0
Uncategorized

Online mama #6

Elke woensdag krijgen jullie van mij de leukste links, webshops, IG-foto’s, pins…kortom, alle leuke dingen die ik spotte op het wereldwijde web van de afgelopen week. Tot nu toe heb ik mij daar elke week al mooi aan gehouden en ik hoop dat jullie het even leuk vinden als ik.

Omdat mijn blog vooral over leuk ouderschap gaat, moet je zeker eens kijken naar dit filmpje, geweldig veel gedeeld onder mama-vriendinnen en speciaal voor jullie nog eens:

En hou je zakdoek al maar klaar bij het bekijken van dit filmpje ‘What began like a normal flight gave 100 unsuspecting people the christmas miracle of a lifetime:

Dit filmpje waarin een vader 25 jaar lang zijn kinderen filmt die op kerstochtend de trap af komen. Het doet mij een beetje denken aan hoe ik zelf als kind elk jaar keihard uitkeek naar kerstmis. En nog altijd hoor, ik ben een echt familiemens en ik probeer diezelfde sfeer in huis aan mijn kinderen door te geven:


Genoeg filmpjes.

Tijd voor foto’s!
Ik hoop dat je je zakdoek nog steeds bij jou hebt. Hier kan je zien hoe een vader en zijn dochtertje trouwfoto’s namaken nadat haar mama overleed aan kanker. Iets wat je je niet kan of wilt voorstellen.

Bron: loft3pd.com (via: today.com)

Instagram-gebruikers zullen ondertussen al wel weten dat ‘selfie’ ook hier het woord van het jaar is geworden. Zelf vind ik het soms raar om constant foto’s van mijzelf te nemen, maar toch doe ik er soms ook graag aan mee.

Volgens deze bron is ‘elsie’ nu al het woord van het jaar 2014. En ook daar doen wij geregeld aan mee šŸ™‚ Een elsie? Wasda hoor ik u al denken? Eigenlijk hetzelfde als een selfie alleen dat de foto door iemand anders wordt genomen en dat je dus niet langer beperkt bent tot je armlengte en dus kan spelen met kadrering en perspectief. Nog een leuke is deze of de 10 creatiefste Instagramfoto’s van 2013. Ik ben ondertussen in volle verwachting van mijn Instagram-canvas collage met onze 64 schoonste foto’s van het afgelopen jaar! 
Verder heb ik als online mama met veel plezier dit artikel gelezen, volgende maand lees je trouwens een artikel over ons internetgebruik in Femma-magazine :-). Iets om naar uit te kijken!

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Anneleen
  december 18, 2013 at 12:27 pm

  Vooral die fotoreportage heeft mij geraakt…
  Dat wens je inderdaad niemand toe, het is wel een mooie herinnering.
  Groetjes

 • Reply
  Woohoo
  december 19, 2013 at 7:21 am

  Leuke filmpjes, ontroerende foto’s..

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.