0
MAMA ZIJN Uncategorized

Carnaval

carnaval“Vrijdag is het carnavalsstoet. Uw kind mag verkleed naar school komen die dag.” Aaaaaaaaah! Door alle keileuke projecten waar ik mee bezig ben in combinatie met een drukke job en een skivakantie in het vooruitzicht, is het mij dit jaar niet gelukt om zelf carnavalskleren te maken zoals vorig jaar. Weg schuldgevoel, want gelukkig zijn er toffe speelgoedwinkels waar je snel en goedkoop aan kinderverkleedkleding kan geraken zoals de Fun bijvoorbeeld. En achteraf is het gewoon keileuk om hun verkleedkoffer aan te vullen. Kobe en Frauke mochten zelf kiezen en het werd lekker old school: ons meisje wordt omgetoverd in Roodkapje en superheld Kobe is ondertussen smoorverliefd op zijn Supermanpak. En ik? Ik geniet lachend mee van de fun die ze beleven! Weer een woensdagnamiddag gevuld.

Ben je zelf nog op zoek naar originele ideetjes? Voor Mini schreef ik een artikeltje met vijf tips om je monstertjes in de tofste verkleedkleding te stoppen. Succes ermee!

Benieuwd wat jullie doen met carnaval?

IMG_2081
IMG_2074

You Might Also Like...

6 Comments

 • Reply
  Nathalie
  februari 3, 2016 at 3:33 pm

  Wat een leuke pakjes!

 • Reply
  Lies
  februari 3, 2016 at 8:19 pm

  ik kreeg net de mail, ik bronsel morgen iets in elkaar, vrijdag kan je het allicht ontdekken via intagram of blog πŸ˜‰

  en wat zien die twee er geweldig uit πŸ™‚
  en oh ja ik wil ook zo een lens πŸ˜‰
  en oh ja die manieren op de laatste foto… haha zalig!!!!!

 • Reply
  Ester
  februari 3, 2016 at 8:22 pm

  Hihi superfijn!
  Jules gaat sinds januari naar school en mag vrijdag ook zijn eerste carnaval (op school) vieren.
  Hij kan kiezen tussen een piratenpak of indianenpak :D. Ik ben benieuwd welke outfit hij zal kiezen ;).

 • Reply
  An_nononsonsmoms
  februari 3, 2016 at 8:51 pm

  Haha, Eveline (mijn blogpartner in crime) schreef gisteren ook al een berichtje over die carnavalstress. Het doet wat met moeders en de ochtendrush πŸ™‚

 • Reply
  Margriet
  februari 5, 2016 at 7:03 pm

  Heel begrijpelijk dat het niet altijd lukt om kostuums zelf te maken. Ze zien er zo ook hartstikke leuk uit.

 • Reply
  Barbara
  februari 5, 2016 at 10:44 pm

  leuk!! het moet ook niet altijd zelfgemaakt zijn he!! zeker niet als je je daardoor in de meest ongelooflijke bochten moet wringen πŸ™‚ Dit is alleszins een heel waardig alternatief als je ‘t mij vraagt!
  Ik maakte dit jaar voor het eerst wel een outfit voor de dochter: https://lilliepawillie.wordpress.com/2016/02/05/elfencarnaval-fairytale-pin-it-make-it-2-en-3/
  Altijd welkom om een kijkje te nemen πŸ™‚ (en ik vermeld voor de volledigheid dat ik nog een give-away heb lopen tot en met 14 februari, waarbij ik twee stoffenpakketjes weggeef πŸ˜‰ )

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.