0
Uncategorized

De dingen die mijn 31ste verjaardag ongelooflijk fijn maken

31 worden op 31 maart, dat maak je maar één keer in je leven mee hé! Ik heb dus ongelooflijk hard genoten van mijn zonnige verjaardagsdagje vandaag. Het is namelijk (bijna) altijd goed weer op mijn verjaardag! En als ik het zo bekijk, heb ik het zo slecht nog niet gedaan de afgelopen 31 levensjaren, verdriedubbelen die handel!

Maart is traditioneel mijn lievelingsmaand. En aan onder andere #dedingendiefijnzijn op IG, een projectje dat ik 73 dagen geleden opstartte, kan je het zien dat het echt wel een leuke verjaardagsmaand was.

– De twee kindjes die ik voor mijn 30ste gewenst heb, zijn ondertussen bijna 2 en bijna 4. En ze zien elkaar elke dag liever en liever (of trekken soms elkaars haren uit).

– Dit unieke interieurstukje doet er mij elke dag aan denken dat ik de afgelopen 31 jaar zeker niet perfect ben geweest, maar dat ik in sommige dingen ongelooflijk goed ben, né!
– De blogmeeting tijdens mijn verjaardagsmaand leerde mij dat het Internet helemaal geen koude plek is waar iedereen asociaal van wordt, integendeel! Ik leerde er ongelooflijk leuke mensen kennen en denk dat ik er vriendinnen voor het leven aan over hou.
– Mijn verjaardagsmaand is traditioneel lentemaand. En in de lente haal ik altijd verse bloemetjes in huis. Instant happiness!
– Ik tekende deze maand mijn tweede contract bij Stichting Kunstboek om een leuk vervolg te breien aan Het Leuke Mamaboek. Buiten wat deadlinestress, ben ik ervan overtuigd dat Het Leuke Vakantieboek een waardig vervolg wordt!

– Mijn mannen van mijn leven versierden een ongelooflijk lekkere biscuittaart voor mij. Het sobere verjaardagsfeestje gisterenavond liet mij weer stilstaan bij het feit dat ik mijn familie ongelooflijk graag zie! Elke dag een beetje meer.
Dat, jullie wensen en de meer dan 135 verjaardagsberichtjes die ik via Facebook kreeg, maakten mijn 31ste verjaardag onvergetelijk! Wat ik ga doen volgend jaar? Genieten! Elke dag! (en misschien neem ik ook die grote bokaal waarin ik telkens een kleine herinnering aan een leuke dag stop, I like, thanks An voor de tip, alweer :-))
x
Lobke

You Might Also Like...

7 Comments

 • Reply
  Annick @ MinnieMie
  maart 31, 2014 at 9:02 pm

  Ook via deze weg een dikke hipperdepiep voor jouw verjaardag!!!

 • Reply
  Onlie Mie
  maart 31, 2014 at 9:31 pm

  Net op de valreep! Een fijne verjaardag!

 • Reply
  Anonymous
  april 1, 2014 at 7:28 am

  31 jaar… tis ook een mooie leeftijd voor een derde kindje (ik kan het weten :-)) Geniet er van!
  Liesje

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  april 1, 2014 at 7:42 am

  Wat een fijne positieve post is dit! En natuurlijk gefeliciteerd met je verjaardag.

 • Reply
  Elise
  april 1, 2014 at 7:54 am

  Ai, te laat. Toch nog een fijne verjaardag!

 • Reply
  128
  april 1, 2014 at 2:41 pm

  Nog een dikke proficiat! Leuk, al die positieve vibes.

 • Reply
  Evi
  april 1, 2014 at 9:12 pm

  Gelukkige verjaardag! Ik verjaar op 5 april en kan beamen dat dit een leuke periode is om jarig te zijn. Ik heb echter altijd slécht weer op mijn verjaardag… benieuwd wat het zaterdag wordt, buien en kans op onweer las ik al… 🙂

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.