0
Uncategorized

Summerfeelings part 1

Terwijl ik afgelopen week leefde voor het schrijven van mijn boek, probeerde ik dit weekend ondanks enkele tegenvallers, zoals onder andere een ambetante naaimachine, tussendoor toch een beetje tijd te maken om te genieten van mijn lieve kindjes.

My weekend through pictures:

My sunny desk

We eindigden de week met een mama die hard aan het werk is en bijna zou vergeten dat haar kindjes groeien als kool. Ons kleinste meisje geraakt eindelijk vooruit en klaar om aan haar grote ontdekkingsreis te beginnen…

Een Grote Broer en Kleine Zus die steeds meer samen kunnen spelen:
Grote Broer die steeds meer een buitenmanneke wordt, ongelooflijk hoe hard hij geniet van dit weertje:
Ons zusje die voor het eerst op de schommel gaat:
Een lieve vriendin die ons zaterdagavond uitnodigde voor een BBQ. En hoe fijn dat is om alle kindjes zo samen te zien:
En we eindigden ons drukke weekendje met een klein fietstochtje langs ons nieuwe dorp en we ontdekten er een heerlijk terrasje: Confipuur! Grootmoeders koffie, zelfgemaakte muffins maar ook een keigezellig snoepwinkeltje met ambachtelijke snoep zoals babelutten, cuberdons, karamellen, muisjes, orangetten, Leone pastilles, Gentse kaneeltjes. Ook leuk zijn hun originele geschenkmanden en hun authentieke confiserieproducten. Echt een aanrader als je ooit eens in onze buurt bent! Je vindt hen ook op Facebook. 
Dat het zonnetje maar blijft schijnen!

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    pumps & luiers
    juni 11, 2013 at 12:55 pm

    leuke blog en leuk weekend – hier was het gelijkaardig. hoeveel schelen je kindjes?

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.