0
Uncategorized Zelfgemaakt

Zeven op zondag: mijn favoriete apps om zelf foto’s te bewerken

Instagram en foto’s mooier maken, het is een echte verslaving geworden sinds ik blog! Het leven is te mooi om het er lelijk te laten uitzien, nietwaar? Met deze 7 apps, maak ik onze foto’s nog mooier dan ze al zijn, hmmm! :-):

IMG_0257
1. Afterlight

Nee, het licht is niet altijd perfect! Veel bloggers die perfecte Instagram-foto’s delen, gebruiken deze app zodat het lijkt dat het licht perfect is! Met deze app kan je echt de perfecte belichting creëeren op je foto’s doordat je de sterkte zelf kan bepalen. De filters zijn subtieler en de opties exposure, brightness, saturation en contrast maken van je foto’s echte pareltjes! Deze app is voor mij echt onmisbaar!

IMG_0258
2. VSCO-cam
VSCO-cam gebruik ik ook af en toe en eens je doorhebt hoe het werkt kan je de mooiste filters leggen op je foto’s of je kan hem ook gebruiken om je foto’s te bewerken of om ze helderder te maken.

IMG_0260

3. Instacollage
Hiermee maak ik op mijn iPhone heel gemakkelijk en snel collages van mijn foto’s. Je kan er ook tekst bij zetten en je kan je foto’s meteen delen via Instagram! Very cool!

IMG_0259
4. Squaregram
Als je denkt dat je op Instagram alleen maar vierkante foto’s kan delen, dan heb je het mis. Sommige foto’s zien er gewoon beter uit in het landschapsformaat of portretformaat. Met deze app kan je je horizontale foto’s van witte balken voorzien onder en boven zodat je toch een vierkante foto’ kan maken.

IMG_0261
5. Partyparty
Deze app leerde ik vorig jaar kennen door de madammen van de Blogcademy en geeft toch wel een extra dimensie aan je foto’s. Je kan er grappige animatiefilmpjes van maken bijvoorbeeld.  Echt amazing!

IMG_0263

6. Rhonna Designs
Deze app is voor mij ook echt onmisbaar geworden! Ik maak van mijzelf een echte designer en kan er de mooiste quotes mee lay-outen, mooie teksten en tekeningen toevoegen aan mijn foto’s of er zelfs leuke logo’s mee maken.

IMG_0253
7. EvaMoutonPix
De mannen van #heyheyapps hebben in samenwerking met Eva Mouton weer een geweldige app ontwikkeld: de #evamoutonpix-app! Mijn absolute favoriete van afgelopen maand, want ondanks het kwakkelige weer zagen mijn foto’s er een stuk zomerser en grappiger uit!

Kennen jullie nog geweldige apps om jullie foto’s te bewerken? Ik ben benieuwd! 

You Might Also Like...

5 Comments

 • Reply
  CreativEls
  mei 31, 2015 at 8:10 am

  Interessant. Sommigen kende en gebruikte ik al, maar ik heb toch weer wat nieuws ontdekt ! Bedankt.

 • Reply
  Hanne
  mei 31, 2015 at 9:37 am

  Ik ben ook wel fan van Doodle Snap, deels gratis en als je meer fancy versieringen wilt, moet je aankopen in de App.

 • Reply
  danine
  mei 31, 2015 at 8:07 pm

  Geen app, maar ik bewerk heel veel foto’s via picmonkey!

 • Reply
  Heidi
  juni 7, 2015 at 11:37 am

  Leuk! Weer een paar nieuwe apps ontdekt 🙂 Voor collage’s gebruik ik LiPix. Vroeger had het een andere naam maar kan me die niet meer herinneren. Heb wel een Android, weet niet of het ook voor iPhone is.

  • Reply
   Lobke Gielkens
   juni 8, 2015 at 5:42 am

   Merci voor de tip Heidi, ik ga er zeker eens naar kijken.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.