0
Uncategorized Zelfgemaakt

Pimp je Tripp Trapp

IMG_0947
Kobe en Frauke zijn dol op hun kleurige Tripp Trapp-stoelen die met hen meegroeien! Ze zien er niet alleen mooi uit, ze zijn ook superveilig! Om Frauke haar stoel extra mooi te maken, kreeg hij een leuk jasje. Heel eenvoudig zelf te maken en in een half uurtje klaar. Een exemplaar voor Kobe zijn stoel volgt nog ;-).

Voor ik aan dit leuke kussen begon, ging ik te rade bij de immer sympathieke An aka Jace did it! Op haar blog staat perfect uitgelegd hoe je supersnel en supersimpel zo’n kussen zelf maakt. Het supermooie zwart-wit canvasstofje vond ik bij modestofjes.be.

IMG_0929IMG_0923
IMG_0957
Benieuwd wat jullie ervan vinden?

De volledige handleiding vinden jullie hier op Zappyouders. Samen met enkele andere bloggende mama’s zal ik op geregelde tijdstippen leuke blogartikels voor hen schrijven en daar ben ik best trots op! Als dat geen goed nieuws is op deze regenachtige woensdagnamiddag? Hier kunnen jullie lezen wat ik zoal schrijf en maak voor hen. Hopelijk kom ik jullie daar ook eens tegen 😉

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  Resaarcle
  november 25, 2015 at 8:54 pm

  Mooi! En dat stofje is echt helemaal top!

 • Reply
  Kiekielot
  november 28, 2015 at 10:15 am

  Heel leuk! Ik heb een tijd geleden zo’n babybakje van teipptrapp gepimpt. Ons ventje gaat bij a zitten, dus dan kan ik aan de slag met de stoelverkleiner. Na het lezen van je post heb ik daar helemaal zin in gekregen!

 • Reply
  Margriet
  november 30, 2015 at 7:27 pm

  Super leuk! Veel beter dan dat stomme kale houten ding.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.