0
LIFESTYLE

Tadaaz.be : leuke kaartjes voor happy momenten

rood NL

Een mooi geboortekaartje. Ik herinner mij als gisteren nog hoe lang ik daar mee bezig ben geweest tijdens de zwangerschap van mijn kinders. Het moest er niet alleen mooi uitzien, maar het moest vooral zo origineel mogelijk zijn! Gelukkig stopt het kaartjes ontwerpen niet bij de geboorte, want over enkele jaartjes mag ik uitnodigingen en mooie foto’s maken voor Kobe en Frauke hun communiefeest, wat kijk ik daar al naar uit!

Maar misschien zijn jullie er wel al mee bezig en leven jullie er met het hele het gezin naartoe! Natuurlijk willen jullie de meter en peter, grootouders en familie ook op een gepaste wijze laten weten wanneer en waar het feest precies zal plaatsvinden. Spijtig dat ik deze leuke webshop niet eerder ontdekt heb, maar bij Tadaaz zijn jullie aan het juiste adres! Zij hebben een mooi assortiment uitnodigingen, aandenkens en bedankjes voor communie en lentefeest.

TA1223-1400003-03-1 TA1223-1400024-03-1 TA1223-1400042-03-1 TA1227-1400005-03-1 TA1227-1400012-03-2 TA1227-1400018-03-1 TA1227-1400019-03-1 TA1228-1400013-03-2 TA1228-1400023-03-1 TA1228-1400024-03-1

Zijn jullie er even smoor op als ik? Dan hebben jullie geluk, want ik mag namelijk 2 van mijn liefste bloglezers gelukkig maken met een cadeautje van 25 euro op Tadaaz communie-artikelen!

Wat moeten jullie hiervoor doen?
1. Volg mijn blog en/of mijn Facebookpagina en die van Tadaaz en DEEL deze blogpost.
2. Laat in een reactie onder deze blog weten voor wie jij deze kaartjes wilt winnen en deel jullie grootste communiefeest-en of lentefeest tip! Zo ben ik goed voorbereid op de komende jaren.
3. Begin volgende week maak ik twee winnaars bekend! Zij die niet winnen, krijgen een troostprijs van 10% korting op het Tadaaz-assortiment.

Good luck!

De give-away werd afgesloten op 26 maart 2015.

De winnaars voor deze give-away zijn: Majella en Mme Carper! Proficiat! Sturen jullie je gegevens naar info@leukewereld.be. Tadaaz neemt daarna persoonlijk met jullie contact op om jullie cadeaubon in ontvangst te kunnen nemen!

En omdat jullie zo’n lieve bloglezertjes zijn, mag ik van Tadaaz een korting van 10% weggeven met de kortinscode COM10LW. Wanneer je deze code ingeeft in je winkelmandje bij een minimumbestelling van 10€, zal de 10% verrekend worden!

You Might Also Like...

11 Comments

 • Reply
  majella vandeputte
  maart 20, 2015 at 8:18 pm

  Toffe actie 🙂
  Tip: laat je kinderen centraal staan. Het is hun feest. Doe gek en maak plezier.

 • Reply
  Charlotte Benoot
  maart 21, 2015 at 12:07 pm

  Nanou doet dit jaar haar eerste lentefeest.. Een grote tip: laat je niet gek maken door de druk van buiten. Doe alles op je eigen tempo (neen je hoeft helemaal je kleedjes nog niet het jaar voordien te kiezen).
  Wees wel ruim op tijd voor het vastleggen van je lokatie of doe het lekker thuis als je dat ziet zitten..
  Hou het simpel, maar leuk voor je kids! Zorg eventueel voor een babysit of twee die de kids heel de dag kunnen entertainen waardoor ze niet heel de dag aan je been hangen en je kidsverantwoordelijkhei toch even kan laten rusten..
  En geniet ervan!

 • Reply
  mme-carper
  maart 21, 2015 at 1:13 pm

  Ik heb deze ochtend je blog ontdekt. Ik ben fan van je layout!
  Fijn dat er al onmiddellijk iets te winnen valt!
  TIP: Trek ook foto’s van details, bv. de schoenen, de versiering, … .

  • Reply
   Lobke Gielkens
   maart 21, 2015 at 1:24 pm

   Welkom Caroline! Fijn dat je mee komt lezen! x

 • Reply
  Annemie Lietaert
  maart 21, 2015 at 5:00 pm

  Maak er vooral een heel leuk kinderfeest van … die kleine meisjes/jongentjes mogen/moeten de hele dag in de belangstelling kunnen staan !!! Mijn dochtertje Wieze doet haar eerste communie samen met haar twee nichtjes en neefje die bij haar in de klas zitten … dat wordt dus een mega-kinderfeest!!!

 • Reply
  Nathalie
  maart 21, 2015 at 6:12 pm

  Wat een leuk initiatief Lobke!

  Mila doet binnenkort haar eerste communie. We zijn samen leuke stoffen gaan uitkiezen en ik maakte haar droomkleedje zelf. Resultaat: een pièce unique en een dochter die dolgelukkig is met de “zwiermogelijkheden”. Nu nog een beetje zonneschijn en het feest kan niet meer stuk 🙂

 • Reply
  Sandy De Wispelaere
  maart 22, 2015 at 8:16 am

  Ons oudste zoontje doet dit jaar zijn eerste communie en héél leuk dat je ons hier opnieuw aan Tadaaz voorstelt om ideetjes voor bedankjes op te doen (I just looooooove the memory game… want it !!)
  En trust me, jij hebt bijna geen tips nodig, het is juist omgekeerd, ik heb hier al veel tips gevonden… O.a. de klikmobiel heb ik ook al aan veel andere mama’s doorgespeeld 😉 Tip van Mme Carper hierboven (foto’s nemen van details) vind ik zeer inspirerend…
  En als ik zelf nog een ‘tip’ mag geven, als er nog mama’s op zoek zijn naar een leuke communietaart (aka hippe lammetjes), bij deze kan je hiervoor zeker terecht: http://www.surprice.be. (Geen connecties van mij, gewoon eens ergens op een beurs gezien, ze maken ijstaarten in allerlei vormen en kleuren, verschillende afhaalpunten in België) Veel succes aan alle communie mama’s !

 • Reply
  joaquim
  maart 22, 2015 at 8:57 pm

  Leuke actie opnieuw! Weer zo eentje die de papa’s ook leuk vinden! Zou leuk zijn voor m’n nichtje die binnenkort haar communie doet! Als tip denk ik aan het investeren in een polaroid toestelletje! Leuk voor de kindjes, laat hun zelf foto’s nemen van de neefjes, nichtjes, en laat hun fantastie en creativiteit maar de vrije loop! Leuke en ongedwongen foto’s. Met extra leuke accessoires zoals een verkleedkoffer, snorretjes, gekke brilletjes enz… Plezier gegarandeerd, ook bij minder goed weer!

 • Reply
  Maja
  maart 23, 2015 at 12:13 pm

  Supermooie actie! Milan doet dit jaar zijn eerste communie en koos voor een feestje thuis, met homemade stoofvlees en frietjes. Onze tip: laat je niet leiden door de commerçe, volg je hart en geniet samen van een prachtige dag!

 • Reply
  Eva
  maart 23, 2015 at 2:03 pm

  Hallo, mijn dochter Elena doet dit jaar haar plechtige communie. Ze kijkt er erg naar uit, al geeft ze dat als tiener natuurlijk niet toe 😉
  Maar ze heeft een klein hartje en is een super lieve meid.
  Uiteraard zou ik de kaartjes voor haar graag willen winnen want ze is nog altijd mijn lief klein molleke. Groetjes, Eva

 • Reply
  Renate
  maart 23, 2015 at 2:04 pm

  Mijn oudste kleindochter doet dit jaar haar plechtige communie. De belangrijkste tip is luister naar de communiekant, wat vindt hij/zij leuk en wat niet? Het is immers zijn/haar feest. Maak er een echt kinderfeest van, en laat de communiekant met volle teugen genieten.
  Probeer het ook allemaal rustig aan te doen, aan een dag vol stress heeft niemand iets ;-).

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.