0
EROPUIT

De Big Blogameetup in 11 leuke beelden

blogameetup1Zaterdagnamiddag, check. Een geweldige locatie, check. Een dreamteam om ‘u’ tegen te zeggen, met Soetmin, Heidi en Saartje, keilekker eten van de Culinette heel veel leuke goodies (echt heel veel!) en last but not least heel veel bloggers die uit het ganse land kwamen en zo’n geweldige blogmeeting wel zagen zitten! Dit is een korte samenvatting van de Big Blogameetup waar ik aan mee mocht helpen.

Waar ik het hardst van genoten heb, waren alle fijne ontmoetingen met bloggers die ik al lang volg maar nog nooit live gezien had, mensen die ik van vorig jaar kende en opnieuw terugzag en heel veel nieuwe mensen! Ook geweldig veel deugd gehad van mensen die ons boek Make it! Blog it! Share it! kwamen kopen en laten signeren. En veel opgestoken van de leuke sprekers die aanwezig waren. Spijtig genoeg ontbrak de tijd om met iedereen een praatje te maken, alleen al daarom zouden zo’n meetings meer georganiseerd moeten worden! Het was geweldig! Daarom wil ik alle aanwezigen bedanken om erbij te zijn, zonder jullie was dit niet zo geslaagd! En bij deze wil ik Soetmin nog eens extra hard bedanken dat ik haar mee mocht helpen om dit te organiseren, ik heb er alleen maar van genoten!

Hier nog enkele beelden die als een herinnering van deze fijne avond zullen voortbestaan.

Blogameetup2
IMG_0112
IMG_0096
IMG_0093IMG_0106IMG_0104Blogameetup4IMG_0111IMG_0088

De goodiebags waren rijkelijk gevuld! Een extra grote dankjewel aan alle sponsors die hier mee voor gezorgd hebben, zonder jullie was dit niet geluk! Ook de goodiebag van Omega Pharma ter waarde van 100 euro (!) was er eentje op ‘u’ tegen te zeggen.  We weten weer hoe we onszelf mooi kunnen maken. Bloggers die er niet bij waren, hadden ongelijk!
Toch mag ik 1 afwezige blogger gelukkig maken door zo’n goodiebag van Omega Pharma ter waarde van 100 euro weg te geven.

WAT MOET JE HIERVOOR DOEN?
1. Like mijn Facebookpagina en die van Omega Pharma
2. Laat hieronder in een bericht weten wat jouw reden was van afwezigheid. En mochten we dit volgend jaar opnieuw organiseren, wat mag er dan zeker niet ontbreken?
3. De origineelste reactie, krijgt van ons eind deze week deze mooie goodiebag opgestuurd!

Succes!

You Might Also Like...

28 Comments

 • Reply
  Karen.
  maart 29, 2015 at 1:36 pm

  Ik doe niet mee met de wedstrijd, want ik heb er al één!
  Maar, een leuk idee voor volgend jaar misschien… is een speeddate.
  In een uur tijd, tijd minuten met een blogger praten en dan weer doorschuiven en zo op een uur 12 bloggers ontmoeten?

  • Reply
   Maryshoppings
   maart 30, 2015 at 6:38 am

   Wow! dat vind ik echt een heel leuk ideetje!

 • Reply
  Liesbet R
  maart 29, 2015 at 1:47 pm

  Ik was niet aanwezig aangezien ik zelf geen blog heb, maar wie weet, volgend jaar misschien wel?

 • Reply
  Ines
  maart 29, 2015 at 2:01 pm

  door rug problemen kon ik er bij zijn, doordat ik 3 maanden niet mag rijden in auto wat heb ik gevloekt … Mss naar volgende jaar toe er een weekend van maken .. Van zaterdag tot zondag ..

 • Reply
  Ellemieke
  maart 29, 2015 at 2:03 pm

  Op het blogevent van Danone begin deze maand was ik wel aanwezig. Ik vond het voor mezelf een heel grote stap, omdat dat een grote stap uit mijn comfortzone was. Ook al was ik best fier dat ik die gezet had, ik had het echt wel moeilijk om andere dames en blogsters aan te spreken. Want eerlijk gezegd, kon ik niet de juiste gezichten aan de blogjes linken. Daarom moest ik het ook even laten rusten. Maar volgend jaar zal ik weer wat sterker zijn en er misschien wel kunnen bij zijn. Zoals ik deze maand ook wel eens doorgegeven had, was zo een speed-blogdate (zoals Karen aangeeft) wel een goed idee geweest. Dan ga je automatisch aan de praat en maak je ook kennis met dames en blogjes die je op het eerste gezicht misschien niet aanspreken.

 • Reply
  TheMiss
  maart 29, 2015 at 2:07 pm

  Het is zeker niet origineel maar wel een grote bekentenis: ik ben daar veel en veel te verlegen voor!

 • Reply
  Katleen
  maart 29, 2015 at 2:46 pm

  Ik was er niet bij, te druk ..aan het uitverkopen, te druk om een hoofdstuk af te sluiten … maar oh, wat zou ik graag mijn hoofd leegmaken … terug bloggen … volgende keer alle durf verzamelen en gewoon springen!!!

 • Reply
  Katleen
  maart 29, 2015 at 2:53 pm

  Te druk … met uitverkopen … te druk … om een hoofdstuk af te sluiten. Wat had ik er graag bij geweest, want bloggen staat op één van de to do’s, mijn blog is te lang verwaarloosd geweest.
  Volgende keer spring ik mee, in het onbekende, want springen … dat moet ik blijven doen xxx

 • Reply
  Katrient
  maart 29, 2015 at 3:10 pm

  ik was er niet bij wegens nét bevallen! Ik zou zeggen ‘jammer’ maar mijn kleine prins eindelijk in de armen maakt veel goed natuurlijk 😉 een extra cadeau’tje (de goodiebag) zou anders nog wel fijn zijn, ik doe dus zeker mee!

  Ik ben nog maar pas gestart met mijn eigen blogje en ben nog nooit op zo’n meeting geweest dus op de vraag wat volgend jaar niet mag ontbreken kan ik niets anders verzinnen als ‘ik’!

 • Reply
  Sofie Parmentier
  maart 29, 2015 at 4:08 pm

  Nog geen blog! Ik ben bijna 30 en wil er dan echt werk van maken. Maar ik hoop dat ik er de tijd voor kan vinden.

 • Reply
  Stephanie
  maart 29, 2015 at 4:24 pm

  Oh, ik moet toch ook echt eens zo’n evenement meemaken. Ziet er geweldig uit!

 • Reply
  Esther (vanjansen)
  maart 29, 2015 at 4:49 pm

  Ooooh Lobke, ik baal zo dat ik er niet was, vooral vanwege de lieve blogsters! En nu extra vanwegen die mooie goodiebag. Ik troostte op het moment van de big blogameetup een van mijn liefste vriendinnen die deze week haar man buiten de deur zette na een megabedrog. Ik beloof dat ook plechtig dat ik de mooie goodiebag met haar deel, ik hoop dan ook dat omega pharma iets in de goodiebag heeft voor opgezwollen huil-ogen en iets voor instant feelgood! X

 • Reply
  delaplace isa
  maart 29, 2015 at 4:57 pm

  hoi,
  ziet er echt leuk uit! ik heb nog maar een paar maandjes een blog, zo’n event lijkt met super om naar toe te gaan! leuk om bij te babbelen, ervaringen en tips te delen, het eten ziet er superlekker uit en waw wat een leuke goodiebag! hoe wordt je uitgenodigd? ben nog maar een groentje alle tips zijn welkom!! een paar kleine workshops lijken me ook leuk! http://mysimpleblog.symtex.be/#home

  grtjs
  isa

 • Reply
  Nele D
  maart 29, 2015 at 4:58 pm

  ik was er niet daar dat bloggen voor mij nog nieuw is. Volgend jaar zal ik er zeker zijn.

 • Reply
  Leen Crombez
  maart 29, 2015 at 5:09 pm

  Waw, dat zag er leuk uit! Ik was er jammer gisteren niet bij. De afstand Burkina Faso – België was net iets te groot (en de blogmeetup net iets te vroeg voor m’n congé). Een geldig excuus, zo lijkt me. Voor een volgende blogmeetup zou ik een lifestream met lifechat wel leuk vinden. Zo kan ik er, van heel ver, toch een beetje bij zijn.

 • Reply
  Leen Crombez
  maart 29, 2015 at 5:15 pm

  Waw, dat zag er zo gezellig uit! Ik was er gisteren tot mijn grote spijt niet bij. De afstand Ouagadougou – Antwerpen was net iets te groot (en de blogmeetup viel net iets te vroeg voor mijn congé). Voor een volgende blogmeetup lijkt mij daarom een life-stream met life-chat verschrikkelijk leuk. Zo kan ik van heel ver weg toch een beetje meegenieten …

  • Reply
   Leen Crombez
   maart 30, 2015 at 7:55 am

   Oei, mijn reactie is 2 keer doorgekomen. Deze mag dus verwijderd worden …

 • Reply
  Thielemans Eve
  maart 29, 2015 at 6:17 pm

  had me zo hard voorgenomen om er dit jaar te zijn,vorig jaar was de durf er niet, dit jaar was de durf er wel dankzij de leuke verhalen van vorig jaar, maar helaas was er zaterdag ook iets leuk van het werk (en dat is helaas ook maar één keer in het jaar het geval, en mijn collega’s zie ik ook al zo weinig (thuiszorg) ) Dus hopelijk volgend jaar niet in hetzelfde weekend!!
  Mss volgend jaar vroeger in de dag beginnen zodat er meer tijd is voor die praatjes of anders wat later in het jaar, hopen op mooi weer en een blogmeet in de open lucht
  Ik hoop alvast dat ik er volgend jaar wel kan bij zijn!

 • Reply
  hanne
  maart 29, 2015 at 6:36 pm

  Sinds een half jaar speel ik weer in een groepje. Bijna huilde ik tranen met tuiten toen ik vernam dat de blogmeet samenviel met een optreden. Gelukkig zie ik mijn bandleden graag en werd het gisteren ook een gezellige avond. Al zit ik hier nu met pijn in het hart naar al die leuke blogposts te kijken.
  Als ik de goodiebag win, regel ik dat ik volgend jaar met de band kom optreden (een voorsmaakje: https://www.youtube.com/watch?v=lDeJg7HkheE)

 • Reply
  Eveline
  maart 29, 2015 at 7:16 pm

  Het was super dames! Bedankt voor de toffe dag!

 • Reply
  Silke
  maart 29, 2015 at 8:30 pm

  Ik was niet aanwezig omdat ik helaas die namiddag vertrok richting Hasselt om daar het Schlagergevoel tot in mijn kleinste teen uit te swingen 🙂 Hoe plezant dat dat was, volgend jaar schrijf ik toch een blogmeet op mijn agenda 🙂

 • Reply
  Kim Meulders
  maart 29, 2015 at 8:31 pm

  Ik wou er zou graag bijzijn,maar ik kon niet vermits mijn zoon 11 kaarsjes mocht uitblazen!!! Het zag er super uit.

 • Reply
  Julie Duchateau
  maart 29, 2015 at 8:54 pm

  Ik had zo graag willen komen… Gewoon puur voor mezelf, een dagje genieten. Maar hoewel ik een super braaf boeleke heb – nu drie weken oud – en ik ondertussen al meer relaxt ben in het moederschap (leve de draagzak waarin de baby overal mee kan) kon ik mijn mini Mimi dat toch niet aandoen. Volgende keer ben ik zeker present. Mag gebeuren wat wil! Ikzelf mag er dus zeker niet aan ontbreken, net zoals die toffe madammen die het nu organiseerden. Anders zou ik me toch kunnen bedenken…

 • Reply
  Hoge Hakken En Snottebellen
  maart 29, 2015 at 9:43 pm

  De afwezigen hebben écht iets gemist!!! Ik ging ook met een klein hartje, maar ben reuzeblij dat ik geweest ben. Enkele leuke mensen ontmoet! Het hadden er nog meer kunnen zijn. Die speeddate is misschien nog niet zo’n slecht idee (en jullie hoeven geen jaar te wachten hoor). X

 • Reply
  mama saartje
  maart 30, 2015 at 9:01 am

  ik ben helaas het laatste half jaar compleet van de blogwereld, maar de naai-goesting komt stilaan terug, en ik sta zelfs op het punt met een belangrijk project te beginnen. Ik zou graag de draad terug oppakken, ook qua bloggen, maar ik kan nog een extra boost gebruiken 😉

 • Reply
  Kathleen
  maart 30, 2015 at 12:20 pm

  Het zag er ongelofelijk gezellig uit. Ik baalde een beetje dat ik er niet bij kon zijn jammergenoeg. Waar ik dan wel zat? Ik zat tot ongeveer een halve meter diep te ploeteren in de modder ergens in de Hoge Venen tijdens een elf kilometer lange wandeling die we teambuilding gewijs deden met het werk. Ik deed mijn bijnaam “Korte beentjes Verhetsel” weer alle eer aan door net over een beekje te kunnen springen, maar daarna te struikelen en mooi uit te rollen. Uitrollen is het belangrijkste bij vallen. Dus hoewel het een heel spectaculaire val was, had ik niets voor. Mijn jas en broek waren wat modderig (understatement van de dag… ahum). Ja. Maar geen kat die gaat proberen die val na te doen. Echt niet. Stuntvrouw Verhetsel zou een betere bijnaam zijn. Ha! Da’s een keer iets anders dan braaf netwerken, goodie bags claimen en lekker eten. 😉
  Soit. Bij de volgende blogameetup wil ik graag bij zijn.

 • Reply
  anske
  maart 30, 2015 at 7:27 pm

  Het was een superleuke dag, met superleuke mensen en cadeautjes 🙂

 • Reply
  joaquim
  maart 31, 2015 at 7:48 pm

  Niet aanwezig want 1. een man, zonder blog voorlopig, wel met kriebels om een blog op te starten want te weinig mannelijke bloggers en de mening van jonge papa’s zou eigenlijk wel eens meer aan bod mogen komen in blogland! 2. eerste verjaardag van m’n zoontje en hij gaat voor op alles

  zou toch graag een kansje willen wagen voor de goodiebag, als cadeautje voor m’n vriendin, omdat ze een fantastische mama is en dat verdient!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.