0
LIFESTYLE Uncategorized

3 leuke webshops waar wij mama’s blij van worden

leuke webshops_leukewereld

Webshoppen…you love it or you hate it! Als mama van twee kleine koters koop ik heel veel spullen online zowel voor de kids als voor mijzelf. Supergemakkelijk, je hoeft er de deur niet voor uit gepakt en gezakt, maar je kan lekker vanuit je luie zetel op zoek naar de mooiste spulletjes voor jezelf, je huis of je kindjes. Benieuwd naar mijn 3 favoriete webshops van het moment?

IMG_0301 IMG_03001.Wander and co
Deze leuke webshop leerde ik niet zo lang kennen via haar blog en ik was opslag smoorverliefd. Je vindt er een prachtige selectie aan kleine schatten zoals de superschattige cactusvazen van Serax of de prachtige koffiemokken van Helen B. Als papierlover van het eerste uur, spotte ik er ook leuke prints ter decoratie of inspiratie, kaartjes om iemand te verrassen, kleine DIY-projecten,… Kortom, alles om een leuk cadeautje in huis te halen! Ga dat zien ga dat zien en begrijp waarom ik zo verliefd ben op deze leuke webshop?
juttu2009007087241_001_be 2009007836894_01_be
2. Juttu
Kennen jullie Juttu al? Juttu is zoveel meer dan een winkel, het is een way of living, want dit concept staat voor eerlijke, vooruitstrevende fashion en homeware voor mannen en vrouwen, voor merken met een verhaal, verteld door designers met een hart. Je kan Juttu.be bezoeken zoals je een magazine doorbladert en je laten inspireren door de verschillende rubrieken: fashion, food & deco. Je kan er ook interviews en columns lezen en de leukste hangouts ontdekken en laat ik dat nu geweldig leuk vinden!
d112c60007_1035_10_be
Tip: In de Pop-Up Space van Juttu kan je elke 6 weken een nieuwe young creative ontdekken. Vanaf 19 mei kan je er de vrolijke meubels en woonaccessoires van Hannemans bewonderen. Op zoek naar een uniek, handgemaakt stuk voor een redelijke prijs? Rep je dan naar Juttu voor een zigzag Willy wandplank, een Cumulus salontafel met haarspeldpootjes of bijhorendeonderzetters. Elk stuk wordt maar in beperkte oplage gemaakt, dus je voegt er een uniek stukje Belgisch design mee toe aan je interieur!
IMG_0287
donut_ellamilla
3. Elle Milla – the shop
Sarah kende ik al een tijdje van haar blog ELLE MILLA BLOG! Een wereld vol fashion, interieur en lifestyle maar vooral veel liefde en mamagedoe! Maar wisten jullie ook dat ze een eigen webshop heeft?  Eigen creaties, fashion en interior voor mama’s en kids zoekt ze zorgvuldig voor jullie uit. Een droom die uitkwam en waar ze al jaren over brainstormde… Naast de merken en spullen die ze verkoopt in THE ELLE MILLA SHOP blijft ze nog tal van andere leuke tips en merken aan jullie voorstellen… telkens met een persoonlijke touch! Ik vond er een onmisbaar accessoire voor mijn mijn minimale garderobe: een prachtige mint groene Bernadette! De musthave van het voorbije jaar weet ook de voorjaars- en zomercollectie helemaal te overtuigen! Je kan hem lekker nonchalant dragen met een topje of t-shirt en in de zomer zal hij je warm houden tijdens frisse avonden.
bernadette mint
En ik heb leuk nieuws voor jullie, want ik mag van de immer sympathieke mamablogster Sarah zo’n mint groene Bernadette fluffy gilet t.w.v. 75euro weggeven! Dit mag je niet missen!
Wat moet je hiervoor doen?
1. Like onze Facebookpagina’s Leuke Wereld en Elle Milla en/of volg ons op Instagram via Leukewereld of Ellemillashop en deel dit bericht!
2. Laat hieronder een reactie achter met jouw ultieme webshoptip waar mama’s blij van worden.
3. Dit weekend maak ik de gelukkige winnares bekend!
Succes!

 

You Might Also Like...

26 Comments

 • Reply
  Karen
  mei 25, 2016 at 12:11 pm

  Ooohh zo’n Bernadette is nog net hetgene dat ik mis in mijn kast.
  Ik ben ook een fervent online shopper. Er zijn verschillende webshops die ik erg leuk vind. Kousen en karton, voor de schattige kniekousjes en kousenbroeken voor Roos maar ook de leuke kaartjes en andere hebbedingetjes.
  Ik ben ook enorm fan van de winkel Sissy-boy en dus ook van hun webshop. Ik zou wel alles willen van daar! 😉
  En bij deze heb ik weer een paar leuke webshops op mijn lijstje staan!! (En wie weet een mooie Bernadette om mij lijf, want te mooi om in de kast te laten hangen.)

 • Reply
  Sille
  mei 25, 2016 at 12:12 pm

  http://Www.boerenenburen.be
  Online bestellen, de buren oogsten alles.de dag dat je je bestelling komt afhalen en zo heb je gegarandeerd (h)eerlijk vers eten op je bord! Handig!

 • Reply
  Saar Vandegaer
  mei 25, 2016 at 12:22 pm

  Oh ik ben fan van Bernadettes! Ik snuister graag door wegshops met zo een leuke looks! Dus ik ben fan van shoplooks en opstellingen of combinaties van accessoires. Dat werkt zo inspirerend dus laat die moodboards maar komen! Ik heb pas nog een bestellingske bij TopWijf gedaan en Hippe Schoentjes slaag ik ook nooit over.

 • Reply
  Maartje
  mei 25, 2016 at 12:35 pm

  Echt een super leuke kleur van Bernadette!
  Mijn favoriet winkeltje en online webshop is wolfenwolkje.be! Super leuke decoratie spullen heb je daar, en hele fijne kinderspullen!

  Topvintage.nl, is ook een aanrader!

 • Reply
  Els M
  mei 25, 2016 at 1:05 pm

  Wat een mooie vest! Hier geen mama, maar voor leuke spulletjes vind ik de kleine zebra wel een blijvende topper! Bij wolf en wolkje bestelde ik ook al!

 • Reply
  Femke
  mei 25, 2016 at 1:16 pm

  Oh die mint groene ziet er super gezellig, comfortabel en enorm mooi uit 😉 ik ben fan! Aangezien ik al een tijdje thuis zit heb ik enkele leuke webshops ontdekt: http://www.justbe-uniqueliving.be is een leuke interieur webshop met toffe originele zaken. http://www.creatiefcadeau.com Is een leuke Shop die handgemaakte juwelen maakt, zowel gewone Shop als webshop, zeker eens nakijken. http://www.wolfenwolkje.be is misschien al wat gekend maar heeft zo’n leuke spullen voor baby’s en kinderen. Zelfs ik zonder kinderen kijk regelmatig naar wat ze hebben

 • Reply
  Laura
  mei 25, 2016 at 1:23 pm

  Ik zou hem zo graag zelf willen maken, maar breien is echt niet mijn ding, ik ben meer een haakster. En die kleur is helemaal top!
  Mijn lievelingswebshop is http://www.blabloom.com! Een (web)winkel van twee toffe mama’s die zelf alles getest hebben en erg veel belang hechten aan ecologisch en ergonomische spullen. (En je kan er bijna alles met eco-cheques betalen!).

 • Reply
  Tine - Villa Appelzee
  mei 25, 2016 at 1:50 pm

  Oh! Ik had hem al gespot bij een van je vorige IG-posts! Love it! Want it! 😉
  En mijn favoriete webshop is vast een beetje buiten categorie, maar onweerstaanbaar voor alle mama’s en papa’s die houden van me-time, en family-time, en heel veel ‘campfire chic and outdoor rock ‘n roll’ : Urbansandindians.com.
  Een aanrader! x

 • Reply
  Nele
  mei 25, 2016 at 1:56 pm

  Heel mooi vest, wil ik ook wel!
  Heb al veel leuke tips van jou blog gebruikt en gedaan!
  Mijn favoriete webshop blijft Lolalifelines, veel leuke en trendy hebbedingen zowel voor mama als voor de kindjes.

 • Reply
  Hannelore
  mei 25, 2016 at 1:59 pm

  Die bernadette staat op mijn verlanglijstje!! Hier ook zo’n webshopleut. Onlangs enorm gescoord bij Topvintage.be!

 • Reply
  Joke
  mei 25, 2016 at 3:11 pm

  Wauw, zo een mooie versie! Ik kan dus breien, maar heb me nog niet aan een Bernadette gewaagd. Maar die is prachtig! Zou hier wel passen in de kleerkast (ajaaa, nu ik zoveel plaats heb door de Marie Kondo opruimmethode 😉 ).
  Favoriete webshop: dat is een moeilijke hoor…
  Als ik echt voor mezelf kijk dan zijn dat stoffenwebshops: Pindanutjes, Stoffetuur, de stoffenkamer,…
  Kleine Zebra is ook een topper (daar lag een deel van Berre zijn geboortelijst).

 • Reply
  Barbara
  mei 25, 2016 at 6:21 pm

  Oooooh, zooo tof zeg!! De eerste is nu al een ontdekking voor mij, de anderen natuurlijk ook, maar die moet ik nog eens wat meer gaan bekijken, nu maar vluchtig 🙂
  Mijn favoriet is psikhouvanjou, maar ik ontdekte ook enkele sites met veel leuke posters, zoals bv. http://Www.petitelouise.nl, zeker een bezoekje waard!! En natuurlijk ook loulechien, en Polkadots enz… Zoooo een leuke webwinkels 😉 ik doe graag mee! IG heb ik niet, jou volg ik al lang op fb, en Elle Milla ga ik nu ontdekken!!

 • Reply
  Astrid
  mei 25, 2016 at 6:34 pm

  Mijn moeder breide me een witte Bernadette, maar mint groen zie ik ook wel zitten ! De webshops waar ik beland zijn kleine zebra voor de jongens en geschenkjes voor jarige neefjes en nichtjes, voor mezelf petit couture en mon depot.

 • Reply
  Maya
  mei 25, 2016 at 6:42 pm

  Voor mij was kousenenkarton.be een superleuke ontdekking! Ontdekt in mijn zoektocht naar een effen rode T-shirt met lange mouwen en bijpassende kousen voor dochterlief haar allereerste dansoptreden 🙂 Heb er ook nog een paar gekleurde leggings gekocht, die scoren altijd en passen overal bij. Voor mezelf heb ik deze shop ontdekt: http://9lemons.nl/shop/ sweaters tegen de vertrutting van de maatschappij 🙂 veel surfplezier! Fingers crossed voor het bernadetje, it’s been on my wishlist for a while 😉

 • Reply
  Heleen
  mei 25, 2016 at 7:28 pm

  Ik ben dan weer gek van Etsy! Meestal laat ik gepersonaliseerde spulletjes op bestelling maken. Onlangs nog een armband gekocht via Wonderfullmoments6. https://www.etsy.com/nl/shop/Wonderfullmoments6?ref=l2-shopheader-name

 • Reply
  Tine
  mei 25, 2016 at 8:05 pm

  Wauw… Een bernadette wil ik ook wel! Mijn favoriete webshop? http://www.nextdirect.com, goedkoop én mooi!

 • Reply
  Tine
  mei 25, 2016 at 8:35 pm

  Ik draag nog steeds mijn winter versie van de Bernadette dus eentje voor de zomer zou super welkom zijn. Heb net iets leuks besteld bij stempelmie.be als afscheidscadeautje voor de kleuterjuf bij einde schooljaar.

 • Reply
  janssens anne marie
  mei 26, 2016 at 8:41 am

  Hoi hups hoi
  Ik ben fan van https://feedesfleurs.be/. Dit is een leuke webshop waarvan je een instant-glimlach krijgt. Happiness is only a flamingo away 😉 :-).
  Groetie,
  Anne Marie.

 • Reply
  George
  mei 26, 2016 at 8:43 am

  Wat een leuke dingen! Die dognuts lijken me ideaal voor de lijn ;).

  Ik vind een van de leukste webshops http://www.benjaminbengel.com. Leuk speelgoed, leuke lifestyle artikelen en hele leuke voorleesverhalen op de blog.

 • Reply
  liesbeth
  mei 26, 2016 at 6:28 pm

  Zalige pull! Zo hdb ik er nog gedntje! Ik hou van shoplilly.be, super leuke kledij voor de mama’s! X

 • Reply
  Esther jansen
  mei 26, 2016 at 6:43 pm

  Ik durfde zo een Bernette eerder niet te kopen, maar nu ik 10 kg ben afgevallen denk ik, kom maar op!
  Mijn webshop tip is mevrouwaardbei.nl superleuke kleding en interieurstuf voor kids & mama’s!
  Groetjes Esther

 • Reply
  Sophie
  mei 27, 2016 at 1:16 pm

  Dat ziet er allemaal superleuk uit. Hier worden wij altijd heel blij van spookies.be. Kleurrijke kleertjes voor (vooral) zoon en moeder met regelmatig mooie prijsjes! 🙂 En voor (h)eerlijke schoentjes shoppen wij bij Ebooba (via Etsy). Prima service en mooie materialen!

 • Reply
  Sabrina
  mei 28, 2016 at 6:08 am

  Ooohh deze wil ik ook wel voor in mijn kast!! Ik shop (te) veel online en ben helemaal fan van de shop van fashion stories. Een beetje online mama time.

 • Reply
  Evi maetens
  mei 28, 2016 at 8:06 pm

  Leuke trui!
  Voor interieur ga ik wel eens kijken op http://www.vtwonen.nl.
  Juwelen vind ik mooi bij http://www.necklex.be.
  Groetjes

 • Reply
  Katrien@huisjethuisje.com
  mei 29, 2016 at 7:48 pm

  Oh zo spijtig dat ik deze post te laat heb gelezen. Wat een mooie kleur voor die Bernadette-trui. Ik ben ook een fervente online-shopster. Super leuke webadresjes en ook van de lezeressen die al reageerden. Heb intussen al 2 posters besteld voor de baby-meisjeskamer waar ik nu mee bezig ben. Wat een tijdsbesparing. Voor posters bestel ik ook soms bij printcandy.nl.

 • Reply
  Wynell Mckiddy
  november 8, 2016 at 4:27 am

  Delta Airlines

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.