3 leuke webshops waar wij mama’s blij van worden

leuke webshops_leukewereld

Webshoppen…you love it or you hate it! Als mama van twee kleine koters koop ik heel veel spullen online zowel voor de kids als voor mijzelf. Supergemakkelijk, je hoeft er de deur niet voor uit gepakt en gezakt, maar je kan lekker vanuit je luie zetel op zoek naar de mooiste spulletjes voor jezelf, je huis of je kindjes. Benieuwd naar mijn 3 favoriete webshops van het moment?

IMG_0301 IMG_03001.Wander and co
Deze leuke webshop leerde ik niet zo lang kennen via haar blog en ik was opslag smoorverliefd. Je vindt er een prachtige selectie aan kleine schatten zoals de superschattige cactusvazen van Serax of de prachtige koffiemokken van Helen B. Als papierlover van het eerste uur, spotte ik er ook leuke prints ter decoratie of inspiratie, kaartjes om iemand te verrassen, kleine DIY-projecten,… Kortom, alles om een leuk cadeautje in huis te halen! Ga dat zien ga dat zien en begrijp waarom ik zo verliefd ben op deze leuke webshop?
juttu2009007087241_001_be 2009007836894_01_be
2. Juttu
Kennen jullie Juttu al? Juttu is zoveel meer dan een winkel, het is een way of living, want dit concept staat voor eerlijke, vooruitstrevende fashion en homeware voor mannen en vrouwen, voor merken met een verhaal, verteld door designers met een hart. Je kan Juttu.be bezoeken zoals je een magazine doorbladert en je laten inspireren door de verschillende rubrieken: fashion, food & deco. Je kan er ook interviews en columns lezen en de leukste hangouts ontdekken en laat ik dat nu geweldig leuk vinden!
d112c60007_1035_10_be
Tip: In de Pop-Up Space van Juttu kan je elke 6 weken een nieuwe young creative ontdekken. Vanaf 19 mei kan je er de vrolijke meubels en woonaccessoires van Hannemans bewonderen. Op zoek naar een uniek, handgemaakt stuk voor een redelijke prijs? Rep je dan naar Juttu voor een zigzag Willy wandplank, een Cumulus salontafel met haarspeldpootjes of bijhorendeonderzetters. Elk stuk wordt maar in beperkte oplage gemaakt, dus je voegt er een uniek stukje Belgisch design mee toe aan je interieur!
IMG_0287
donut_ellamilla
3. Elle Milla – the shop
Sarah kende ik al een tijdje van haar blog ELLE MILLA BLOG! Een wereld vol fashion, interieur en lifestyle maar vooral veel liefde en mamagedoe! Maar wisten jullie ook dat ze een eigen webshop heeft?  Eigen creaties, fashion en interior voor mama’s en kids zoekt ze zorgvuldig voor jullie uit. Een droom die uitkwam en waar ze al jaren over brainstormde… Naast de merken en spullen die ze verkoopt in THE ELLE MILLA SHOP blijft ze nog tal van andere leuke tips en merken aan jullie voorstellen… telkens met een persoonlijke touch! Ik vond er een onmisbaar accessoire voor mijn mijn minimale garderobe: een prachtige mint groene Bernadette! De musthave van het voorbije jaar weet ook de voorjaars- en zomercollectie helemaal te overtuigen! Je kan hem lekker nonchalant dragen met een topje of t-shirt en in de zomer zal hij je warm houden tijdens frisse avonden.
bernadette mint
En ik heb leuk nieuws voor jullie, want ik mag van de immer sympathieke mamablogster Sarah zo’n mint groene Bernadette fluffy gilet t.w.v. 75euro weggeven! Dit mag je niet missen!
Wat moet je hiervoor doen?
1. Like onze Facebookpagina’s Leuke Wereld en Elle Milla en/of volg ons op Instagram via Leukewereld of Ellemillashop en deel dit bericht!
2. Laat hieronder een reactie achter met jouw ultieme webshoptip waar mama’s blij van worden.
3. Dit weekend maak ik de gelukkige winnares bekend!
Succes!

 

26 thoughts on “3 leuke webshops waar wij mama’s blij van worden

 1. Ooohh zo’n Bernadette is nog net hetgene dat ik mis in mijn kast.
  Ik ben ook een fervent online shopper. Er zijn verschillende webshops die ik erg leuk vind. Kousen en karton, voor de schattige kniekousjes en kousenbroeken voor Roos maar ook de leuke kaartjes en andere hebbedingetjes.
  Ik ben ook enorm fan van de winkel Sissy-boy en dus ook van hun webshop. Ik zou wel alles willen van daar! 😉
  En bij deze heb ik weer een paar leuke webshops op mijn lijstje staan!! (En wie weet een mooie Bernadette om mij lijf, want te mooi om in de kast te laten hangen.)

 2. Oh ik ben fan van Bernadettes! Ik snuister graag door wegshops met zo een leuke looks! Dus ik ben fan van shoplooks en opstellingen of combinaties van accessoires. Dat werkt zo inspirerend dus laat die moodboards maar komen! Ik heb pas nog een bestellingske bij TopWijf gedaan en Hippe Schoentjes slaag ik ook nooit over.

 3. Echt een super leuke kleur van Bernadette!
  Mijn favoriet winkeltje en online webshop is wolfenwolkje.be! Super leuke decoratie spullen heb je daar, en hele fijne kinderspullen!

  Topvintage.nl, is ook een aanrader!

 4. Wat een mooie vest! Hier geen mama, maar voor leuke spulletjes vind ik de kleine zebra wel een blijvende topper! Bij wolf en wolkje bestelde ik ook al!

 5. Oh die mint groene ziet er super gezellig, comfortabel en enorm mooi uit 😉 ik ben fan! Aangezien ik al een tijdje thuis zit heb ik enkele leuke webshops ontdekt: http://www.justbe-uniqueliving.be is een leuke interieur webshop met toffe originele zaken. http://www.creatiefcadeau.com Is een leuke Shop die handgemaakte juwelen maakt, zowel gewone Shop als webshop, zeker eens nakijken. http://www.wolfenwolkje.be is misschien al wat gekend maar heeft zo’n leuke spullen voor baby’s en kinderen. Zelfs ik zonder kinderen kijk regelmatig naar wat ze hebben

 6. Ik zou hem zo graag zelf willen maken, maar breien is echt niet mijn ding, ik ben meer een haakster. En die kleur is helemaal top!
  Mijn lievelingswebshop is http://www.blabloom.com! Een (web)winkel van twee toffe mama’s die zelf alles getest hebben en erg veel belang hechten aan ecologisch en ergonomische spullen. (En je kan er bijna alles met eco-cheques betalen!).

 7. Oh! Ik had hem al gespot bij een van je vorige IG-posts! Love it! Want it! 😉
  En mijn favoriete webshop is vast een beetje buiten categorie, maar onweerstaanbaar voor alle mama’s en papa’s die houden van me-time, en family-time, en heel veel ‘campfire chic and outdoor rock ‘n roll’ : Urbansandindians.com.
  Een aanrader! x

 8. Heel mooi vest, wil ik ook wel!
  Heb al veel leuke tips van jou blog gebruikt en gedaan!
  Mijn favoriete webshop blijft Lolalifelines, veel leuke en trendy hebbedingen zowel voor mama als voor de kindjes.

 9. Die bernadette staat op mijn verlanglijstje!! Hier ook zo’n webshopleut. Onlangs enorm gescoord bij Topvintage.be!

 10. Wauw, zo een mooie versie! Ik kan dus breien, maar heb me nog niet aan een Bernadette gewaagd. Maar die is prachtig! Zou hier wel passen in de kleerkast (ajaaa, nu ik zoveel plaats heb door de Marie Kondo opruimmethode 😉 ).
  Favoriete webshop: dat is een moeilijke hoor…
  Als ik echt voor mezelf kijk dan zijn dat stoffenwebshops: Pindanutjes, Stoffetuur, de stoffenkamer,…
  Kleine Zebra is ook een topper (daar lag een deel van Berre zijn geboortelijst).

 11. Oooooh, zooo tof zeg!! De eerste is nu al een ontdekking voor mij, de anderen natuurlijk ook, maar die moet ik nog eens wat meer gaan bekijken, nu maar vluchtig 🙂
  Mijn favoriet is psikhouvanjou, maar ik ontdekte ook enkele sites met veel leuke posters, zoals bv. http://Www.petitelouise.nl, zeker een bezoekje waard!! En natuurlijk ook loulechien, en Polkadots enz… Zoooo een leuke webwinkels 😉 ik doe graag mee! IG heb ik niet, jou volg ik al lang op fb, en Elle Milla ga ik nu ontdekken!!

 12. Mijn moeder breide me een witte Bernadette, maar mint groen zie ik ook wel zitten ! De webshops waar ik beland zijn kleine zebra voor de jongens en geschenkjes voor jarige neefjes en nichtjes, voor mezelf petit couture en mon depot.

 13. Voor mij was kousenenkarton.be een superleuke ontdekking! Ontdekt in mijn zoektocht naar een effen rode T-shirt met lange mouwen en bijpassende kousen voor dochterlief haar allereerste dansoptreden 🙂 Heb er ook nog een paar gekleurde leggings gekocht, die scoren altijd en passen overal bij. Voor mezelf heb ik deze shop ontdekt: http://9lemons.nl/shop/ sweaters tegen de vertrutting van de maatschappij 🙂 veel surfplezier! Fingers crossed voor het bernadetje, it’s been on my wishlist for a while 😉

 14. Ik draag nog steeds mijn winter versie van de Bernadette dus eentje voor de zomer zou super welkom zijn. Heb net iets leuks besteld bij stempelmie.be als afscheidscadeautje voor de kleuterjuf bij einde schooljaar.

 15. Ik durfde zo een Bernette eerder niet te kopen, maar nu ik 10 kg ben afgevallen denk ik, kom maar op!
  Mijn webshop tip is mevrouwaardbei.nl superleuke kleding en interieurstuf voor kids & mama’s!
  Groetjes Esther

 16. Dat ziet er allemaal superleuk uit. Hier worden wij altijd heel blij van spookies.be. Kleurrijke kleertjes voor (vooral) zoon en moeder met regelmatig mooie prijsjes! 🙂 En voor (h)eerlijke schoentjes shoppen wij bij Ebooba (via Etsy). Prima service en mooie materialen!

 17. Ooohh deze wil ik ook wel voor in mijn kast!! Ik shop (te) veel online en ben helemaal fan van de shop van fashion stories. Een beetje online mama time.

 18. Oh zo spijtig dat ik deze post te laat heb gelezen. Wat een mooie kleur voor die Bernadette-trui. Ik ben ook een fervente online-shopster. Super leuke webadresjes en ook van de lezeressen die al reageerden. Heb intussen al 2 posters besteld voor de baby-meisjeskamer waar ik nu mee bezig ben. Wat een tijdsbesparing. Voor posters bestel ik ook soms bij printcandy.nl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.