0
MAMA ZIJN Uncategorized

Gezinnige dingen #1

Op de vraag wat jullie meer op mijn blog willen zien was het antwoord: “meer persoonlijke en gezinnige dingen!” U vraagt, wij draaien, vanaf nu krijgen jullie in deze nieuwe rubriek elke maand enkele alledaagse dingen te zien waarbij ik jullie een kijkje achter de schermen van ons gezin laat zien . In deze eerste editie de dagelijkse realiteit van ons thuisvakantieleven, enjoy!

IMG_0559
IMG_0560
IMG_0565
IMG_0564
IMG_0568
IMG_0566
IMG_0569
Vakantie is…

1. keihard genieten van een nieuwe afwasmachine in onze voorlopige keuken die dringend toe is aan een verbouwing waarover later meer! Onze afwasmachine is enkele weken ‘out’ geweest waardoor old school afwassen hier dagelijkse kost was!

2. tijd hebben om onze was buiten op te hangen. Dan ben ik dolgelukkig! Buiten drogen is zoveel leuker, het kost niks, je kleren blijven langer mooi én het is beter voor het milieu! Vorige zomer stond er hier nog een goedkoop exemplaar in onze tuin. Maar toen ik uitkwam bij de Wallfix van Brabantia die je aan de muur bevestigt en kan uit- en weer inklappen, was ik helemaal verkocht. Zeker toen ik las dat er voor elke droogmolen die nu gekocht wordt ook een boom wordt geplant in de woestijn van Burkina Faso. Dat ze daar wel wat bomen kunnen gebruiken zie je in dit filmpje!

3. tijd hebben om samen met de kindjes boodschappen te doen in plaats van online te bestellen bij Collect & Go. En dat voor één keer eens plezant vinden en al! Als er tijd is, is alles plezant :-).

4. lekker lang uitslapen en uitstapjes naar de markt plannen om er verse aardbeien en kersen te kopen. En daarna samen genieten van een lekkere Brusselse wafel, mmmmmm!

5. lekker lang blijven rondlopen in je pyjama, in het geval van Kobe en Frauke is rondlopen in hun favoriete ondergoed ook gewoon keigezellig. Zeker als je samen nog wat piano kan spelen voor 5 minuten, want langer houden ze het samen niet vol of er komt ruzie van. Herkenbaar?

6. feestelijke lunchbordjes maken en om half 2 in de namiddag nog aan tafel zitten omdat het zo gezellig is!

7. op een regenachtige zondagnamiddag samen een filmpje kijken en samen in slaap vallen. En stiekem keihard genieten van een uurtje voor mijzelf want die zijn zeldzaam tijdens vakanties :-).

Zin om mee te doen en elke maand jullie gezinnige dingen te delen met de wereld? 

You Might Also Like...

9 Comments

 • Reply
  mme carper
  juli 27, 2015 at 6:47 am

  Ik vind het zeer leuk om mee te mogen genieten van deze alledaagse dingen uit jullie leven. Leuke foto’s! Ik kijk al naar ‘gezinnige dingen#2’. 🙂
  En ja, ik wil zeker mee delen!

  • Reply
   Lobke Gielkens
   juli 27, 2015 at 7:17 am

   Dankjewel en de tweede editie komt er zeker, beloofd! 😉

 • Reply
  Judith
  juli 27, 2015 at 7:05 am

  Geweldige titel en leuke foto’s!

 • Reply
  Anoeska
  juli 27, 2015 at 9:40 am

  Leuk idee zeg ! Ga m ook onthouden voor op de blog

 • Reply
  Liese
  juli 27, 2015 at 12:03 pm

  Ik ben momenteel thuis met enkel de baby. Maar kalm! Kalm!

 • Reply
  Johanna
  juli 27, 2015 at 1:22 pm

  ik had eerst gelezen: Geheimzinnige dingen 🙂 ik lees graag eens een thriller!

  Die Wallfix vind ik nu eens echt interessant! daar ga ik meer over opzoeken.

 • Reply
  jessie
  juli 27, 2015 at 6:59 pm

  En net die foto’s van de doodgewone dingen gaan we later vol weemoed en heimwee bekijken! Volhouden dus!

 • Reply
  D'abord Roze
  juli 27, 2015 at 9:20 pm

  Hahaha grappig om te zien 🙂

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.