Pimp je Tripp Trapp

IMG_0947
Kobe en Frauke zijn dol op hun kleurige Tripp Trapp-stoelen die met hen meegroeien! Ze zien er niet alleen mooi uit, ze zijn ook superveilig! Om Frauke haar stoel extra mooi te maken, kreeg hij een leuk jasje. Heel eenvoudig zelf te maken en in een half uurtje klaar. Een exemplaar voor Kobe zijn stoel volgt nog ;-).

Voor ik aan dit leuke kussen begon, ging ik te rade bij de immer sympathieke An aka Jace did it! Op haar blog staat perfect uitgelegd hoe je supersnel en supersimpel zo’n kussen zelf maakt. Het supermooie zwart-wit canvasstofje vond ik bij modestofjes.be.

IMG_0929IMG_0923
IMG_0957
Benieuwd wat jullie ervan vinden?

De volledige handleiding vinden jullie hier op Zappyouders. Samen met enkele andere bloggende mama’s zal ik op geregelde tijdstippen leuke blogartikels voor hen schrijven en daar ben ik best trots op! Als dat geen goed nieuws is op deze regenachtige woensdagnamiddag? Hier kunnen jullie lezen wat ik zoal schrijf en maak voor hen. Hopelijk kom ik jullie daar ook eens tegen 😉

3 thoughts on “Pimp je Tripp Trapp

  1. Heel leuk! Ik heb een tijd geleden zo’n babybakje van teipptrapp gepimpt. Ons ventje gaat bij a zitten, dus dan kan ik aan de slag met de stoelverkleiner. Na het lezen van je post heb ik daar helemaal zin in gekregen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.