0
MAMA ZIJN Uncategorized

Vakantie!

Schermafbeelding 2015-07-17 om 20.59.22
IMG_0529
Traantjes van vermoeidheid toonde Kobe toen ik hem daarstraks van het speelplein ging halen, Frauke daarentegen heeft enorm genoten van haar twee weekjes die ze nog eens mocht doorbrengen bij haar liefste onthaalmoeke (en ik stiekem ook).

Maar zowel de kindjes als ikzelf hebben grote nood aan vakantie en die begint wel…NU! En deze keer geen korte vakantie die na twee weken voorbij is! Ik nam twee weken verlof gevolgd door een maand ouderschapsverlof! Jaloers? Dat mag! Maar ik zou niet weten hoe ik de grote vakantie anders zou overbruggen. Financieel zetten we hier wel een stapje terug, maar ook met minder centjes kan je genieten van een heerlijke vakantie, nietwaar? Hoe we dat gaan doen, zullen jullie de komende weken zeker kunnen lezen en wel hier!

Eén ding is zeker, wij gaan echt genieten van onze zes weken samen en hebben heel wat leuke dingen gepland die we thuis kunnen doen en uitjes dichtbij huis. Als kers op de taart gaan we eind augustus samen met de papa een weekje naar Zeeland gevolgd door een weekje Frankrijk!

Wij zijn al aan het genieten!

Tip: Op Instagram zijn jullie als eerste op de hoogte van onze avonturen.

Benieuwd hoe jullie de grote vakantie overbruggen? En hoe houden jullie de kindjes twee maanden bezig?


SALE/SOLDEN juli 2015

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  Renilde
  juli 17, 2015 at 7:30 pm

  De kinderboerderij! Ik maakte vandaag een lijstje op http://www.mooiding.be/2015/07/17/op-stap-met-de-kindjes-kinderboerderij/

 • Reply
  Annelies
  juli 17, 2015 at 8:07 pm

  Ik heb twee maanden halftijds ouderschapsverlof en heb er ook nog eens drie weken (voltijds) verlof bovenop. Onze reis hebben we er al opzitten, dus we blijven gewoon thuis. De komende tien dagen zullen we geregeld een bezoekje aan de Gentse Feesten brengen, en verder heb ik ook nog wat uitstapjes gepland (zee, zwembad, (binnen)speeltuin, picknicken, Blaarmeersen, …). Vermoeiend, zo met twee bengels, maar ook érg leuk om ze zo eens van dichtbij te zien opgroeien.

 • Reply
  Davina
  juli 18, 2015 at 6:46 am

  Wij werken allebei in het onderwijs en zijn dus 8 (mijn man 6, want administratief werk) weken thuis. We gaan niet op reis, maar hebben wel per week 1 of 2 uitstapjes gepland, in overleg met de dochter van 3. Zij stelde haar verlanglijstje op, wij maakten samen een kalender en als er een uitstapje vast staat, mag ze dat erop plakken. Zo kan ze het goed visualiseren. En elke ochtend mag ze een kruisje zetten bij de dag die voorbij is. Werkt super zo!
  Wat hebben we al gedaan: speeltuin, park spoor noord, efteling, bij vriendinnetje gaan spelen
  nog op de planning: suptropisch zwembad, plopsaland, zee, dierentuin, kinderboerderij 🙂

 • Reply
  Seija
  juli 19, 2015 at 3:13 pm

  Ik koos ervoor om zo’n 12 jaar geleden, toen de oudste voor het eerst naar school ging, mijn job in de privé op te geven en in te ruilen voor een job in het onderwijs. En dus brengen mijn de dames en ik gezellig samen de vakantie door. Deze week staan de Gentse feesten op de planning.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.