0
(Web)shoptips LIFESTYLE

Vier toptips om goede & hippe kinderschoenen te kopen

Kobe en Frauke hun voeten groeien als kool en het zomerseizoen is nu echt begonnen, dus het werd hoog tijd voor nieuwe schoenen. Een goede schoen kopen, lijkt hier tegenwoordig onmogelijk, want onze Kobe wil tegenwoordig alleen dragen wat hij graag ziet en als hij zou kunnen kiezen zou hij hele dagen in zijn loopschoenen rondlopen. Moeilijke opdracht dus! Benieuwd hoe je met drie (!) kinderen (ja, ik ging shoppen met drie kinderen :-)) zonder ruzie maken de schoenenwinkel verlaat en toch hippe en vooral goede kinderschoenen koopt?


Enkele tips:

1. Betrek je kind er zoveel mogelijk bij! Vraag aan je kind welke schoenen hij graag ziet en ga dan samen met hem na welke daarvan de goede zijn. Uit die selectie kan hij dan zijn lievelingsschoen kiezen. Het is ook het beste dat je je kind betrekt bij het uitzoeken van schoenen volgens degelijkheid. Je kan ze dit zeker leren en ze zullen het zelfs graag doen.

2. Een goede schoen herken je niet door er gewoon naar te kijken. Je moet een schoen echt vastpakken! Vraag desnoods hulp aan de verkoopster, zij staat je graag bij bij het kiezen van de juiste schoen! Zij zal zeker ook aanraden wanneer je kind bijvoorbeeld een zooltje nodig heeft voor extra stevigheid.

3. Investeer beter in één paar degelijke schoenen met een goede pasvorm die je tijdig vervangt, dan vier paar verschillende schoenen die het kostenplaatje hoog doen oplopen! Want nu zullen je kinderen vaak nog niets voelen van foute schoenen, maar later krijgen ze misschien wel last van hun voeten, knieën of enkels en dat wil je toch vermijden?

4. Twijfel je over de maat? Hier vind je een handig instructiefilmpje om de voetjes van je kind te meten.

Wij gingen langs bij Anna Pops kinderschoenen in Aalst, één van de hipste kinderschoenenwinkels van het land volgens ons! Tina startte deze schoenenwinkel op uit het verlangen om haar dochters te laten schitteren en uit de fascinatie van mama voor deze originele schoentjes. Anna Pops startte ooit als klein projectje met een winkel in hun eigen huisje, maar ondertussen is er ook een online webshop en een grotere winkel! Zeker eens langsgaan, want Tina is echt een supervriendelijke madam die je kinderen maar al te graag helpt om de mooiste kinderschoenen te vinden.
Zelf eens langsgaan? ANNA POPS, Eugeen Bosteelsstraat 10, Aalst

En wij, wij zijn zonder ruzie naar huis gegaan én met de mooiste kinderschoenen voor Kobe en Frauke deze zomer!

Tip: Tina organiseert een stockverkoop samen met Manufactuur en gaat donderdag, 1, vrijdag, 2 en zaterdag 3 juni naar Merelbeke voor een heuse Stockverkoop. Alle info vind je hier! Zeker de moeite om er eens langs te gaan me dunkt!

 

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    fieke
    mei 31, 2017 at 12:07 pm

    Bedankt voor alweer een geweldige tip! Binnenkort zullen wij aan de schoentjes moeten, en kwalitatieve schoentjes zijn een must voor kinderen. Ik durf het nog niet aan om nu al schoenen op de groei te kopen in de stockverkoop, ook al is het in de buurt.
    Wat heeft Frauke mooie kousen aan!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.