0
EROPUIT Uncategorized

Leuke Zeelandtip : haaientanden zoeken

DSC_0014
DSC_0010
Voor toffe kinderactiviteiten zijn wij altijd te vinden! Zeker als we daar veel tijd voor hebben en aan niets ander moeten denken dan alleen maar aan vakantie. Deze week verblijven wij in een keileuk huisje in het nieuwe park Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad op wandelafstand van de prachtige kustlijn van Nieuwvliet-Bad in Zeeland.

Toen we hoorden dat het stadje waar we verblijven bekend is om zijn eeuwenoude haaientanden, hadden we meteen een fan in huis! Want wat is er leuker dan echt archeoloogje te spelen in plaats van er alleen maar van te dromen! Eén van de beste vindplekken vind je aan de Verdronken Zwarte Polder in Nieuwvliet, een keimooi natuurgebied op nog geen 3km van ons huisje, geen wonder dat we hier al twee keer zijn gaan zoeken?

Met een zeef, een emmer en een schepje gingen wij al twee keer voor een paar uur kinderstrandpret! Onze buit? 9 haaientanden, zowel kleintjes al grotere exemplaar! Kobe en Frauke hebben alvast een uniek souvenir van een superleuke vakantie!

Jullie nog leuke Zeelandtips?

DSC_0009
DSC_0019 DSC_0020
IMG_6956
IMG_6963
IMG_6965

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.