0
LIFESTYLE Uncategorized

Webshop van de week: Sweet dress

Woensdag webshopdag. Tijd voor een nieuwe webshop van de week!
 
Vrouwelijk, retro maar vooral heel sweeeeeeeeeeeeet. Zo omschrijft Martine, de immer sympathieke eigenaar van de webshop Sweet Dress haar winkeltje. Als ik deze omschrijving zo lees, sluit die helemaal aan bij wat ik graag draag. Kijk zelf maar even mee naar mijn topfavorietjes:
Deze jurkjes bijvoorbeeld van één van mijn favoriete Engelse merkjes Trollied Dolly:
 
Of wat dachten jullie van deze koningsblauwe cardigan
Dit schattige bloesje van Trollied Dolly viel vorige week in mijn brievenbus en past perfect!
Deze schattige jurkjes staan nog op mijn persoonlijke wishlist!
 
 
Ook gek op deze leuke webshops? Ik deed speciaal voor jullie nog een interview met Martine:
 
Hoe ben je met je webshop begonnen? 
Als liefhebber van retro en vintage kleding vond ik zelden mijn gading in het bestaande aanbod in de winkels. Ik begon me ook steeds meer en meer te ergeren aan de afwerking en kwaliteit van de kleding in ketens en anderzijds vond ik ook het aanbod in de orginelere boetieks vaak te duur.
Ik hou erg veel van Londen en de Britse kledingstijl van vroeger met de pencil skirts, sixties jurken, bloesjes met kraagjes en ben daarom op zoek gegaan naar merken die in de UK wel al gekend zijn, maar in België nog weinig te vinden zijn zoals Trollied Dolly, Darling, Nancy Dee… en die ook qua prijs/kwaliteit goed scoren.

Omschrijf je webshop in 3 woorden?
Vrouwelijk, retro maar vooral SWEET.

Waar haal je je inspiratie?
Vooral uit TV-series als Mad Men en Pan Am… maar ook uit andere buitenlandse webshops.

Welk product uit je webshop is je favoriet?
Ik heb natuurlijk veel favorietjes en alles hangt af van de gelegenheid, maar een toppertje voor elke dag is de Delft DressIk hou enorm veel van die Delfts blauwe print en van kraagjes, hier perfect gecombineerd in 1 jurk. 

 
Dankjewel voor het interview Martine, je bent goed bezig en blijft vooral altijd bij mijn topfavorietjes staan!
 
Zijn jullie nog op zoek naar het perfecte kleedje? Bij Sweet Dress vind je zeker en vast iets leuks!
 
 
Ik had jullie nog btw nog de winnares beloofd van de Love Mama-give away!
Random.org koos een geweldig leuke winnares uit de 19 deelneemsters (18 op de blog en 1 op Facebook) en dat is………..

An Vande Velde nog wel! Random.org toch! Jij wint een exemplaar van Love Mama! + Het Leuke Mamaboek! Toevallig heeft An ook een geweldig leuke blog Jace Did It! dus hier zal zeker nog over geblogd worden, nietwaar An?
 
Houden jullie deze week zeker mijn blog in de gaten sweeties, want eind deze week kondig ik met enige vertraging een fantastisch GROTE give-away aan ter waarde van 259,99€!!!!!!! Naaisters, huiswijven en/of drukbezette moeders zullen er ontzettend gelukkig mee zijn 🙂
 
 
xxx
Liefs,
Lobke

You Might Also Like...

5 Comments

 • Reply
  Stof With Love
  juni 4, 2014 at 1:56 pm

  Een hele leuke website, volgend jaar een bruiloft, daar dan maar eens loeren. En ik ben benieuwd naar de give away! Fijne dag! Liefs Anne-Co

 • Reply
  Stan nel
  juni 4, 2014 at 2:09 pm

  Totally my style! En proficiat, An!

 • Reply
  Seija Metime
  juni 4, 2014 at 4:15 pm

  Mijn voorkeur gaat uit naar de gele jurk en de blauwe met witte stippen die er net onder staat. Mooi!
  Een webshop om te onthouden.

 • Reply
  Juffertje in het Groen
  juni 4, 2014 at 9:01 pm

  ♥ het eerste jurkje!

 • Reply
  An Vande Velde
  juni 5, 2014 at 5:19 am

  Ohhh, juij, ik doe hier een vreugdedans!!!! Man man man, wat ben ik daar blij mee!! Ik kan al niet meer wachten om te lezen…:-) Thanks xx

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.