0
Uncategorized

Dit vond ik leuk in april

Liefste april
Het lijkt alsof je voorbij gevlogen bent, maar dat komt waarschijnlijk omdat je zo fantastisch voor ons geweest bent! Van skiën en zonnen in de sneeuw, grote schoonmaak in mijn kleerkast en mijn hoofd tot feestjes voor groot en klein! You were good to us!

IMG_0027

Favoriete bezigheid: opruimen! Net als een groot deel van de wereld ben ik helemaal in de ban van ‘Opgeruimd’ van Marie Kondo. Als er één ding is dat ik van haar heb geleerd, is dat ik enkel de spullen moet bijhouden waar ik gelukkig van word. Met als gevolg dat ik bijna heel de inhoud van mijn kleerkast naar de Kringwinkel heb gedaan. En begonnen ben met het uitmesten van de kinderkleerkasten. In mijn Instagramwinkeltje Leuke Tweede Kleertjes kan je trouwens al enkele leuke koopjes doen! Zeker eens gaan kijken ;-). Ondertussen dromen we verder van onze verbouwingen, een nieuwe WC hebben we al, nu de rest nog :-).

Favoriet nieuw product: onze nieuwe stofzuiger! Als er nu iets is dat onmisbaar is geworden sinds wij kinders in huis rondlopen hebben, dan is het een deftige stofzuiger. En laat die nieuwe snoerloze stofzuiger van Dyson nu hét product van het jaar zijn ten huize Van Ael-Gielkens en hij past helemaal in onze nieuwe opruimstrategie om een clean house te hebben! Hij stofzuigt niet alleen goed, hij ziet er ook nog eens supercool uit ook! En wat handig is, hij hangt gewoon op te laden in onze keuken zodat hij vlot bereikbaar is wanneer één van onze kinders (of wij zelf) weer eens iets laten vallen hebben!

Favoriete nieuwe gewoonte: het was al een gewoonte van mij en Mijn lief, maar vanaf nu willen we graag elk jaar op skivakantie gaan met de kids erbij! Dit heeft ons zo’n deugd gedaan en de kids hebben er zo hard van genoten dat we echt ons best gaan doen om er jaarlijkse traditie van te maken.

Favoriete culinaire ontdekking: Slaatjes, slaatjes en nog eens slaatjes! Sinds ik op dieet sta, ben ik constant en overal op zoek naar lekkere receptjes voor slaatjes! Ik ben dan ook erg benieuwd naar het boek Hemsley & Hemsley dat ik binnenkort thuis mag verwachten.

Schermafbeelding 2015-04-29 om 22.03.38

Favoriete oude liefde: de blauwe lucht en de geur van lentebloesems doen me zo denken aan vroeger! Begin deze maand zag ik bovenstaande quote passeren op Pinterest en die heeft mij echt tot nadenken gezet! Soms zijn we zo hard aan het werken en zo hard met onszelf bezig, dat we vergeten dat er ook nog een blauwe lucht was en fris groen! Sindsdien proberen we meerdere keren per week een snelle avondwandeling of een snelle fietstocht voor het slapengaan van de kids te maken en te genieten van het groen hier op de boerenbuiten! Een aanrader!

Favoriete gebeurtenis: het schoolfeest van onze kinders! Kobe en Frauke hebben fantastisch goed gedanst met als hoogtepunt het allereerste optreden van ons Frauke. Ik laat u zelf zien waarom dit zo’n hoogtepunt was 🙂 🙂 🙂 A star is born…

Zin om mee te doen? Neem dan deze vragenlijst over op je eigen blog en deel de link in de comments!

You Might Also Like...

6 Comments

 • Reply
  Jozefien
  april 30, 2015 at 7:45 am

  Wat een zalige podiumervaring ziet dat er uit zeg! Helemaal geweldig!

 • Reply
  SnottebELLIE
  april 30, 2015 at 1:21 pm

  Ooh Lobke, nu heb ik spijt dat ik Marcel niet heb laten meedoen met het schoolfeest 😀
  Dat filmpje is gewoon zalig! Lobke is een showbeest.

  • Reply
   Miss Wobie
   april 30, 2015 at 2:14 pm

   Moh snottebellie, wat leuk om jou hier tegen te komen in plaats van op instagram 🙂 We moeten ons weer haasten voor de milestonecard van 9 maanden he 🙂 groetjes, Bianca

   • Reply
    SnottebELLIE
    mei 5, 2015 at 9:10 am

    Hihi ik lees je reactie nu pas woeps! Ja ik was een dagje te laat deze keer met de milestonecard 😀

  • Reply
   SnottebELLIE
   mei 5, 2015 at 9:11 am

   Duidelijk niet goed wakker geweest bij mijn reactie hierboven. Ik bedoelde dus dat FRAUKE een showbeest is, niet Lobke. Allé Lobke, waarschijnlijk zult gij ook wel een showbeest zijn aangezien de appel meestal niet ver van de boom valt :-)!

 • Reply
  Annelies Crommelinck
  april 30, 2015 at 2:14 pm

  Een echte diva! Hopelijk krijgt ze nog niet teveel ster-allures!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.