0
Uncategorized Zelfgemaakt

Quotes on t-shirts

IMG_0669 IMG_0667 IMG_0668 IMG_0666
Sinds ik hier een Silhouette Cameo in huis heb, vliegen de leukste cadeautjes hier de deur uit! Nooit eerder was het gemakkelijker om mooie lettertjes uit te snijden, in nog geen 5 minuten heb je een superleuk t-shirt met flockfolie zelf gemaakt!

Vandaag had ik zin om met quotes en hashtags aan de slag te gaan. Op Pinterest en Instagram staat het er vol van, dus wij brengen ze op deze manier in het echte leven :-). Als dat niet geweldig leuk is?

Voor ons happy Frauke maakte ik een bijpassend t-shirtje. Voor Kobe een superhelden t-shirt en voor een zwangere blogvriendin een leuk cadeautje ;-).

Zo ga je te werk:
Koop flockfolie, ik koop de mijne tegenwoordig goedkoop bij Hotfix. Test eerst eens op een proeflapje voor je aan het echte werk begint. Was en strijk je kledingstuk eerst. Je kledingstuk moet plat liggen, strijk het eerst eventueel al eens. Het strijkvelours heeft een spiegelende kant die je er op het einde af haalt en een matte kant = de lijmkant. Ga aan de slag met je Cameo als je er eentje hebt en snij het uit. Indien je geen Cameo hebt, kan je letters afprinten, ze met plakband kleven op je flockfolie en zelf met een mesje uitsnijden. Verwarm je strijkijzer op de max stand. Leg je quote of sjabloon op je kledingstuk met de glimmende kant naar boven, de matte kant ligt op de stof. Gebruik een bakpapiertje of een zakdoek om tussen uw strijkijzer en je afbeelding te leggen. Strijk ongeveer 20 seconden. Laat het geheel afkoelen en verwijder de glimmende kant. Strijk nog eens goed door op de achterkant. Was en strijk je je kledingstuk binnenstebuiten.

Geniet van de leuke reacties die je zal krijgen!

Wie op zoek is naar kwalitatieve basic t-shirts, kan hiervoor terecht bij Kousen & Karton! Een keileuke webshop met meer dan kousen alleen: ook wie op zoek is naar de meest eenvoudige of vernuftige toepassingen van karton, vindt er zijn gading. En An verkoopt dus ook t-shirts, in verschillende kleuren en maten, ideaal om op te fleuren met flockfolie! 
Schermafbeelding 2015-09-16 om 16.32.10
Omdat Kousen & Karton deze maand haar derde verjaardag viert, mag ik een cadeaubon van 30 euro (!) weggeven aan iemand van jullie!
Wat moet je hiervoor doen?
1. Like haar Facebookpagina en die van ons en deel deze blogpost!
2. Laat in een reactie onder dit blogbericht weten welke quote jij op een t-shirt zou flokken en waarom! Alle inspiratie is welkom!

Je maakt extra veel kans op een waardebon, want ook via haar Facebookpagina loopt er een leuke wedstrijd.

NU VRIJDAG MAAK IK DE WINNAAR BEKEND VIA MIJN FACEBOOKPAGINA!

Succes!

You Might Also Like...

21 Comments

 • Reply
  Sofie Parmentier
  september 16, 2015 at 3:14 pm

  Ik ben ook verzot op mijn silhouette cameo, eerst gekocht voor flock en flex, maar werk nu veel met vinyl en papier!
  De quote die ik deze week op t-shirt zet voor mijn zoontje en zou ook passen voor jouw zoontje:
  ‘Im not saying I’m batman, I’m just saying no one has ever seen me and batman in the same room’
  Met het batman masker erboven. Bestandje is al klaar, nu nog snijden.

 • Reply
  Joke Lamaire
  september 16, 2015 at 3:32 pm

  Ik deelde via Facebook 🙂
  Hier ook fan van flockfolie. We hebben geen cameo, maar wel een tweedehands snijplotter in huis. Dank voor de tip van de T-shirts, wist ik niet. Ik koop er nochtans af en toe kousen!
  De quote (wetende dat mijn lief een ferme baard heeft): If tour dad doesn’t have a beard, you’ve tot two moms! 🙂

 • Reply
  mme carper
  september 16, 2015 at 4:49 pm

  Ik kende de webshop ‘kousen en karton’ nog niet. Een fijne ontdekking! Ze hebben een zeer leuk gevarieerd aanbod!
  De facebookpagina’s zijn geliked!
  ‘Smile like a monkey with a new banana’.
  Dit was een van de eerste citaten waar ik een illustratie bij maakte (http://mme-carper.blogspot.com/2013/01/13-januari-2013.html). Het zou wel leuk zijn om deze tekening met dit citaat te ‘flocken’ op een t-shirt! 🙂

 • Reply
  Johanna
  september 16, 2015 at 5:24 pm

  Oh fijn! Vorige week flockte ik voor het eerst: mijn dochters naam op haar sportzakje! Een leuk tekstje voor op een Tshirt vind ik:
  Lettuce Turnip The Beet

  🙂

  • Reply
   Davina
   september 17, 2015 at 7:17 am

   Deze vind ik ook zalig! Met prentjes erbij, ga ik ook eens maken als dat mag 🙂

 • Reply
  Nathalie V
  september 16, 2015 at 5:39 pm

  Mijn flockjes worden handmatig uitgesneden en zijn dus niet zo talrijk.
  Ik zou dus een Cameo bezitter aanspreken en het volgende vragen:
  een gele rechthoek met uitgesneden ogen (Ninjago stijl) met daaronder
  Master Mattias
  Mijn zoon is de laatste tijd zot van alles wat met LEGO Ninjago te maken heeft.

 • Reply
  titato
  september 16, 2015 at 6:36 pm

  Respect The Dodo!! Een ideetje van de zoon 😉

 • Reply
  Liesbet R
  september 16, 2015 at 7:17 pm

  Leuk! Ik heb voorlopig alleen ervaring met het zelf uitknippen van flockjes, dus quotes heb ik nog niet gemaakt omdat die zo arbeidsintensief zijn. “Don’t grow up, it’s a trap” vind ik een leuke!

 • Reply
  Katrijn
  september 16, 2015 at 7:40 pm

  Ik wil ook wel zo’n cameo! Helaas pindakaas, heb ik het niet ! Dat zou misschien wel een leuke quote zijn maar ik kies toch voor deze: https://www.etsy.com/search?q=siblings+silly+quote. Voor mijn 3 neefjes !

 • Reply
  Liesbet Schelfthout
  september 16, 2015 at 8:23 pm

  Leuk om te doen. Maar knippen is niet zo mijn ding. Mss toch is aanschaffen.

  Wat wel fijn zou zijn
  Is 1 van deze zinnen voor de kids. Aangezien ze dit zeker 10 keer horen per week.

  Ja ik weet het ik ben een klein christofke/ liesbetje

 • Reply
  ine de vis
  september 16, 2015 at 9:03 pm

  Jammer genoeg heb ik nog geen cameo, dus basic tshirts niet nodig. Maar ik ben wel verslaafd aan leuke kousen dus wil ik dat met plezier doorgeven aan mijn dochter en koop ik graag kousen bij kousen en karton.
  Een leuke uitspraak: home is where my mom is.

 • Reply
  AN
  september 17, 2015 at 3:12 am

  I’m hip I’m cool I’m ready for school want zoon start na herfstvakantie met school. Goed om te weten dat zij ook effen T-shirts verkopen

 • Reply
  Kim
  september 17, 2015 at 6:14 am

  Ik zou:
  Made with love
  op mijn dochter haar t-shirt zetten.

 • Reply
  Davina
  september 17, 2015 at 7:16 am

  Ik maakte er ook al verschillende met mijn Cameo. Heb me ingeschreven voor het 52weken project op Facebook en ik ga dus elke week een verschillende applicatie maken. Er staan er dus nog veel op de planning, maar misschien kan ik uit deze reacties ook nog inspiratie halen 🙂
  Ik wil er eentje voor mijn dochter maken, met daarop iets in de trant van: “Sorry, de uit-knop is kapot.”
  Aangezien ze boordevol energie zit, van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat 🙂

 • Reply
  Bieke Pype
  september 17, 2015 at 8:38 am

  Die cadeaubon zou ik wel kunnen verzilveren in dat shopke! “If mom says no, ask dad” vind ik een leuke :o)

 • Reply
  _katrien_
  september 17, 2015 at 6:20 pm

  Zalig die quotes… Ik zou gaan voor ‘ik word zo blij van jij’… tovert onmiddellijk een lach op je gezicht 🙂

 • Reply
  Elke
  september 17, 2015 at 8:25 pm

  O wat leuk toen ik Frauke zag passeren met haar happy t-shirt ….dat wil ik ook doen !!!I En ik,heb toevallig een vriendin die zo’n toestel heeft aangeschaft en ze zei dat ik eens mocht langskomen voor een paar t-shirts te doen voor mijn jongste dochter haar verjaardag !!!
  De quote die wij hier veel gebruiken is ‘weet je het al ?….’t is vrijdag ‘ , dan kan ze deze aandoen op vrijdag !!!
  Bedankt alvast en nog veel succes met je blog Lobke

 • Reply
  Cathy
  september 18, 2015 at 5:35 pm

  #happy

  • Reply
   Cathy
   september 18, 2015 at 5:36 pm

   #happy een leuk flockje

 • Reply
  Janne
  september 18, 2015 at 5:39 pm

  Ik zou gaan voor ‘Play all day’ voor mijn kids (dit in een mooi lettertype, waarbij de ‘a’ een soort tipi wordt, zoals hier: https://www.pinterest.com/pin/369013763191845615/ )
  Met drie kleine patatjes thuis die graag en veel spelen… En de kwaliteit van Kousen & Karton = top!
  Hopelijk winnersgeluk!
  Janne

 • Reply
  Kaatje
  september 20, 2015 at 11:06 am

  Wow wat leuk zeg…ik ga meteen een googlen voor de benodigdheden.
  Enthousiast ben ik 🙂

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.