0
LIFESTYLE

Fotocover: gepersonaliseerde covers voor je smartphone

IMG_1861
Afgelopen maand kocht ik het leukste verjaardagscadeautje voor mijzelf: een iPhone 6! Maanden heb ik ervoor gespaard en eindelijk is hij in mijn bezit! Mijn nieuwste vriendje verdiende natuurlijk een mooi jasje en daarom mocht ik van Fotocover een nieuw hoesje ontwerpen. Niet gemakkelijk, want welke foto is de moeite waard om elke dag naar te kijken? Ik heb er zoveeeeeeeel! :-). Na lang twijfelen, ging ik voor de foto die ik afgelopen zomer liet maken door de geweldige Mieke Dalle van de Klikmobiel voor Het Leuke Vakantieboek.

Deze 5 leuke beelden hadden ook nog kans gemaakt:
sfeerbeeldvakantie
leukemamamarktkerst-196
naaisel
leukemamamarktkerst-188-2
sfeerfotovoorwoord

En de collectie van Eva Mouton vond ik anders ook wel geweldig, zeker die met de sanseveria’s! Vinden jullie ook niet? 

Schermafbeelding 2015-03-30 om 10.29.03 Schermafbeelding 2015-03-30 om 10.29.18

Wil je ook zo’n leuk gepersonaliseerd hoesje voor je smartphone? Je surft naar fotocover.be, je ontwerpt jouw eigen hoesje en twee werkdagen later vind je het terug in jouw brievenbus. Dat is waar het om draait bij Fotocover! Vanaf dan draag je herinneringen en verhalen elke dag bij jou! A picture remembers what people forget!

Maar omdat het morgen mijn verjaardag is en volgende week mijn blog 3 jaar jong is, mag ik er eentje weggeven!

Wat moet je hiervoor doen?
1. Like mijn Facebookpagina en/of volg mij op Instagram en like de Facebookpagina van Fotocover en deel dit bericht!
2. Laat hieronder weten wat jij op je gepersonaliseerd hoesje zou zetten?
3. Donderdag maak ik de winnaar bekend!

Succes!

You Might Also Like...

21 Comments

 • Reply
  Marieke
  maart 30, 2015 at 3:59 pm

  Wauw super tof! Wat een geweldige foto’s en cover heb je laten maken! Echt fantastisch!

  Ik waag dus ook mijn kansje voor dit geweldige cadeautje! Een foto van het lief en mij zou niet misstaan want de cover die ik nu heb is dringend aan vervanging toe! 🙂

  Veel liefs,
  Marieke
  (www.uniquemarieke.blogspot.be)

 • Reply
  miss pixie
  maart 30, 2015 at 4:07 pm

  Bij mij zou het een foto zijn van het strand van Molivos bij zonsondergang. Dat is waar het vriendje en ik afgelopen zomer op vakantie gingen en waar ik echt mooie herinneringen aan heb.

  Ik ben wel toe aan een nieuw covertje vermits 1 van de kleuters op school mijn vorige cover in stukken van een heeft gegooid 🙁

 • Reply
  Mila smout
  maart 30, 2015 at 4:16 pm

  Eentje voor mijn mama haar gsm zou wel leuk zijn !

 • Reply
  gerhilde maakt
  maart 30, 2015 at 4:23 pm

  Je hebt een leuke foto gekozen! Jammer dat ze geen hoesjes voor Fairphones maken. Ik ga dus passen voor deze wedstrijd.

 • Reply
  karoline
  maart 30, 2015 at 4:27 pm

  Lobke
  alvast een happy b Day ….ik doe graag mee ….en op de hoes …my Girls natuurlijk

  • Reply
   Lobke Gielkens
   maart 30, 2015 at 5:01 pm

   En het is precies gelukt om te reageren op mijn blog, jeuj!!!!!! Wat ben ik blij!

 • Reply
  Mieke
  maart 30, 2015 at 5:01 pm

  Ik zou er de foto opzetten van op onze huwelijksuitnodiging: mijn vriend en ik met in het midden aan onze hand ons zoontje. Zo is mijn gsm op de dag zelf ook “assorti” 🙂

 • Reply
  Deryckere liselotte
  maart 30, 2015 at 7:01 pm

  Waauwww supertof , en mijn coverke is al goed versleten , eentje met mijn drie kindjes , zodat ik ze altijd bij mij heb. Gr

 • Reply
  Laura Van Dyck
  maart 30, 2015 at 7:13 pm

  Zo van die leuke confetti bolletjes,keischoon!!

 • Reply
  wendy groesz
  maart 30, 2015 at 7:15 pm

  Allereerst een dikke proficiat met je verjaardag! Hele leuke foto!
  ik zou gaan voor een foto van mijn lievelingen, mijn kids 🙂

 • Reply
  Sofie
  maart 30, 2015 at 7:43 pm

  Ik ontdekte zonet jouw nieuwe iphone 6 cover!
  En ik dacht…’die van mij kan ook wel een nieuw hoesje gebruiken’. En zo leuk dat je het zelf kan ontwerpen. En inderdaad een mega-moeilijke opdracht om uit al die toffe foto’s te kiezen. Maar het is beslist…
  Ik zou er graag een foto opzetten van mij en mn vriend als herinnering van onze vakantie in Egypte! Dat was onze laatste reis voor we ons huisje kochten.. een reisje zit er dit jaar dus jammer genoeg niet in. Maar met deze foto als cover is het vakantiegevoel altijd iets dichterbij 🙂

 • Reply
  CreativEls
  maart 30, 2015 at 8:38 pm

  Leuke give-away en ik wil mijn kansje wagen. Ik zou een foto van een schilderij dat mijn dochter maakte als cover nemen. Ondanks haar fysieke beperking slaagt ze er toch in om mooie creaties te maken. Als eerbetoon aan haar zou ik haar mooie schilderij dagelijks met mij mee willen dragen.

 • Reply
  Do-didit
  maart 31, 2015 at 8:24 am

  Toen mijn dochtertje 6mnd was heb ik zo’n covertje gekregen van mijn man, super mooi ! Ondertussen zijn we 1.5jaar verder en heeft de cover al vele stoten/krassen overleeft maar het is hoog tijd om een nieuwe te kopen/winnen ;-). Dus ik zou mijn prachtige dochter (van al 2 jaar!) op de cover zetten…

 • Reply
  Katrien
  maart 31, 2015 at 9:25 am

  Ik kan me voorstellen dat dat een moeilijke keuze was! Hier iets minder twijfel over welke foto ik graag zou zien op een gewonnen hoesje: mijn pasgeboren zoontje! Zo’n schattige baby – foto waarop het eerste lachje is vastgelegd doet elke keer weer je hart smelten en daar kan je niet genoeg mee pronken, nietwaar?!

 • Reply
  Lore
  maart 31, 2015 at 10:27 am

  Zoals ‘k tegen Lillith al zei: wie niet waagt, blijft webshopmaagd 😀
  Nu vooral ook omdat ik dringend toe ben aan nieuwe phone en mijn huidig hoestje zowat alles is geworden, wat een hoesje niet hoort te zijn…

 • Reply
  TheMiss
  maart 31, 2015 at 10:33 am

  Wat zou ik erop zetten: een foto van mijn zoon na het eten van zijn eerste verjaardags’taart’.

 • Reply
  Céline
  maart 31, 2015 at 12:13 pm

  Ik deed mezelf ook een iPhone 6 cadeau voor nieuwjaar! Ik kocht er een gewoon covertje voor, maar ben er niet tevreden van (zo één met een flapje, ik vind het erg onhandig). Dus ik zou graag een leuke fotocover winnen! Er komt allicht een foto op van mijn gezin, heb al een paar mooie kanshebbers in mijn hoofd. Voorlopig zijn nog met 3, in het najaar met 4 😉

 • Reply
  Lara
  maart 31, 2015 at 3:24 pm

  Leuk! Mooie cover!
  Mocht ik dit winnen zou het een cover worden van een van mijn reizen waar ik vrijwilligerswerk: Bangladesh, Senegal. Omdat ik deze fantastische avonturen nooit wil vergeten en vooral om mezelf er aan te herinneren dat ik niet te veel moet klagen hier in België!
  Laat ons hopen!

 • Reply
  Saartje
  maart 31, 2015 at 7:09 pm

  Mocht ik winnen…een leuke foto van m’n gezinnetje!
  Ik doe dus graag mee!
  Liefs Saartje

  http://saartjeathome.blogspot.be

 • Reply
  Sandra Flossie
  april 3, 2015 at 8:55 am

  Ik zou wel graag zo’n covertje willen winnen.
  Succes aan mezelf!!! (en ook aan de anderen natuurlijk maar toch … 😉 )

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.