Kinderkunstbloemen

IMG_3605Het is bijna moederkesdag! Voor wie nog geen flauw idee heeft waarmee je je liefste mama kan plezier doen, maak samen een zelf geknutselde wikkel rond een bosje zelf geplukte bloemen en zo wordt je boeket nog mooier!

Wat heb je nodig voor je origineel moederdagcadeautje?
Wit papier
Stiften
Touwtje of lintje

Zo ga je te werk
Laat de kunstenaar in je kleuter(s) los door hen op een wit papier met stiften zelf te laten tekenen. Ga naar de bloemenpluktuin en laat hen zelf bloempjes plukken. Wikkel de bloempjes in je zelfgeknutseld papier en doe er een lintje om! Klaar zijn je kinderkunstbloemen om af te geven op moederdag!

Tip: Een uitstapje naar de bloemenplukweide is altijd een goed idee! Wij zijn ondertussen vast klant bij Bio Bloemenplukweide in Aartselaar waar momenteel prachtige tulpen en narcissen in bloei staan! Scharen en emmers vind je op de weide. Betalen doe je in de brievenbus op het karretje. Plezier verzekerd!
IMG_3557IMG_3586IMG_3608IMG_3612IMG_3615 IMG_3618IMG_3591IMG_3606

4 thoughts on “Kinderkunstbloemen

    1. बहुत अच्छा जीआपके चिठ्ठे की चर्चा चिठ्ठीचर्चा “समयचक्र” मेंमहेन्द्र मिश्र

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.