0
EROPUIT

Assepoester: leuk uitje voor mama's en dochters

CinderellaPosterWie dit weekend nog niet weet wat doen, kan naar het moeder-dochter event in alle Utopolis complexen. Zowel zaterdag 21 als zondag 22 maart staan er tijdens de avant-première van de langverwachte Disneyfilm “Assepoester” prinsessen paraat met sprookjesachtige goodies. Zowel de kindjes als de mama’s worden verwend: terwijl de dochters genieten van de leuke animatie, maken moeders kans op echte muiltjes van topdesigner Jimmy Choo. Frauke en ik kijken er al naar uit! En onze Kobe gaat graag mee met zijn meisjes :-).

Als kind heb ik zalige herinneringen aan de film Assepoester. Uuuuuuren hebben we thuis de videoband afgespeeld. Ben dus benieuwd naar deze film!
Het magische verhaal van “Assepoester” volgt het lot van de jonge Ella. Haar vader hertrouwt na de tragische dood van haar moeder waardoor Ella een jaloerse en gemene nieuwe familie krijgt. Wanneer haar vader heel onverwacht overlijdt, wordt ze aan hun grillen overgelaten. Ella wordt uiteindelijk hun dienstmeid en zit door de vuile werkjes steeds onder een laag vuile as en krijgt zo uit haat een nieuwe naam: Assepoester.

Naast de film staat er nog heel wat extra’s op het programma. Vanaf het binnenkomen, genieten de kindjes van prinses-waardige animatie. Daarbij is ook aan de volwassen Disneyfans gedacht. Zo kunnen mama’s en hun dochters samen testen of zij in hét glazen muiltje passen. Moeders maken zo kans op een paar schoenen van Jimmy Choo ter waarde van €450! Na de film gaan de kinderen bovendien naar huis met een leuk aandenken. Iets om naar uit te kijken dus!

Praktisch
Het evenement vindt plaats bij Utopolis Mechelen, Turnhout, Lommel en Aarschot op

  • Zaterdag 21 maart: 14u00 of 16u45 (animatie start om 13u00)
  • Zondag 22 maart: 10u30 of 14u00 (animatie start om 10u00Tickets en info via www.utopolis.be/nl_BE/events/433

Tot zondag in Mechelen?

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.