0
LIFESTYLE Uncategorized

Zeven op zondag: mijn favoriete kinderkledingwebshops

Een echte online shopaddict ben ik geworden sinds ik mama ben. Ik koop en vul de kleerkasten van mijn kinders met hebbedingen uit de H&M, de Zeeman en de Hema, maar ook met spullen uit mijn favoriete webwinkels. Niets is leuker dan de postbode die komt aanbellen met een pakje dat je online besteld hebt!  “Waar koop jij kleertjes voor je kinderen?” is een vraag die ik dan ook meermaals krijg. Om het jullie gemakkelijk te maken zet ik mijn 7 favoriete kinderwebshops even op een rijtje voor jullie:

1. Pepatino

200px-ss15-albababy-745SomeoneKids
Oh wat vind ik het leuk als Kobe en Frauke iets anders dragen dan anders! Pepatino heeft werkelijk de allerleukste kinderkledingmerken in huis. Mijn
favorieten? Albaba
by, Kik*Kid, Mini Rodini, Lily Balou…Oké het is niet het goedkoopste, maar het is wel allemaal erg leuk en uniek! En ze zijn superklantvriendelijk, wat ook belangrijk is, nietwaar?

2. Kiddiffit

albababy-erica-zomerjas-paars
De leukste zomerjasjes voor je kleine monsters vind je zeker en vast bij Kiddiffit, al sinds ik moeder ben één van mijn favoriete kinderkledingwebshops. Het leuke jasje van Albababy is ons absolute topstuk deze zomer voor Frauke! Maar ook voor jongens en zelfs voor mama’s vind je hier leuke kleding zoals o.a. Who’s That Girl.

3. Mr Monkey and Mrs Butterfly
Schermafbeelding 2015-05-24 om 20.20.12

Leuke, kleurrijke en vrolijke basics aangevuld met originele merkjes zoals Six Hugs, Stones and Bones, Imps & Elfs, Little Label….daar zijn wij gek op! De kleurrijke onderbroekjes van MamboTango worden hier erg gesmaakt en de kwaliteitsvolle vestjes van Le Big voor Frauke zijn onverwoestbaar! Wij zijn grote fan van deze webshop, maar dat wisten jullie misschien al?

4. Goldfish
Schermafbeelding 2015-05-24 om 20.28.09
Ook Goldfish is één van mijn favorietjes sinds ik moeder ben! Ik kocht er dit seizoen voor zowel Kobe als Frauke de beroemde Saltwater Sandals, maar ook kleertjes voor Frauke van Lily Balou en Kik*Kid liggen ondertussen in haar kleerkast! Met de tag #forevergoldfish maak je elke maand kans op een cadeaubon!

5. Kleertjes Overal
Schermafbeelding 2015-05-24 om 20.29.06
I
k leerde deze leuke webshop kennen, omdat Wencke één van onze standhouders was op De Leuke Mamamarkt! En het viel me meteen op wat voor leuke t-shirts ze verkoopt! Coq en paté is ondertussen uitgeroepen tot ons favoriete t-shirt merk, maar ook Paul Frank, Ubang en Boys & Girls vind je terug in haar leuke webshop! Ga zeker eens een kijkje nemen, wedden dat je een t-shirt bestelt?

6. Studio Aimée
Schermafbeelding 2015-05-24 om 20.35.39

Of je nu op zoek bent naar baby-must haves, jongens-of meisjeskleding, bij Studio Aiméé ben je aan het juiste webshopadres! Hier vind je Mini Rodini, Beau Loves, BangBang Copenhagen, Bandit Kids en wat nog leuker is, je vindt er ook deco zoals leuke prints, dekbedovertrekken en zoveel meer! Ik ben fan! Groooooote fan!

7. Littlefashionaddict
Schermafbeelding 2015-05-24 om 20.39.06
Ontdek hier de hippe kleding voor zowel baby’s als kids van 1 maand tot 8 jaar! Hippe merken en designers, er is voor elk wat wils bij Littlefashionaddict! Een greep uit hun uitgebreid gamma kan je hier vinden met merken als het Spaanse Bobo Choses, Simple Kids, Aymara, Gro, Mini & Maximus, Kidscase, Bakker Made With Love, Atsuyo & Akiko, Stella Mc Cartney…

Zo ik hoop dat ik jullie een beetje geïnspireerd heb met leuke webshops! Wat zijn jullie favoriete webshops? Ik leer ze graag kennen, dus laat ze gerust achter in de comments hieronder! Heb je zelf een leuke shop? Laat het mij dan vooral weten!  

You Might Also Like...

5 Comments

 • Reply
  rose van doninck
  mei 24, 2015 at 7:02 pm

  helemaal akkoord… allemaal superfijne webshops en merken. wij verkopen er in onze stenen winkel en webshop ook verschillende: http://www.monstersenpinguins.be.

 • Reply
  Ellen Naait
  mei 24, 2015 at 8:19 pm

  Wat “anders dan anders”-kleertjes betreft, bestel ik overal wel eens wat. Goede solden doe ik meestel bij Holleke Bolleke.

  Ik heb onlangs de 1e keer bij “Next” besteld. Leuke zomerspullen en basisstuks voor heel kleine prijsjes!! Vanuit de UK, anderhalve dag later aan huis geleverd, super service!

 • Reply
  Valerie
  mei 25, 2015 at 7:15 pm

  Mijn favorietje: belleketrek.be

  Bedankt om op te lijsten … Ik kan gaan surfen 🙂

 • Reply
  Ine
  juni 22, 2015 at 8:48 am

  Hey Lobke,

  Vraagje aan jou als ervaren online shopper :-). Hoe of waar sla jij al die leuke webshops op? Ik raak nieuwe en leuke webshops telkens weer kwijt.

  Ine

  • Reply
   Lobke Gielkens
   juni 22, 2015 at 7:20 pm

   Hey Ine, dat zal een zesde zintuig zijn om dat te onthouden. Ik maak binnenkort graag eens een overzichtspagina van mijn favoriete webshops, lijkt jou dat een goed idee?

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.