0
Uncategorized

En toen was alles terug ‘zen’

Lieve Frauke,

Terwijl je weer zachtjes licht te slapen nu, wil ik toch even wat van me afschrijven over je allereerste ziekte. Net je eerste keelontsteking doorgesparteld en ik wou eigenlijk dat ik dit niet had hoeven schrijven want het was zo zielig voor je, wat een behoorlijk vies beestje zat er in jou afgelopen week.
Of hoe het ons gezinnetje behoorlijk ondersteboven heeft gezet.
Hoe ik ‘s morgens vol goede moed aan de dag begon, maar ‘s middags besefte dat ik met drie uurkes slaap in stukken dan nog wel toch echt niet genoeg had. Of hoe ik elke avond op de tippen van mijn tenen onze slaapkamer binnenliep om je toch maar niet wakker te moeten maken. Hoe ik ‘s avonds tegen mijn Lief smeekte dat je alsjeblieft een goeie nacht zou hebben en toch echt niet wakker zou worden. Telkens ik mijn hoofd op mijn nachtkussen legde, hoopte op een paar uurtjes rust en geen pijntjes van jou. Kent er iemand dat gevoel? Maar lieve schat, voel je vooral niet schuldig als je dit later leest, het was me het allemaal meer dan waard, want zieke kleine mensjes zoals jij kunnen er echt niet aan doen en hebben mama’s liefde en hulp echt nodig.

Gelukkig was er afgelopen weekend weer licht aan het einde van de tunnel en was je weer helemaal de oude Frauke. En misschien, misschien hunker ik later weer naar de nachten dat je lekker dicht bij me lag, want die intieme momenten komen nooit meer terug….slaap Frauke slaap…

Nog een moment om te koesteren is de manier waar op je Grote Broer zichzelf zo graag laat bedienen. Als een echt prinsje. Met een cakeje en een papje in de hand en een dekentje in de zetel. Zalig toch?

Ondertussen beginnen je papa en ik te dromen van ons nieuwe huisje waar we in april naartoe verhuizen. Hoe slecht de week begonnen was, hoe goed ze geƫindigd is. En speciaal voor jullie gaan wij daar zorgen voor een New Home, Sweet Home.

Love you kids!
***
Your Happy Mummy!

kaartje bij kers op de kaart

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.