0
Uncategorized

En toen was er de tut die mag vallen

Als ondertussen getrainde mama van twee, ken ik al lang het probleem van de tut die altijd op de grond valt. Wanneer je geen kraantje met water in de buurt hebt, kan je je kleintje zijn tutje niet teruggeven. Gevolg? Een hard krijsend kind! Of ken je het probleem van beschermkapjes die je altijd verliest?Gelukkig is er tegenwoordig voor alles een uitvinding :-). Maar wie dit heeft uitgevonden, is toch wel heel erg slim: de RaZbaby fopspeen, een droomtut voor elke mama! Ik ben normaal niet zo voor reclame maken, maar dit wil ik toch heel erg graag aan alle mama’s laten zien :-). Dankzij deze tut maken bacteriën geen kans meer, want deze tut sluit wanneer hij valt op de grond dankzij de sluitingselementjes aan de zijkant. En het werkt echt, kijk maar naar onze Kobe:

En of onze Kobe het erg vindt dat er voortaan sluitingselementjes aan de kant zitten van zijn fopspeen? Nee hoor, ons manneke heeft daar geen last van. Hij vindt het zelfs geweldig om met dit tutje buiten rond te lopen  en hij vindt het nog fijner om de tut telkens opnieuw te laten vallen. Ook op commando. Mama moet hem toch niet meer afkuisen. Hoe eenvoudig een slim idee kan zijn hé? Bovendien kan je deze tut ook laten personaliseren. Ons Frauke heeft er ook al eentje klaarliggen:
Nog leuker is dat ik dankzij Mijn Fopspeen.be 5 cadeaubonnen mag weggeven aan mijn lieve bloglezertjes. Hoe? Vind mijn Facebookpagina ook leuk en ontdek hoe jij ook de trotse eigenaar kan worden van deze geweldige uitvinding.
Mocht je niet gewonnen hebben, dan kan je de gepersonaliseerde RaZbaby gewoon hier bestellen. Heel leuk voor jezelf of om af te geven als origineel kraamcadeautje.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.