0
Uncategorized

Dit vond ik leuk in januari

Liefste januari,

Jij stond aan het begin van ons nieuwe jaar en ook al is het nog altijd koud en donker buiten, ik hou wel van de eerste maand van het jaar. Ik vroeg ‘meer tijd’ en ook al was het een hyperdrukke maand, ik was deze maand bewust bezig met loslaten en meer tijd creëeren. Hoe? Door onze weekends niet vol te plannen en niet te veel hooi op mijn vork te nemen.

januari

Net zoals zij hier deed, deel ik graag mijn favorieten van de afgelopen maand.

Favoriete bezigheid:
Sinds 4 weken sta ik alleen aan de schoolpoort om twee kindjes op te halen en laat ik dat nu geweldig graag doen! Net omdat ik het niet elke dag zelf kan doen, geniet ik er eens zo hard van op de dagen dat ik er wel kan staan. En dan komen zij trots met grote verhalen naar huis en word ik overstelpt met kusjes en knuffels.

Favoriete aankoop:
Mijn Flow-agenda! Nog maar pas in mijn bezit, maar nu al onmisbaar!

Favoriete serie en film:
Vriendinnen op Eén, nu al mijn topserie van het jaar! Ik kijk er elke zondag opnieuw enorm hard naar uit. Met deze serie doken we lekker terug in de tijd, ik hou van alles wat retro en vintage is. En het laat je ook zien waarom vriendinnen naast je relatie zo belangrijk zijn! Voor de kindjes is Netflix hier dagelijkse kost geworden. Zij kijken geen gewone tv meer.Netflix mama?” Kobe en Frauke hebben zo hun favoriete series zoals De Gelaarsde Kat, De Troetelbeertjes, maar ook Mike De Ridder en De Kleine Prinses worden hier gesmaakt.

Favoriete boek:
Ha ne moeilijke, want ik wil veel te veel boeken tegelijk lezen. Maar momenteel ben ik echt gebeten door Opgeruimd! van Marie Kondo. Binnenkort meer hierover want ik ben ervan overtuigd dat dit mijn leven gaat veranderen en dat ik eens en voor altijd een opgeruimd huis ga hebben! Echt!

Favoriet gerecht:
Havermout met appeltjes en kaneel, mijn favoriet ontbijt en ik heb het zelfs doorgegeven aan mijn kinders. Ben ook benieuwd naar Havermoutje, recent ontdekt via Instagram en volgens mij nu al een bestseller.

Favoriet uitstapje met de kids:
Omdat we onze weekends niet te vol planden, deden we eigenlijk bitterweinig uitstapjes. Ik genoot wel van winterse wandelingen in het bos, zwempartijtjes en een uitstapje naar onze favoriete kinderboerderij. Gewoon dichtbij is ook leuk!

Favoriet moedermoment:
Oh januari, mijn absoluut moedermoment waren de eerste keertjes van de kindjes. Met op één toch wel Fraukes eerste schooldag. “Mama, kusje geven. Nog eentje en dan zwaaien!”. Ik liet geen tranen, maar mijn moederhart breekt. Sinds begin deze maand heb ik dus twee schoolgaande kindjes en dat is toch wel een heel speciaal gevoel. Op twee de eerste hobby van Kobe, binnenkort zitten we met een echte judoka in huis!

Ook zin om mee te doen? Neem dan ook deze lijst over op je blog en deel je link in de comments hier en bij haar of laat mij gewoon weten wat jouw favorieten van de maand waren?

Tot volgend jaar januari!

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Kim Roelants
  januari 31, 2015 at 10:10 pm

  Leuke lijst. Ik kopieerde hem, maar aangezien ik een complete blogleek ben, weet ik niet of het me gelukt is…

 • Reply
  Miss Fabuleus
  februari 2, 2015 at 9:05 pm

  Ook ik ben volop aan het lezen in Opgeruimd! Het begint echt te kriebelen om er eens goed in te vliegen. Dat 365 dagen project ( http://bit.ly/1z77krx ) gaat vlug in orde zijn, denk ik! 🙂

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.