0
Uncategorized

Leuke online dingen

Deze week kwam ik weer heel wat leuke online dingen tegen, ik deel ze dan ook graag met jullie:

1) De Dingenzoekers

Bron: www.dingenzoekers.be
Een leuke site die ik al een tijdje volg, is www.dingenzoekers.be eentje die perfect aansluit bij mijn blog, want deze leuke reporters branden van nieuwsgierigheid naar alles wat leuk is om te doen, zien, horen, ruiken, voelen en weten. Hun grote voorbeeld is Pippi Langkous, die het beroep van Dingenzoeker groot aanzien en allure gaf! 
De Dingenzoekers bespreken onder andere leuke eetgelegenheden waar mama’s, papa’s en hun kids blij van worden! Zoals bijvoorbeeld ‘geknipte spaghetti’ bij Nel in Amsterdam, lijkt me heel erg leuk om eens naartoe te gaan wanneer onze kids groter zijn!
Bezoek Dingenzoekers zeker eens, want ‘t is de moeite! Je vindt ze ook terug op Facebook.
2) Arthur and friends
www.arthurandfriends.be – foto Sofie Coreynen @ Studio Dubois
Bron
Bron: www.arthurandfriends.be

Ik zag Minne met haar lumineus idee afgelopen week op Topstarter, het nieuwste programma op Eén voor jonge ondernemers. En ik dacht al: “Wow, wat een leuk idee!”Een beetje later zie ik Minne met haar meubeltjes in kranten, magazines en op Facebook verschijnen. Ze maakt mooi vormgegeven objecten die kinderen een eigen plekje geven binnen de rest van het huis. Deze meubeltjes zien er niet alleen geweldig en leuk uit, maar ze stimuleren ook de ontwikkeling en helpen jullie kleine ukjes bij het ontdekken van de leuke wereld! Ik denk dat wanneer we verhuisd zijn, ik zeker zo’n schattig meubeltje in huis ga halen voor onze Kobe en Frauke. You go girl!
Tip: Bestel als eerste in de Arthur Webstore en ontvang 25% korting! Gebruik de promotiecode NEWSTOREARTHUR
Voor andere verkooppunten, check hier: www.arthurandfriends.be/kopen
3) Iphone Candy
Ik ben al een tijdje op zoek naar het perfecte Iphone-hoesje en ik denk dat ik het bij Funni.be gevonden heb! Eentje met polkadotjes nog wel, I loooooove! #happyme Verder heeft ze ook nog heel veel andere leuke hebbedingen zoals zelfgemaakte kleedjes, rokjes, juweeltjes, handtassen. En ze geeft ook workshops zoals rokjes naaien voor kids bijvoorbeeld. Wat een ontdekking!
4) Weight Watchers

Het was al geleden van voor de zwangerschap van onze Kobe dat ik nog aan een dieet heb gedacht. Al drie jaar geleden ondertussen! Maar om de strijd tegen de laatste zwangerschapskilo’s (en andere kilo’s) aan te gaan en na mijn laatste migraine-aanval afgelopen week, heb ik besloten om er terug in te vliegen. Heel eenvoudig deze keer en geen wekelijkse samenkomsten in het plaatselijk parochiezaaltje, maar gewoon ik met mijn Iphone :-). Ik heb mij online aangemeld bij www.weightwatchers.be en vanaf nu kan ik altijd en overal mijn eetdagboek bijhouden. De Weight Watchers app is echt fantastisch. Voor de mensen die vertrouwd zijn met het WW-programma: je hebt altijd en overal je calculator bij, je vindt (bijna) alle voedingsmiddelen terug, je vindt er ook recepten en het houdt altijd en overal je punten bij. Vanaf nu is het diëten tussen mij en mijn Iphone. Wedden dat ik tegen de zomer terug op gewicht ben ;-)?

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.