0
Uncategorized Zelfgemaakt

Het Leuke Vakantieboek is er weer…

hetleukevakantieboek

Nog minder dan een maand en het is weer grote vakantie…we kunnen het hier zelf amper geloven! En om te voorkomen dat jullie je gaan vervelen deze zomer, kunnen jullie Het Leuke Vakantieboek dat ik vorig jaar maakte, misschien in huis halen als ultieme anti-verveelkit!

Ik geef jullie graag nog eens een korte inhoud en enkele sfeerbeelden…
Het Leuke Vakantieboek. Anti-verveeltips voor elke dag

Een eindeloze zomervakantie. Geen school. Onvoorspelbaar weer. Vrienden, familie en speelkameraadjes op reis. De sportclub gesloten. Er zijn duizend en één momenten waarop verveling op de loer ligt, klaar om van jouw bloedjes van kindjes in no time onhandelbare monstertjes te maken. ‘Ik verveel me!’ is voor vele mama’s en papa’s het meest gevreesde zinnetjes van de vakantie én een ferme domper op de eigen vakantievreugde. Maar hoe houd je kinderen op creatieve manier bezig zonder ze gemakshalve voor de spelconsole of televisie te parkeren? Geen nood, Het Leuke Vakantieboek verbant de verveling! Lobke Gielkens, journaliste, creatieve blogster en leuke mama van twee, reikt ons inspirerende anti-verveel activiteiten voor elke dag van de vakantie. Originele, creatieve, low budget, binnen- en buitenspeelactiviteiten voor jongens en meisjes van 2 tot 99. Avontuurlijke schattenjachten, tuinsafari’s, deco- en knutselideetjes, fantasierijke fotoshoots, brain games, sportieve uitdagingen,… die kinderen in hun eentje kunnen doen, of teamwork, waarbij je als ouder met plezier een handje zal toesteken. Het Leuke Vakantieboek is een must-have voor de vakantie en garandeert zalige momenten van rust in tijden van verveling.

binnen3_5 binnen4_3
onderwegmetlego

Prijs: 19,95€
128 pagina’s
Een vakantietip voor elke dag van de vakantie
Foto’s: Els Bauwelinck en Mieke Dalle
Vormgeving: Minopapersweets
Met tips van Hilde@HomeLiesellove & Emmaenmona

Wil je graag een gesigneerd exemplaar? Dan reserveer ik speciaal voor jullie een boek en verstuurd ik hem eind deze week zodat jullie hem ruim voor de grote vakantie in huis hebben!

Stuur mij een mailtje en ik laat je weten wat je moet doen om een exemplaar in je bus te krijgen!

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  An Buerms
  juni 6, 2015 at 10:03 pm

  Dag Lobke, ik had graag een boek ontvangen (liefst een gesigneerd exemplaar :))
  Het staat al een hele tijd op mijn boekenverlanglijstje maar het kwam er nog niet van.
  Laat jij nog iets weten?
  (ps.:ik vind jouw blog de max! Ik haal er altijd leuke tips uit.)
  Alvast bedankt!

 • Reply
  Hilde
  juni 8, 2015 at 8:18 am

  Hallo, ik heb wel interesse in jouw boek. Het ziet er heel leuk uit. Alleen, ik heb geen stikmachine. Staan er veel dingen in waarvoor je een stikmachine nodig hebt ? Groetjes Hilde

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.