0
LIFESTYLE

Kinderschoenen Anna Pops

Een kind kan net als een vrouw nooit genoeg schoenen hebben! Zoveel moois dat er op de markt is. Kobe en Frauke hun voeten groeien als kool, dus de winterschoentjes die ik aan het begin van het seizoen kocht daar zijn ze al uitgegroeid. Tijd voor een nieuw paar!

Al een tijdje zijn wij hier grote fan van de leuke schoentjes van Anna Pops, een (web)winkel met hippe KINDERSCHOENTJES voor stappers tot maat 40! Jawel, tot maat 40, dat wil zeggen dat wij mama’s er ook nog schoenen voor onszelf kunnen vinden, twee vliegen in één klap!

annapops_be_ourstore_2_1402785874_2d467IMG_2826 Vorige week trok ik met mijn kroost naar het mooiste winkeltje van Aalst, namelijk het echte winkeltje van Anna Pops waar de immer sympathieke Tina ons met open armen ontving. Er werd gretig opgemeten en gepast. De korte laarsjes van Pepe waar zowel Frauke als ik smoorverliefd op zijn, waren spijtig genoeg al uitverkocht. Gelukkig komt de bloemenversie binnenkort naar ons toe.

“Anna Pops is ontstaan uit het verlangen om onze dochters (Fauve en Loïs) te laten schitteren en uit de fascinatie van de mama voor deze ORIGINELE schoentjes. Dat de papa oog heeft voor schoonheid als architect is mooi meegenomen. We startten Anna Pops als een kleinschalig project met een winkel in ons eigen huisje. Ondertussen hebben we er ook al een zusje bij; onze online webshop waar je onze volledige collectie kinderschoenen kan aankopen. Onze doelstelling is een collectie KLEURRIJKE, originele en kwalitatieve stappers samen te stellen waar alle papa’s en mama’s fier hun rakkers zien in rondlopen. Milieuvriendelijkheid van het materiaal en het AMBACHTELIJKE productieproces staan garant voor KWALITATIEF schoeisel,” aldus Tina Daems, de vrouw achter Anna Pops.

Enkele van mijn favorietjes:

IMG_2823
IMG_2818
IMG_2821
IMG_2825

We deden nog wat soldenkes zodat Kobe en Frauke allebei met een nieuw paar schoenen naar huis konden stappen en wachten vol ongeduld op onze bestelling uit de nieuwe collectie. Zot van contentement!

IMG_2828

En mama bestelde nog een paar sandalen voor zichzelf, hmmmm! Je mag al eens aan jezelf denken, nietwaar?

IMG_2831

Zijn jullie ook zo verliefd op de schoentjes van Anna Pops maar hebben jullie geen tijd om naar haar echte winkeltje te gaan? Dan heb ik goed nieuws voor jullie, want speciaal voor mijn lezers is er nu GRATIS VERZENDING (binnen België)!
Met de code #LEUKEWERELDXANNAPOPS wordt de verzendingskost afgetrokken bij het afrekenen van jullie schoentjes. Deze code is geldig tot eind februari.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.