week bij het instoppen: ‘mama, wanneer gaan we nog eens naar Plopsaland’? 🙂

 • Reply
  sophie brissinck
  april 28, 2016 at 6:44 pm

  Wij gaan graag naar een museum met onze kleine avonturier! Want dat hoeft helemaal niet saai te zijn! Op heel veel plaatsen zijn er tegenwoordig speciale activiteiten en tentoonstellingen, “doe” dingen gericht op de kleinsten! Het bakkerijmuseum in Veurne is zo’n aanradertje! Ze krijgen zelfs een echte bakkersopleiding 🙂

 • Reply
  karen
  mei 2, 2016 at 10:36 am

  Is er al een winnaar bekend? #fingerscrossed ?

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.