0
MAMA ZIJN Uncategorized

De leukste give-away van ‘t jaar!

IMG_0221Precies vier jaar geleden was ik zwanger van Frauke en begon ik geheel onverwacht met deze mamablog. Eigenlijk was de blog vooral bedoeld voor het geboortekaartje zodat alle familieleden en vrienden de avonturen van onze kindjes konden volgen, maar plots had ik door dat er ook andere mensen begonnen meelezen en kreeg ik mailtjes van andere mama’s die mijn verhalen herkenden. Vier jaar later ben ik jullie, mijn lieve lezers, zo dankbaar! Want dankzij mijn blog heb ik al ontzettend veel kansen gekregen die ik anders nooit had mogen meemaken. Ik maakte er vriendinnen door voor het leven, ik kreeg er werk door en ik kreeg de kans om prachtige boeken te schrijven.

Daarom lieve lezers wil ik jullie heel erg graag bedanken met de leukste give-away van ‘t jaar en deze week volgen er nog enkele leuke wedstrijden om ons te vieren, dus blijf zeker terugkomen.

Ik begin met het weggeven van twee boekenpakketten, één via Instagram en één via mijn blog zelf met daarin:
– Een gesigneerd exemplaar van Het Leuke Mamaboek
– Een gesigneerd exemplaar van Het Leuke Vakantieboek
– Een gesigneerd exemplaar van Happy Kids

Wat moeten jullie hiervoor doen?

1. Like mijn Facebookpagina en/of volg ons via Instagram en deel deze blogpost
2. Laat in een reactie achter wat jij meer wenst op onze blog en waarom jij dit boekenpakket wilt winnen!
3. Vrijdag maak ik de twee winnaars bekend!

Succes!

You Might Also Like...

38 Comments

 • Reply
  Ann Coemans
  april 24, 2016 at 8:42 am

  Gewoon meer van dat!
  Niks specifieks.
  Fijn om jullie toprecepten te lezen, jullie avonturen, jullie knutselwerkjes, …
  Proficiat met 4 jaar Leuke Wereld!

 • Reply
  Dorine
  april 24, 2016 at 8:49 am

  Van harte gefeliciteerd! 4 jaar blogplezier voor jou en leesplezier voor ons als lezers!!!
  Ik ben nog niet heel lang een volger van je blog, heb je ontdekt door mamavanvijf.
  Maar nu ik je heb ontdekt lees ik zo graag je tips met name je uittips en knutseltips met de kids….en oja tips uit de natuur!
  Dus ga daar maar nog heel lang mee door;-)
  Ik heb je nieuwste boek Happy Kids hier enorm in gebruik. Nu ben ik erg benieuwd naar het mama boek en het vakantieboek! Als ik win dan maak ik mijn zusje enorm blij met je happy kids boek….en dan lees ik die andere twee stiekem eerst zelf;-)
  Hoop dat zij er net zoveel inspiratie uit kan halen als dat ik doe!♡
  Fijne blogverjaardag vandaag!

 • Reply
  Sofie Vanrusselt
  april 24, 2016 at 9:07 am

  Proficiat met de verjaardag van je super fijne blog! Ik zou niks veranderen, hij is perfect! Ik ben pas mama geworden en vind hier veel inspiratie. De boeken zouden dus ook goed van pas komen.

 • Reply
  Sofie Parmentier
  april 24, 2016 at 9:10 am

  Goch Lobke, wat moet er meer op! Ik weet het niet! Ik lees graag je avonturen met je kids, je makkelijke receptjes (misschien nog meer), … doe gewoon verder zoals je bezig bent!
  Wat ook leuk zou zijn, is een leuke mamamarkt in Gent of dichter bij West-Vlaanderen !

 • Reply
  Eefje Van Meensel
  april 24, 2016 at 9:30 am

  Ik vind dat jouw blog meer dan volledig is. Je blogt echt over alles! Gewoon zo blijven en niet veranderen. Ik heb zelf een zeer actieve tweeling meisjes van 5 jaar. Het zou dus tof zijn dat ik via jouw boeken weet wat ik deze zomervakantie allemaal kan doen met hen ? Blog gedeeld via instagram en Facebook. Ga hem ook nog op mijn blog delen Poppidoppi.wordpress.com groetjes en doe zo verder eefje

 • Reply
  Lobke Gielkens
  april 24, 2016 at 10:08 am

  Wat zijn jullie ontzettend lief <3! Dit wilde ik toch even meegeven 😉

 • Reply
  Evy Saerens
  april 24, 2016 at 10:36 am

  Voor mij mag het af en toe wat meer over minder leuke kanten (bv grillen van de kindjes) gaan, altijd leuk om te lezen dat het overal niet altijd even leuk is ;-). Maar laat de positieve dingen zeker overwegen, ik kom hier graag lezen!
  En ik wil graag winnen omdat ik een leuke mama ben (meestal) van 3 happy kids (toch vaak) en wou houden van leuke vakanties 🙂

 • Reply
  Marion Van Hecke
  april 24, 2016 at 10:40 am

  Met een dreumes van 14 maanden (exact, vandaag) merken we dat het stilaan een hele uitdaging wordt om zinvolle, leuke activiteiten te verzinnen. Om daarbij ook onszelf als mama/papa/koppel niet uit het oog te verliezen, lijkt soms helemaal onbegonnen werk. Ik ben ervan overtuigd dat we weer helemaal opgeladen en geïnspireerd zullen geraken van dit fijn boekenpakket.

  Op de blog lees ik altijd graag tips om duurzaam te leven/reizen/opvoeden. Dus als je meer van dat hebt: laat maar komen! 🙂

 • Reply
  Lilian
  april 24, 2016 at 10:43 am

  niets specifieks, ik geniet van alles wat jullie posten! en waarom ik het boeken pakket zou moeten winnen…. ik gun onze dochter ook zo om een happy kid te zijn 🙂

 • Reply
  Nathalie
  april 24, 2016 at 11:58 am

  Wel, ik doe graag mee. Voor jouw twee laatste boeken. Het eerste boek heb ik zelf thuis en was de reden dat ik begon te bloggen, dat weet je. Die zou ik cadeau doen aan iemand die net is bevallen. De andere twee hou ik graag bij. Die heb ik wel cadeau gedaan aan min schoonzus maar heb ik zelf niet. Ik wil graag wat dingen testen :-))) Duimen dus!

 • Reply
  Juffie S
  april 24, 2016 at 12:00 pm

  Hieperdepiep .. 4 jaar… aL vier jaar veel ideetjes opgedaan en veel dingen getest. De blog vind ik super zoals hij is…
  Ik zou graag het boekenpakket winnen om nog meer ideetjes op te doen, het ‘toevallig’ te laten rondslingeren als vriendinnen langs komen zodat ook zij het boek kunnen bekijken en ideetjes kunnen opdoen en leuke ideetjes voor in mijn klas… Kortom omdat ik er graag op school en thuis (nog meer) happy kids zou willen… Iedereen kind heeft het recht om happy te zijn….

 • Reply
  Kersten Eveline
  april 24, 2016 at 12:15 pm

  Ik zou graag nog meer leuke spelletjes of knutselwerkjes willen zien… Misschien ook voor verschillende leeftijden… En tips over speelgoed die zeker een aanrader zijn ;)… Want dit vind ik als mama soms moeilijk, zoveel speelgoed maar welke zijn echt een aanrader en welke echt een flop.. Natuurlijk hangt dit van kind tot kind af maar er zijn toch echt toppers in speelgoed…

  Ik zou graag dit boekenpakket willen winnen om meer te leren over moederschap en toffe ideetje op te doen rond spelen en uitstapjes met mijn kindje… Tips en weetjes zijn altijd welkom..

 • Reply
  Vandekerkhove Maud
  april 24, 2016 at 12:39 pm

  Ik ken je blog nog niet zolang, maar vind em tof en leuk zoals hij is.Nu ik mama word zal ik er zeker veel aan hebben, dus evenzeer aan het boek.
  Proficiat met je blogverjaardag!!

 • Reply
  Annelore
  april 24, 2016 at 1:06 pm

  Kindvriendelijke adresjes voor restaurantjes/… vind ik altijd super, dus die mogen wel vaker voorbij komen 🙂

  Gefeliciteerd met je 4-jarig jubileum!
  Jouw boeken staan al een hele tijd op mijn verlanglijstje, maar tot nu toe heb ik ze nog steeds niet in mijn boekenkast staan, ik hoop dus heel erg op zo’n pakketje! (mét gepersonaliseerde boodschap, superleuk!)

 • Reply
  D'abord Roze
  april 24, 2016 at 3:49 pm

  Wat een leuke wedstrijd, PROFICIAT met 4 succesvolle blogjaren! Mogen er nog vele volgen

 • Reply
  inge van den berg
  april 24, 2016 at 6:21 pm

  van harte gefeliciteerd met het 4 jarige jubileum van je blog. En nog heel veel jaren erbij omdat velen je blog lezen. Heel leuk dat je een winactie houdt. Je blog is zoals het is,helemaal goed. Het zal je misschien verbazen dat ik meedoe, maar als je 2 kleinkinderen hebt neem je ook informatie tot je. Je bent nooit te oud om te leren. Zienswijzen zijn veranderd door de jaren heen en zo blijf ik bij. Ik doe heel graag mee voor het boekenpakket, ook omdat ik voorlees voor de jongste. Op naar nog meer succesvolle blogjaren en een vriendelijke groet.

 • Reply
  Freya
  april 24, 2016 at 7:04 pm

  Proficiat met het 4-jarig bestaan van je blog! Ongelooflijk wat je op die 4 jaar al gepresteerd hebt. Daar kan je best wel trots op zijn.
  Ik lees jou blog graag over het reilen en zeilen van jullie gezinsleven en om tips en ideetjes op te doen om de kindjes bezig en gelukkig te houden. Ik heb hier ook 2 deugnieten rondlopen, dus die tips zijn meer dan welkom!

 • Reply
  Jo-Lynn
  april 24, 2016 at 7:31 pm

  Ik doe mee aan deze give away omdat ik zo gebaald heb dat ik niet in Leuven geraakt ben op het boekenfeestje … 🙁 Ik zou dan ook de eerste twee boeken wegschenken, aangezien ik die al in mijn bezit heb! Ik kom graag op bezoek op jouw blogje om de alledaagse gezinssfeer op te snuiven en voor de doe-het-zelvers.

  Groetjes

  Jo-Lynn

 • Reply
  Miekske Dingens
  april 24, 2016 at 7:44 pm

  Alvast een dikke proficiat! Geen idee wat er nog bij kan… Misschien een ‘vraagbank/suggestiebank’? Of nog extra reviews.
  Graag maak ik een kans op dit leuke pakketje! Lijkt me meer dan interessant. Like je op FB (heb geen IG jammer genoeg 🙂 )

  Groetjes!!!

 • Reply
  karen
  april 24, 2016 at 7:46 pm

  Proficiat met je 4-jarig-blog-bestaan!!! Fijne blog en hopelijk ook fijne boekjes…ik heb je ook nog maar net ontdekt via mamavanvijf…en realiseerde me nadien dat jij ook op haar workshop stempels maken was!! Misschien tot een volgende ontmoeting?

 • Reply
  Katrien@huisjethuisje.com
  april 24, 2016 at 7:46 pm

  Jouw blog nog niet lang geleden ontdekt. Maar heerlijk om te lezen. Vooral die enthousiasmerende, inspirerende verhalen over de activiteiten met de kids. Doe zo voort!

 • Reply
  Cathelijne
  april 24, 2016 at 8:23 pm

  Ik vind het heerlijk om je blog te lezen! Krijg er veel inspiratie door, wat als vrij nieue pleegmama van een (bijna) driejarige soms goed van pas komt!
  En dat is dus ook direct de reden waarom ik je boeken graag zou willen winnen! Je kan geen inspiratie genoeg hebben! 🙂

 • Reply
  Brenda
  april 25, 2016 at 6:44 am

  Proficiat met je nieuw boekenkind! Ik zou heel graag deze give-away winnen!!! Ik denk dat ik er veel inspiratie zal uithalen voor men zoontje van 9 maanden!

 • Reply
  Davina
  april 25, 2016 at 7:43 am

  Ik wens gewoon meer van wat je nu al post 🙂
  Met het boekenpakket zou ik elke dag in de grote vakantie iets leuks doen met dochter van 4 en zoon van 1, voor zover dat al mogelijk is. Het zou extra inspiratie en motivatie opleveren!

 • Reply
  bé vermeiren
  april 25, 2016 at 12:54 pm

  Proficiat met je blog Lobke. Ben hier eigenlijk een hele tijd terug bij toeval gepasseerd nadat ik je Leuke Vakantieboek in huis gehaald heb. Leuk vond ik dat mijn kindjes dezelfde leeftijd hebben als de jouwe: ik heb een jongen van 6 en een temperamentvolle dochter van 3. Je blog vind ik een bron van inspiratie voor alledaagse dingen. Met de leukste bezighoudtrucs (easypeasy paasboom). Soms zo herkenbaar (shit happens) ook!
  Wat ik meer wens op je blog, daar kan ik je moeilijk tips over geven: voor mij is die perfect. Eventueel nog wat leuke kinderreceptjes, maar ik zie dat je er net hebt bijgeplaatst (dus je bent me voor)!
  Ik zie ook dat je een leuke winactie houd. Waarom ik je boekenpakket wil winnen? Je vakantieboek is bijna versleten ( 😉 ) en ik zie heel hard uit naar je nieuwste ‘Happy Kids’.
  Doe zo voort Lobke: op naar de volgende 4 jaar!

 • Reply
  T² en M
  april 25, 2016 at 5:49 pm

  Leuke blog om te lezen! Ook de lay-out is mooi en aangenaam!
  Niet dat ik het mis, maar zou wel fijn zijn… Nog wat ‘activiteiten’ voor iets oudere kinderen 😉
  Net als de blog ogen de boeken prachtig! Ik veronderstel dat ze niet alleen mooi ogen maar ook handig zijn om te hebben en tips uit te halen!

  Nog dikke proficiat en gogogo… voor nog vele jaren!

 • Reply
  Sabine
  april 25, 2016 at 7:51 pm

  Proficiat met je blog!! Steeds leuk om lezen en veel goeie tips.

  Je boeken staan al een tijdje op mijn verlanglijstje….

  Doe zo voort!!!

 • Reply
  naomi
  april 26, 2016 at 6:57 am

  Leuk zeg :)Ik zou niet weten wat er nog meer op moest, perfect zo 🙂 Je boeken zijn zooo mooi, en realistische activiteiten vind ik 🙂 De ieëen zijn gewoon heel tof en leuk uitgelegd met goede foto’s. Niet te veel en heel overzichtelijk gedaan .
  Als ik ze niet win ga ik Happy Kids kopen want ik heb er al zo vaak verliefd naar gekeken in de winkel 😉 Alledrie is natuurlijk drie keer zo leuk, en gesigneerde boeken zijn gewoon de max. 🙂

 • Reply
  Jill
  april 26, 2016 at 6:58 am

  Hieperdepiep! 🙂 Ik ben benieuwd naar je boeken en hoop daar enkele leuke tips in te kunnen vinden voor onze meid van 3.

 • Reply
  sandy
  april 26, 2016 at 7:08 am

  Proficiat met de 4 kaarsjes.
  Wat er meer op moet, geen idee. Ben nu al grote fan!

 • Reply
  Karin
  april 26, 2016 at 7:24 pm

  Stap 1 moet ik al overslaan omdat ik geen Facebook heb.
  Stap 2 is om dit moment een foto van je Quinoasalade uit je vorige blog omdat ik die wil maken 🙂 Altijd leuk als ik kan spieken of mijn probeersel er wel op lijkt!
  De boeken wil ik wel winnen omdat ik er ook in de media al over las en met een zoontje in huis zijn je activiteitentips meer dan welkom!
  Stap 3: daar duim ik dan voor! groetjes, Karin

 • Reply
  goofball
  april 27, 2016 at 7:14 am

  Ik vind het vele ideeën om leuke dingen te doen met de kinderen heel leuk. MIjn kindjes zijn nog net te klein voor je suggesties, maar ik zal later zeker in de archieven graven. (of in je boek hopelijk).

  Wat ik nog leuk zou vinden om te lezen zijn meer dagdagelijkse anekdotes. Een grappige uitspraak van de kinderen, een misverstand, ook eens de frustraties en minder leuke kanten van het ouderschap, …echt het leven zoals het is. Dat maakt het lezen zo veel herkenbaarder.

  • Reply
   Ellen Cornelis
   april 27, 2016 at 7:16 am

   ik ben trouwens Ellen Cornelis (comment mag hierna weer gewist worden)

 • Reply
  Kimmeke
  april 28, 2016 at 12:38 pm

  Proficiat!!!!
  Wat ik meer zou willen?
  Meer van hetzelfde zou ik zeggen: leuke webshops, tips voor de kinderkamer, knutseltips (zoals in je boeken), … !

 • Reply
  sophie brissinck
  april 28, 2016 at 6:40 pm

  Niet alleen ikzelf, maar ook mijn man heeft al heel veel gehad aan je blog! Wij zijn vooral benieuwd naar het leuke vakantieboek, om tips en inspiratie te vinden op regenachtige dagen en leuke activiteiten samen te kunnen doen. Jouw blog is super, wat wij nog meer zouden willen, misschien af en toe een post van een gastblogger (een papa bijvoorbeeld?)

 • Reply
  Ivy Jansen
  april 29, 2016 at 9:29 am

  Proficiat met je blogverjaardag !!
  Ik kijk het meest uit naar jullie tips voor uitstapjes. Misschien nog wat meer uitgewerkte knutseltips zoals in het vakantieboek? Daar hebben we al veel aan gehad…

 • Reply
  Hannelore
  april 30, 2016 at 6:22 am

  Proficiat met je 4de blog verjaardag. Zoals op FB reeds gezegd vind ik je blog SUPER! Meer van dat, zou ik zeggen. Mocht je echt nog een aanvulling zoeken, misschien groene-vinger-activiteiten met en voor kinderen?

 • Reply
  eva
  april 30, 2016 at 8:38 am

  Al 4jaar;) proficiat!
  Ik wens niet veel anders, herkenbare dagelijkse dingen vind ik geweldig om te lezen en je tips wil ik ook vaak proberen:) dus gewoon ‘leuk’ verder doen!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.