0
Uncategorized

5 redenen om het gloednieuwe Femma magazine te lezen

Deze maand verscheen het gloednieuwe Femma magazine. Samen met mijn geweldige collega’s, kreeg ik het afgelopen jaar, de vrijheid om het magazine helemaal te restylen. Naast het ontwikkelen van een nieuwe stijl samen met Els, kreeg het maandblad ook enkele nieuwe rubrieken. Ik laat jullie binnenkijken op mijn werk en geef jullie 5 redenen waarom jullie ons blad moeten lezen:

Femma1

1. Op de cover staan twee sterke vrouwen Kirsten en Ellen. Voor onze coververhaal kreeg ik de kans om Kirsten en Ellen te interviewen, de twee sterke vrouwen achter the gentlemom. Een interview dat tot op vandaag nog altijd een diepe indruk op mij heeft nagelaten en mij laat beseffen dat ik mij wat kwetsbaarder mag opstellen. Leve de kwetsbaarheid, het centrale thema in dit nummer.

2. Door ons blad te lezen, leren jullie Femma als organisatie beter kennen. Zo is Femma niet alleen een clubje dat naailessen en kookworkshops organiseert maar veel meer dan dat. In ons magazine komen jullie onder andere meer te weten over ons dossier combinatie arbeid-zorg, leren jullie Eva, onze algemene directeur beter kennen, in een dubbelinterview met Linde De Corte en leren jullie onze leden en onze vrijwilligers beter kennen omdat ze sinds een tijdje een gezicht krijgen in ons magazine.

3. Je leest de heerlijke columns van sinds kort onze vaste columniste Kelly. Sinds een tijdje schrijft ze ook geregeld geweldige gastblogs voor de Femma-blog

4. Je krijgt elke maand een geweldig recept én een zelfmaaktip in onze rubriek ‘zelfgemaakt’.

5. Je krijgt een kijkje achter de schermen en ziet dat wij als redactie veel meer doen dan enkel artikel schrijven. Zo namen we afgelopen maand deel aan het project KOOKMET. Samen met tien andere collega’s gingen we de uitdaging aan om met minder dan 45 euro boodschappen te doen op de Abattoir en samen met basisscholieren maakten we een overheerlijk viergangendiner waarvan iedereen mocht meeproeven. Een verslagje lees je deze maand in ons blad.

Femma2Femma3Femma7

Femma9

Femma10Benieuwd waar je ons fantastische vrouwenblad kan vinden? Je moest al Femmalid zijn, dan krijg je het elke maand in je brievenbus!
Volg ons op Facebook, Twitter of via www.femma.be

Zo ziet mijn werkplek eruit:
Schermafbeelding 2015-01-16 om 17.41.38
Ik ben benieuwd wat jullie van ons nieuw blad vinden? Laat gerust een reactie achter in de comments hieronder!

You Might Also Like...

5 Comments

 • Reply
  Inge Moreels
  januari 16, 2015 at 8:07 pm

  sinds een half jaar ook lid geworden en ik moet zeggen ik ben fan! Super leuk magazine door en voor echte madammen met hun ups en downs!

 • Reply
  Maaike
  januari 16, 2015 at 8:15 pm

  Ik heb me net lid gemaakt van Femma, dus binnenkort zal ik je kunnen vertellen wat ik van het magazine vind 🙂

 • Reply
  heidi vanderhaegen
  januari 17, 2015 at 4:19 pm

  ha, net deze week lid geworden! ben benieuwd 🙂

 • Reply
  Tina
  januari 20, 2015 at 12:01 pm

  Na het uit de brievenbus gehaald te hebben en wat huishoudelijke klusjes in één ruk uitgelezen.
  Staan vaak leuke DIY in.

 • Reply
  Leen
  januari 29, 2015 at 10:36 pm

  Heb er even over getwijfeld, maar dan toch net lid geworden. Ik ben benieuwd naar dat magazine!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.