0
Feesttips LIFESTYLE MAMA ZIJN

Een geslaagd tweede verjaardagsfeestje voor Mil

Vandaag vierden we ons Milleke zijn tweede verjaardag met een klein feestje. 730 dagen (!) geleden, het lijkt een eeuwigheid, kwam ons derde kindje ter wereld. Als klein lief schoonste kind ter wereld, na een heerlijke bevalling en een heerlijke babyknuffeltijd (met weinig slaap en veel huilbuien maar die zijn we ondertussen al lang vergeten). Als we één ding sinds jouw komst hebben geleerd is dat we plezier moeten maken, moeten genieten van alle kleine en grote dingen in het leven en dat er na regen altijd zonneschijn komt.

Het klinkt zo cliché, maar de afgelopen twee jaar zijn voorbij gevlogen. Het lijkt alsof ik eens met mijn ogen heb geknipperd, zo snel dat de klok tikt. Genieten moeten we dus doen. En geloof mij lief klein Milleke, genieten met jou is geen probleem. Want hoe lief en grappig tegelijk ben jij? Mijn grote kleine knuffelman die elke ochtend minstens een kwartier komt mamatanken, mijn zelfstandig derde kind dat alles altijd zelf wilt doen (en ook al veel kan!) én het allerliefste broertje voor Kobe en Frauke. Wat zijn wij blij met jou in ons leven.
Dus we vierden vandaag jouw 730ste dag met een lekkere circustaart, popcorn en cakepops en een gezellig feestje bij ons thuis (we waren van plan om een feest in het bos te geven maar de storm van vandaag besliste er anders over).

En jij kan ondertussen al flink hoera zeggen, 2 vingers tonen omdat je twee jaar bent geworden en zingen en dansen als een echte kleuter. Betekent dit dat je klaar bent om bijna naar school te gaan? Hoera Milleke, blijf zo positief in het leven staan en je kan alles aan

Fijn om weten
Verjaardagen van je kinderen zijn onvergetelijk en daar kan een lekkere taart natuurlijk niet bij ontbreken. En hoe gemakkelijk is het om online je eigen taart te kunnen bestellen bij jeeigentaart.nl? Wij kozen de supermooie circustaart . Je kan er je taart laten personaliseren met naam of je eigen tekst erop laten zetten én ze wordt mooi verpakt bij je thuis geleverd zodat ze er op het feest nog even mooi uitziet als op de foto. En….het allerbelangrijkste ze was superlekker! Wat heeft een jarige peuter meer nodig?

De versiering van het feestje zoals de vlagjes en de papieren ballen bestelde ik online bij Hema. De popcorn maakten we zelf met onze popcornmachine. En het retro servies vond ik gisteren in de Kringwinkel tijdens de Retrodag.

You Might Also Like...

1 Comment

 • Reply
  Fran
  maart 11, 2019 at 6:56 am

  Dat ziet er daar weer heel gezellig uit en hiep hiep hoera voor jullie Milleke. Grappig om te horen dat hij alles zelf wil doen. Wij hebben dat met onze jongste ook. Die wordt er vrijdag drie. Dat was bij onze eerste niet zo hoor!
  Dat van die taart ga ik eens snel checken en ook Hema voor de versiering, want ook wij hebben zondag een verjaardagsfeestje. Hoera!
  Geniet nog van Milleke en de ander twee patotters. Fijn toch hé!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.