0
Uncategorized

School is cool

Oh ja, hier ben ik weer, zeggen dat de Tijd veel te snel gaat. Het was onze Flinke Man zijn allereerste (!) voorlaatste schooldag vandaag. Is dat geen reden om een juffencadeautje zelf te maken?
Ik had op Pinterest al vanalles bij elkaar gesprokkeld en vond dit nog wel een leuk ideetje, maar toen dacht ik dat ons meneertje zijn Juf heel waarschijnlijk veel bloemetjes of plantjes zal krijgen. Na een migrainedriedaagse en tussen mijn boekprojectjes door, stikte ik daarnet dus nog vlug een kussen in elkaar en flockte er ‘Liefste Juf’ op. En Kobe zag dat het goed was :-). “Mijn juf is lief,” zegt hij. Ook al had hij het de eerste weekjes van zijn schoolcarrière wat moeilijk, we zijn toch mét succes geëindigd.

Wat vinden jullie trouwens van zijn übercoole schooloutfit? De rode sandaaltjes komen van bij Anna Pops. Het coole t-shirt en de leuke short zijn van Name-it, echt een geweldig betaalbaar merkje voor hippe kinderkleding. Ik heb het gevonden bij Bimbi bij de immer sympathieke dames Carla en Deborah. Ze hebben sinds kort ook een webshop met veel leuke spulletjes. Zo kunnen de mensen die aan de andere kant van België wonen er ook iets kopen. Ons Frauke haar verjaardagsoutfit heb ik er ook gevonden, maar daarover later meer :-). Eerst vieren we de laatste dag van het schooljaar! Hooray for tomorrow!

You Might Also Like...

2 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.