0
EROPUIT Uncategorized

5 redenen waarom een bezoek aan Pairi Daiza een geweldig idee is

pairi daiza
DSC_0010
Toen we met ons gezin uitgenodigd werden voor een heuse blogdag in Pairi Daiza, twijfelden we geen moment! Hoewel ik niet zo’n dierentuinmens ben en het soms zo zielig vind voor de diertjes, een bezoek aan dit park stond al lang op ons to-do-lijstje! Een ideaal uitje met de kids op mijn eerste vakantiedag! 

Bij het binnenkomen werden we al overweldigd door de prachtige natuur en schoonheid van dit park! Ik geef jullie graag 5 redenen waarom jullie er ook eens naartoe moeten gaan deze zomer:

1. Wij wonen in het centrum van het land en het is maar een klein uurtje rijden, maar ook wie van West-Vlaanderen moet komen, rijdt er maar een uurtje over. Bovendien is het een rustige autostrade en hadden wij dus geen files.

2. Ik zei het hierboven al en wie ons op Instagram volgt zag al hoe enthousiast wij gisteren waren: het is echt zonder zeveren een ongelooflijk mooi park! Samen met Kobe en Frauke beleefden wij een dagje de hemel op aarde! We vertrekken nog niet meteen op vakantie, maar gisteren voelde het alsof we wel al in een ander land waren :-). Je komt ook echt terecht in verschillende werelden : La LaguneLa Vallée de la SourceLa Porte du CieLa Terre des OriginesLa Porte des ProfondeursLe Royaume de Ganesha en La Cité des Immortels! Zo waanden we ons een dagje in Afrika om een uurtje later bij een prachtige Chinese tempel te staan. Het ruimtegevoel is enorm in dit park!

3. Je vindt hier zo goed als alle dieren die je in een andere zoo ook zou tegenkomen, maar Kobe en Frauke zagen voor het eerst in hun leven een panda en dat is toch wel heel speciaal! Maar ze waren ook overdonderd door de witte tijgers, het aaien van de giraffen en de half-apen die plots op onze papa kwamen zitten :-). Overwinning van de dag was een bezoekje aan de crypte waar een merkwaardige familie vleermuizen zat! Wat ik geweldig vind, is dat alle diertjes in een zo natuurlijk mogelijke omgeving zitten wat niet onbelangrijk is!

4. Je kan hier ongelooflijk lekker eten! Wij mochten aanschuiven aan het Aziatisch buffet in de Temple des délices en dit was zonder zeveren het lekkerste wat ik in dagen gegeten heb! Dit in het gezelschap van andere keitoffe bloggers zoals Mama van vijf, Kelly, Kathleen, Judith en Heidi! Ik moet u niet nog eens vertellen dat dit keitof was!

5. Het park heeft een rustige uitstraling! Zelfs voor een drukbezochte zaterdag kon je hier heerlijk tot rust komen en kan dit park zoveel volk slikken. Je hoeft bijna nergens aan te schuiven en er is voor iedereen wat wils! Er zijn ook leuke speeltuinen voor de kinderen en leuke activiteiten die kinderen kunnen doen! 100% kidsproof dus!

Conclusie? Uitgebreid getest en helemaal goedgekeurd! Wij zijn echt overdonderd door Pairi Daiza en zijn zot content dat we dit park mochten testen! De leuke goodiebag die Kobe en Frauke meekregen naar huis is een schot in de roos, hun schattige pandaknuffel heeft vannacht lekker in hun armen geslapen :-).  Lieve mensen van Pairi Daiza, duizend maal dank, we keren dus zeker nog eens terug! Om het in één zin te omschrijven: Pairi Daiza is een paradijs voor groot en klein! Wij zijn fan!

Tip: Wie een bezoekje plant, koopt best tickets online want dan zijn ze goedkoper. Wij zijn bezoekje tip top wilt voorbereiden vindt hier alle info!

Zijn jullie al in Pairi Daiza geweest? Wat vonden jullie er zo leuk aan? Andere tips voor leuke uitjes zijn ook altijd welkom!

Genieten jullie zelf nog mee van onze tofste foto’s…
DSC_0013
DSC_0004
DSC_0019
DSC_0032
IMG_0540_2
IMG_0530
DSC_0037 DSC_0038
IMG_0535
DSC_0023DSC_0025_2
IMG_0541_2

You Might Also Like...

10 Comments

 • Reply
  Heidi
  juli 19, 2015 at 7:45 am

  Zalige foto’s! Het was inderdaad een perfecte dag 🙂

 • Reply
  liese
  juli 19, 2015 at 8:19 am

  het staat ook al een tijdje op mijn to-do-lijstje! Ik bezocht het toen het nog Paradisio was (zo’n 10 jaar geleden) en het was dàn al een heel mooi park!

 • Reply
  Kim (Groene Pumps)
  juli 19, 2015 at 12:27 pm

  Lucky bastards 🙂

 • Reply
  mamavanvijf
  juli 19, 2015 at 5:32 pm

  Was superleuk om jou en je gezin daar te ontmoeten! Tot de volgende blogdag!

 • Reply
  Judith
  juli 19, 2015 at 7:35 pm

  Ook wij hebben ons enorm geamuseerd. Bedankt voor het fijne gezelschap!

 • Reply
  danine
  juli 19, 2015 at 8:55 pm

  wij vonden het er gewoonweg prachtig! De beleving is top!
  We gaan dan ook binnen enkele weken terug,
  nu zal Lily-rose het al meer beseffen dan een tweetal jaar geleden

 • Reply
  Nathalie
  juli 20, 2015 at 12:07 pm

  Wij willen binnenkort ook graag ! Vince is gek op diertjes

 • Reply
  cindy @ atelier georgette
  juli 20, 2015 at 2:18 pm

  aan de foto’s te zien een echte topdag!

 • Reply
  Lore
  juli 22, 2015 at 6:22 am

  Wij gaan vrijdag 🙂

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.