0
Uncategorized

Goed eten

Eindelijk nog eens een toppertje in mijn verzameling kookboeken (en ge moogt komen kijken want dat zijn er ondertussen al veel)! Dit boek zou misschien ooit wel eens een keukenprinses van mij kunnen maken! En blij dat mijn Lief dan zal zijn, want de liefde van de man gaat door de maag, nietwaar? Normaal gebruik ik een kookboek net voor ik boodschappen ga doen of net voor ik begin te koken, maar dit is anders! Een kookboek om mee te nemen als treinlectuur bijvoorbeeld en ondertussen weg te dromen bij al dat lekkers en vooral gezond en good food! Het boek heeft zijn titel niet gestolen.

Ijverig als ik ben, heb ik deze week al eens iets geprobeerd uit het boek van Dorien Knockaert. En omdat ik dol ben op desserten en koekjes, ben ik daarmee begonnen natuurlijk. De crumble van seizoensfruit en ik kan jullie zeggen: ‘t was overheerlijk! Ik had nog wat appelen en peren in de frigo liggen die dringend opgewerkt moesten worden, dus daarvoor is crumble ideaal! En mijn gezinsleden waren blij, want op zo’n herfstige namiddag kan een lekkere crumble al eens goed smaken, nietwaar?
Deze ochtend alle ingrediënten in huis gehaald om straks de Mexicaanse bruidskoekjes te maken en de Minestrone van het seizoen. Verslag volgt, wees gerust :-). Ik was al fan van Dorien door Plan B op Vier, maar nu nog meer door het lezen van haar boek. En als je daarmee klaar bent, moet je zeker ook eens naar haar blog gaan kijken, tis de moeite!

You Might Also Like...

2 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.