0
LIFESTYLE Uncategorized

Leuk adresje: URBANminiSHOP

12734181_236174496716270_7383229338294543722_n

Gisteren na schooltijd brachten mijn bastion en ik een bezoekje aan één van onze favoriete winkelsteden, ja Mechelen! Als het van NewPlacesToBe afhangt, bulkt het van de hippe adresjes in Mechelen. Eén van die leuke adresjes is het gloednieuwe echte winkeltje van URBANminiSHOP, één van onze favoriete webshops! Hoog tijd werd het om eens dag te gaan zeggen tegen Sarah, de supersympathieke madam achter deze shop.
Samen met Boud Verborgt, de man achter de hippe interieur-en designshop Colorfool opende ze in één van de verkoopszalen van het prachtige Notarishuis in de Huidevetterstraat, haar eigen leuke winkeltje! En wat voor eentje…wij gingen eens binnenkijken en zagen dat het goed was. Weet je niet wat doen dit weekend? Ga dan zeker eens een kijkje nemen, want het is de moeite!

IMG_2358
IMG_2359IMG_2364
IMG_2385
IMG_2380

 

Conclusie? Mama haar portemonnee werd weer wat lichter want we konden het niet laten om deze prachtige trui van Mini Rodini voor Frauke en sweater van het leuke merkje Popupshop aan onze kleerkast toe te voegen :-). En ga zeker ook eens langs in de designshop ernaast, want daar vind je ook ongelooflijk toffe spullen!

Wil je URBANminiSHOP live zien? Ga dan naar het Notarishuis in Mechelen – Huidevetterstraat 3. Of kom op 13 maart naar De Leuke Mamamarkt want Sarah is één van onze sympathieke standhouders!

En er is nog meer leuk nieuws, want op 19 maart pakt Mechelen uit met een heuse lenteshopping en na de modeshow om 16u zal ik er zijn om ons boek HAPPY KIDS te signeren.

IMG_2377
IMG_2375

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.