0
Uncategorized

En toen kreeg je een zelfgemaakt rokje

Lieve Frauke,

Ik was al een tijdje gebeten door de rokjesmicrobe, maar enkele maanden geleden werd ik dus ook gebeten door de naaimicrobe. Wat meteen resulteert in een nieuwe hobby: zelf rokjes maken!
Ik begon met het boordstofrokje uit Allemaal rokjes van deze dame. Het stofje vond ik in de uitverkoop bij Dolliedot en de boorstof zelf bestelde ik bij Koning Uil. Omdat de patroontjes uit Allemaal Rokjes pas beginnen vanaf maatje 92, heb ik gewoon dat patroontje overgenomen en er enkele centimeters afgedaan. Na twee avonden prutsen en vloeken, is het toch gelukt, mijn eerste zelfgemaakte rokje! FIER! (de afwerking langs de binnenkant is wel niet zo proper, maar dat zien jullie niet hé ;-))

Resultaat? Het past 🙂
Ik weet wat mij te doen staat voortaan :-). Rokjes rokjes en rokjes maken!
Binnenkort schreeuwt mijn Lief: “Help, mijn vrouw heeft een hobby!”
Maar jij straalt in je nieuwe rokje, en dat is het voornaamste!
Liefs,
Je Mama
x

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.