0
Uncategorized

En toen was je al 3 weken

Lieve Frauke,
Al 3 weekjes ben je in ons Gezin en je doet het echt supergoed: je eet en slaapt gewoon geweldig goed, mama superblij! Buiten wat last van je reflux af en toe, hebben we niet te klagen met jou, kleine prinses :-).
De borstvoeding op verzoek lukt ook geweldig goed, ‘s nachts laat je vier uurtjes tussen en overdag drie uurtjes. Nu met dit warme weer (30° vandaag), vraag je soms wel al eens om de twee uur, maar dat kan geen kwaad. Volgens de info die ik heb gelezen op de site van Boobs’n Burps mag ik je gerust wat meer aanleggen en hoef ik zeker geen voedingen uit te stellen. 
En dan nog iets, gisteren zat je eerste gepersonaliseerde tutje in de bus! De enige echte Frauke-fopspeen has arrived! Tutten maar! Volgens de boekjes zou ik de eerste vier weken geen tutje mogen geven in combinatie met BV omwille van de speen-tepelverwarring, maar daar heb jij helemaal geen last van! Tut jij er maar lekker op los lieve meid.

Gepersonaliseerde tutjes kan je gemakkelijk online bestellen via www.mijnfopspeen.be
Ook leuk als origineel kraamcadeau of erg handig wanneer je ukje naar de crèche of onthaalmoeder gaat.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.