0
LIFESTYLE

Mooie kleedjes van Who's that girl!

Herinneren jullie nog mijn blogpost over één van mijn favoriete kledingmerken Who’s that girl een tijdje terug? Enkele dagen daarna kreeg ik een mailtje van de immer sympathieke Ilse van Pravda dat ik een WTG-outfit gewonnen had en mocht komen uitkiezen in de showroom! Zo leuk! Ik sprong meteen een gat in de lucht! It made my day!
Who's that girl

En leuk nieuws komt nooit alleen, want ik mocht nog een kleedje uitkiezen voor één van jullie! Omdat ik zelf ook smoorverliefd ben op dit kleedje, koos ik dit en dat hangt nu in mijn kleerkast te wachten op een nieuwe eigenares!
Pas jij in een medium? Ben jij even grote fan van Who’s That Girl als ik? En heb jij een goede reden om een nieuw kleedje te winnen? Laat het mij weten en misschien straal jij binnenkort wel in dit kleedje!

WOW To Go_ss15_Rain_Pluvio_blue_119,95€ wow_ss15_006
WIN DIT KLEEDJE
Volg @leukewereld_lobke op Instagram en/of like Leuke Wereld en Who’s that girl op Facebook. Deel dit bericht en tag 3 van je vrienden die misschien ook graag kans maken op dit kleedje van Who’s that girl! Laat een reactie achter waarom JIJ dit moet winnen!

De winnares maak ik bekend na mijn skivakantie!

Succes!

You Might Also Like...

43 Comments

 • Reply
  Liesje
  april 2, 2015 at 6:41 pm

  Ik zou dit kleedje moeten winnen omdat m’n garderobe nog steeds niet volledig is. Die ene vrouw die niet graag winkelt, dat ben ik! Dus zomaar eentje krijgen, en dan nog zo’n mooi, zou super zijn!
  Ik weet niet eens of ik in die M zou passen, maar anders maak ik er wel iemand anders gelukkig mee.

 • Reply
  marieke
  april 2, 2015 at 6:50 pm

  Waarom ik moet winnen, omdat ik zot ben van deze stijl en dan eens iets kan dragen dat ik niet zelf moest maken om mijn smaak te zijn!

 • Reply
  Charlotte
  april 2, 2015 at 6:55 pm

  Na twee zwangerschappen is mijn lichaam niet meer wat het 2 jaar terug wél nog was. Ik ben gier op mijk zonen en op mijn lichaam dat niet vanonder de veranderingen uit kon. Mijn kleinste ventje is ondertussen ook alweer 6 maanden oud. En ik ben sinds 3 maanden hard aan het werken om toch mijn lichaam terug wat beter in vorm te krijgen. Ik weet dat ik “in normale omstandigheden” eerder in een large pas van WTG, maar hey, die weegschaal geeft ondertussen bij 10 kilo minder aan, dus wie weet past die medium perfect! En past hij niet perfect, dan is het een extra stimulans om niet op te geven en verder te blijven werken aan een “beter” lichaam!

 • Reply
  Katrien a
  april 2, 2015 at 6:58 pm

  Een supermooie jurk in een mooi, zomers design. Ik zie me hier wel in ronparaderen deze zomer.

 • Reply
  Inge Moreels
  april 2, 2015 at 7:02 pm

  Waarom ik graag zou winnen? Dit is een prachtig kleedje in een kleur die nog niet in mijn kast hangt en het zou een mooie binnenkomer zijn op het Femma blogweekend 😉

 • Reply
  eeman eveline
  april 2, 2015 at 7:05 pm

  Al jaren is dit mijn lievelingsmerk! Als drukbezette mama van drie, blijf ik me hip voelen als ik weer zo een superkleedje aan heb! Ik ben helemaal hotteldebottel van dit merk, pas perfect in een medium en zou dus doooooolgelukkig zijn met deze jurk!

 • Reply
  ilse
  april 2, 2015 at 7:06 pm

  Oh zo een mooi exemplaar en ja ik pas in een medium ! Waarom ik het wil winnen, als troost omdat mijn zelfgemaakt kleedje voor mij met de communie van dochterlief te groot is uitgevallen en omdat het past bij de outfits van de rest van het gezin!

 • Reply
  Liselot Vallaeys (Made by Lot)
  april 2, 2015 at 7:12 pm

  Woehoe! Ik draag een medium. 🙂 Er hangen al 2 kleedjes van de vorige zomercollectie in mijn kast. Dit kleedje zou daarbij perfect passen. Een nieuw prachtexemplaar!

 • Reply
  griet
  april 2, 2015 at 7:34 pm

  Ik pas nog perfect in een m deze zomer. De reden waarom? Sinds mijn zwangerschappen zit ik in een kledingdip en ben ik op zoek naar een nieuwe wind in mijn kleerkast. Vandaar dat ik mijn kans waag.

 • Reply
  Sandra De Busschere
  april 2, 2015 at 7:45 pm

  Goh, waarom zou ik deze fantastische jurk moeten winnen? Wel, als 44 jarige spring-in’t-veld en mama van 2 supermeisjes, ben ik nog steeds het meisje-meisje! Jurken zijn mijn ding, en heb genoeg van het saaie zwart

 • Reply
  Lara B.
  april 2, 2015 at 7:46 pm

  oh, super mooi. Dit kleedje zou perfect zijn om te gaan solliciteren.
  Ik studeer af in juni als ergotherapeut en start mijn zoektocht dan naar een gepaste job.
  In dit kleedje zou ik mij zeker meer gemak voelen tijdens een zenuwslopende sollicitatie.
  (Helaas krijg je het bericht niet gedeeld, ik probeer nog eens 🙂 )
  Veel plezier op skireis!

 • Reply
  Evalou
  april 2, 2015 at 8:13 pm

  oh mijn hart slaat elke keer een tikkeltje sneller als ik die leuke kleedjes zie passeren. Pasvorm zit perfect, ik wil geen andere meer! En ik verdien dat, als multitaskende mama/lief/collega. Die leuke kleedjes maken de dagelijkse drukte nog iets leuker ;-).

 • Reply
  hanne
  april 2, 2015 at 8:22 pm

  Waarom zou ik het kleedje NIET moeten winnen? Daar kan ik dus geen reden voor vinden.

 • Reply
  mamadammeke
  april 2, 2015 at 8:27 pm

  Voor mij is het gemakkelijker Hanne (van hier boven me) waarom ik het kleedje niet moet winnen.
  Omdat ik nooit in een medium pas 😉
  Jammer dat je de maat al op voorhand moest kiezen…
  Succes aan zij die daar wle in passen! 🙂

 • Reply
  Ellen
  april 2, 2015 at 8:27 pm

  Omdat ik nu 9 maanden na men tweede bevalling eindelijk terug in men oude kleren kan, vind ik dat ik eens een nieuw kleedje verdien 🙂

 • Reply
  Anmie
  april 2, 2015 at 8:49 pm

  Een heel leuk cadeautje voor mijn vriendin die vanavond bevallen is … Ze wil nu eindelijk een nieuw kleedje na alle zwagerschapskleren 🙂

 • Reply
  Les Mademoiselles
  april 2, 2015 at 8:54 pm

  Bij mij geen kindjes- of zwangerschapsmotieven om het kleedje te mogen winnen – dat is nog niet aan de orde 🙂 – maar vooral omdat het mij op slag kon bekoren. Deze winter kocht ik mijn eerste WTG-kleedje en het smaakt naar meer. De pasvorm is perfect en de print is net iets opvallender dan ik gewoon ben. Lijkt mij absoluut een fijne aanwinst!

 • Reply
  liezel
  april 2, 2015 at 9:01 pm

  Wow, dat is echt een fantastisch merk, ik ben al een hele tijd fan! Waarom ik het kleedje wil winnen: ik ben recentelijk heel wat afgevallen. Met als gevolg dat ik momenteel zo goed als geen kleren meer heb die me passen. Waarom ik me dan niet meteen een hele nieuwe garderobe aanschaf? 2 redenen: gebrek aan budget en ik wil eerst even afwachten of de kilo’s er af blijven, er zitten namelijk ook wat ziektekilo’s tussen. Maar die blijven er nu toch al een zestal weken af. Ik zou dus ontzettend blij zijn met een kleedje dat past! Goede smaak trouwens! Heel mooi!

 • Reply
  kitty d'hertefelt
  april 2, 2015 at 9:25 pm

  Ik pas in een M’ke…en ik heb 3 dochters die staan te springen om in mijn WTG-kleedjes te groeien 🙂

 • Reply
  Sandy De Wispelaere
  april 3, 2015 at 5:17 am

  Love this style! En heb binnenkort zelf een communicantje, dus de mama wil ook stralen op het feest! Weet niet of ik in medium ga passen, maar ken genoeg kandidaten om dit aan te geven. En nu weet ik zelf ook waar ik een leuk kleedje voor het feest kan vinden.. 😉

 • Reply
  Sille
  april 3, 2015 at 5:32 am

  Oh wauw, wat een zaligheid! De kleedjes van WTG zitten altijd zalig, de stofjes zijn van heel goede kwaliteit en ze maken me instant vrolijk.
  10 maand na mijn bevalling heb ik mijn figuur nog niet helemaal terug (understatement) en helpt niks zo goed voor mijn zelfvertrouwen als een fleurig, flatterend jurkje.
  Give it to me baby! 🙂

  Groetjes van Sille

 • Reply
  karen
  april 3, 2015 at 6:03 am

  Ik zou dit kleedje graag willen winnen omdat ik een wtg-fan ben, maar te ziek ben (chronische lyme) om te gaan shoppen! Daarbij is de behandeling een financiele ramp.. dus blijft er weinig ruimte over om nog eens iets moois te kopen!
  En je zou er mij gewoon erg blij mee maken!
  Karen

 • Reply
  Astrid
  april 3, 2015 at 6:06 am

  Als kleuterjuf ben ik steeds op zoek naar kleurrijke kleedjes die makkelijk zitten. Ze vinden het super als hun juf iets moois aanheeft!
  Dit kleedje zou daarom perfect in mijn kleerkast passen 🙂

 • Reply
  Davina
  april 3, 2015 at 6:51 am

  Ik heb ‘m op FB gedeeld en 3 vriendinnen (WTG fans) getagd. Dit is denk ik wel de eerste keer dat ik hoooooop dat ik in een M pas, zit zo’n beetje tussen S en M in. Het zijn echt wel mijn kleurtjes en ik draag veel te weinig kleedjes, dit zou toch niet lang in de kast blijven hangen, ben ik zeker van!

 • Reply
  Iemke
  april 3, 2015 at 8:04 am

  Wat een mooi kleedje, zou fijn zijn om aan te doen op de trouw van mijn nichtje

 • Reply
  lutwine de cocker
  april 3, 2015 at 8:09 am

  mijn stijl, medium past op mijn lijf…..who’s that girl is me…….joepie!!

 • Reply
  Joke Lamaire
  april 3, 2015 at 11:48 am

  Volg je instagram onder aliceandgabrielle. Maar ik zou graag willen winnen. Waarom? Een maatje M zou bijna terug moeten passen. Dat extra zetje om die laatste zwangerschapskilo’s eraf te krijgen! En topkeuze, zo in de modekleuren. Supermooi!

 • Reply
  Sarah Gommers
  april 3, 2015 at 12:15 pm

  Ha! Waarom ik dit geweldige kleedje zou moeten winnen? Omdat het één van de enige outfits is die ik zou kunnen dragen op het communiefeest van een neefje binnenkort… Ik geef namelijk borstvoeding aan onze kleinste pruts (2maandjes oud) en dit kleedje met knoopjes bovenaan is daarvoor uitermate geschikt! (op onze babyborrel droeg ik -bij gebrek aan beter- een kleedje dat ik telkens naar boven moest ‘opstropen’, NIET ideaal, geloof me…).

 • Reply
  mieke de keulenaer
  april 3, 2015 at 2:47 pm

  Binnenkort start ik met mijn nieuwe hobby ukelele spelen…. Lijkt dit toch het ideale kleedje om de aandacht af te leiden indien ik valse noten zou spelen! In ieder geval leuk initiatief van jou en proficiat alvast aan de funky girl die het wint!!!

 • Reply
  Reninca
  april 3, 2015 at 3:09 pm

  Ik zou je kleedje heel graag winnen!! Prachtig!

 • Reply
  Debora Volders
  april 3, 2015 at 3:26 pm

  Ik zou het willen winnen omdat ik niet lang geleden bevallen ben en nu borstvoeding geef. En wat ik hoor zijn veel van de WTG kleedjes daar erg geschikt voor! En geloof mij…dat is met lang niet alle kleedjes/kleding zo!! 😉

 • Reply
  Stannel
  april 3, 2015 at 4:50 pm

  Mijn kleerkast is al behoorlijk gevuld met WTG. Maar een extraatje kan er zeker nog bij… En nu nog wat kilootjes afvallen hé om summerable te zijn 😉

 • Reply
  liesbet
  april 3, 2015 at 5:06 pm

  Zo een mooi kleedje! Zou ik maar al te graag winnen! WTG heeft altijd zo een mooie dingen, maar ook wel wat duur 😉 Dus zo eentje winnen zou toppie zijn!

 • Reply
  SoSanne
  april 3, 2015 at 5:46 pm

  Omdat je van zo’n kleedje van WTG instant vrolijk word en zelf een beetje lente brengt!

 • Reply
  Edith
  april 3, 2015 at 6:47 pm

  echt mooi kleedje , helemaal mijn stijl . Helaas is medium niet mijn maat , Succes aan de winnares .

 • Reply
  ida
  april 3, 2015 at 9:12 pm

  Nadat alle anderen dit kleedje hebben gepast moet ik het niet meer hebben want er hangt daar zeker en geurtje rond.
  Mochten ze dit niet gepast hebben hebben ben ik wel kandidaat want ik heb ook een maat M.
  Met mijn grijze haren komt die fuchsia kleur zeer goed overeen..
  Afwachten..

 • Reply
  Eva Maenhout
  april 4, 2015 at 3:55 am

  Omdat ik na 50 kg gewichtsverlies, nu eindelijk WEL in een M pas ;-), en binnenkort een nieuwe start maak, met mijn 2 kindjes.

 • Reply
  elke everaert
  april 4, 2015 at 6:38 am

  Hallo!,
  het laatste jaar bracht ons hier nog niet veel geluk…We kregen heel wat te verwerken en zijn nog niet aan de eindspurt. Daarom staat winkelen in mijn favoriete winkel ver op de laatste plaats.Het zou zo fijn zijn om terug eens iets leuks te beleven ,winnen in dit geval :-),en dan nog een kleedje voor mij van mijn ohzo favoriete merk,in de juiste maat! Groetjes

 • Reply
  Mieke
  april 4, 2015 at 9:03 pm

  Waarom ik zo’n kleedje wil winnen? Awel, ik ben al enkele weken flink punten aan het tellen en nu moet ik in mei toch wel naar een trouwfeest zeker? En ja, nu heb ik echt NIKS om aan te doen hé Lobke! Met een te groot kleedje, das toch eigenlijk geen zicht hé 🙂

 • Reply
  Tessa
  april 5, 2015 at 7:42 am

  Heb de link door gekregen via mijn vriendin Trui die zelf ook zot is van WTG dus waarom ik dit kleedje wil winnen is om kado te doen aan haar omdat ze veel te weinig aan zichzelf denkt

 • Reply
  Mols Marleen
  april 5, 2015 at 3:08 pm

  Ik moet in juni nog naar een trouwfeest, zie het helemaal zitten, aangepaste schoenen en handtas…laat maar komen!

 • Reply
  joaquim
  april 6, 2015 at 7:06 pm

  Omdat ik blijf hopen dat een man ook een kans heeft om iets leuks te winnen op je blog 😉 . Zou fantastisch zijn voor mijn vriendin! Binnenkort een eerste familiefeestje, dit keer met onze kleine pruts er bij, speciaal moment, daar hoort een mooi jurkje bij! Mijn vriendin verdient iets moois omdat ze een fantastische mama is voor ons zoontje!

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  april 10, 2015 at 8:59 am

  Wat een geweldig jurkje. Ik ben dol op dit merk, maar het is helaas boven mijn budget. Ik win er dus graag eentje : )

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.