0
LIFESTYLE

Sweet Dress, Beau Delicious & Raindrops on roses

Omdat je als mama niet altijd aan je kinders moeten denken, maar vooral ook eens aan jezelf mag denken, zet ik hier nog drie leuke webshops op een rij waar je nog geweldige solden voor jezelf kan doen!

1. Sweet Dress : Damesmode van toen in een hedendaags kleedje

Soms heb ik het gevoel dat ik in een verkeerd tijdperk geboren ben! A sinds een tijdje heb ik een voorliefde voor supervrouwelijke, Britse, retrolook en bij Sweet Dress kom ik dan ook helemaal aan mijn trekken!

Soldentip: Ga zeker eens kijken op de Outletpagina, daar vind je nog echte pareltjes voor weinig geld

Leuk om weten: Sweet Dress komt naar de Leuke Mamamarkt, zo kan je eens live shoppen bij dit leuke winkeltje!
HighTeasePolka_891x1300 TD5_891x1300 TeaForTwo_891x1300

2. Raindrops on roses : kleding met een retro of vintage tintje
Spek naar mijn bek in deze webshop! Bij Raindrops on Roses zal je vaak producten vinden met een retro of vintage tintje. Zowel in juwelen, kledij of memoblokjes komen de ‘good old days’ nog wel eens naar boven. Hier kan je terecht voor een boeiende mix van vrolijke kledij, accessoires en gifts.

Soldentip: Op deze pagina vind je een overzicht van alle solden

Leuk om weten: Nu 15 procent korting op alles!!! Vul de code “vijftien” in bij het afrekenen en het bedrag wordt automatisch verrekend.

the-seamstress-of-bloomsbury-zwart-bloesje-met-wit jawbreaker-mooie-blouse-met-victoriaans-tintje

heart-of-haute-schattig-rokje-met-kattenprint

3. Beau Delicious: op en top retro fashion
Ik heb hetzelfde gevoel als webshopeigenares Debora bij het zien van deze leuke kleding: het frivole en de charme die deze stijl uitstraalt doen me spontaan weer lachen! Ben vooral ook heel blij met de nieuwe collectie King Louie!

Soldentip: Op deze pagina vind je alle soldenkes

Leuk om weten: Alle aankopen worden gratis geleverd binnen België en Nederland.

714-large_alysum 825-large_alysum 849-large_alysum


Hebben jullie nog geweldige soldentips? Ik hoor ze graag in de comments!

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Mammalien
  januari 30, 2015 at 10:20 am

  Wat een leuke kleding! Ik ben dol op retro en jurkjes vooral. Ik heb wel eens iets gekocht bij Topvintage.nl

 • Reply
  miss pixie
  januari 30, 2015 at 4:16 pm

  Ouh keileuk dat Sweet Dress op de Leuke Mamamarkt zal zijn 🙂 Ben gek op hun spulletjes, maar nog nooit iets besteld omdat die retrokleedjes vaak veel te lang zijn voor mij 🙁

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.