0
LIFESTYLE MAMA ZIJN

SDD Sign fotografie

leukemamamarktkerst-192

Twee weken geleden kwam één van de meest geweldige kinderfotografes die ik ooit tegenkwam nog eens langs op De Leuke Mamamarkt : Sarah van SDDsign. Een fotografe zoals er niet veel zijn, een straffe madam die weet wat ze wil en die ongelooflijk goed met kindjes overweg kan! Getalenteerd tot en met! Ik ben fan, maar dat wisten jullie al!

Het resultaat van haar fotobooth in Kerstmood op de Leuke Mamamarkt zien jullie hier:


De Leuke Mamamarkt Kersteditie from sddsign on Vimeo.

Ondertussen is onze kerstboom gezet en zijn wij volop begonnen met het kiezen van de juiste foto’s voor onze kerstkaartjes. De ene al wat geposeerder dan de andere, maar het resultaat mag er weer zijn! Ik weet niet hoe ze het doet, maar Sarah krijgt Kobe en Frauke ‘los’ op een manier dat niemand anders dat kan. Een guitig rendierhoedje, glitteroortjes, grappige kerstmutsen, kerstballen…met een paar kerstaccessoires en haar camera met gekke kikker in de hand, schiet ze de mooiste kerstkiekjes ever! “Nog foto’s trekken,” zegt Kobe (die anders zeer cameraschuw is).

leukemamamarktkerst-191
leukemamamarktkerst-188-2

Omdat december cadeautjesmaand is en ik cadeautjes geven nog leuker vind dan cadeautjes krijgen, organiseer ik weer een geweldige give-away!
Ik mag van Sarah een fotoshoot ter waarde van 150 euro weggeven! Alstublieft! 
Wat? Ja! Een shoot van één uur voor 1-4 personen ter waarde van 150€ (inclusief 30€ tegoed voor fotobestellingen), 25 foto’s om uit te kiezen, kledingtips … (meer info hier)

Wat moeten jullie hiervoor doen?
1. Like mijn Facebookpagina + Sarah haar Facebookpagina + deel deze blogpost op jullie eigen Facebookprofiel of like mijn Instagram of Sarah haar Instagram, ook goed :-).
2. Beantwoord in de comments hieronder de vraag: Waarom wil jij een fotoshoot als cadeau onder de kerstboom?
3. De leukste reactie wordt zondag beloond met een fotoshoot ter waarde van 150 euro! Zelf af te spreken met Sarah.

Als dit geen geweldige give-away is, vinden jullie ook niet?

leukemamamarktkerst-196

leukemamamarktkerst-195

Credits: Kobe draagt een Beau Loves sweater van bij Goldfish – Frauke draagt een kleedje van King Louie

You Might Also Like...

77 Comments

 • Reply
  Anke
  december 11, 2014 at 12:48 pm

  Ik wil eigenlijk een fotoshoot onder de kerstboom leggen voor … mijn oma. Zij is dit jaar 86 geworden. Bij de verjaardag van mijn oudste zoon afgelopen weekend, besefte ik -weer maar eens- dat het misschien wel de laatste is geweest waar ze bij was. Een fotoshoot met mijn oma en mijn kids, ik zou dat zó bijzonder vinden, zo een mooi aandenken voor iedereen voor tijden waar we niet aan willen denken…

 • Reply
  an laenen
  december 11, 2014 at 12:48 pm

  … omdat ik de superschattigste kindjes van de hele wereld heb, omdat daar zelf foto’s van trekken toch echt niet ‘t zelfde is, omdat al onze muren voorlopig wit zijn en daar past zeker een mooie foto bij, omdat ze veel te rap groot worden, omdat cadeautjes krijgen altijd plezant is, omdat vic en jul eigenlijk wel graag poseren, … enz. enz. 🙂 … en omdat ik dit echt hélemaal zie zitten! Pick me 🙂

 • Reply
  ellen van looy
  december 11, 2014 at 12:48 pm

  Waarom ik een fotoshoot wil winnen?
  Hoeveel redenen willen jullie graag horen? 🙂
  – omdat mijn 2 meisjes steeds groter worden, meer en meer dametjes worden en omdat ik daar niet klaar voor ben…(en dus op beeld wil vastleggen hoe klein ze eigenlijk nog wel zijn)
  – omdat het me echt keigezellig lijkt om ons eens als echte sterren te laten fotograferen
  – omdat de foto’s hierboven en op FB zo mooi zijn
  – omdat ik ook gewoon keimooie kinderen heb 😉

 • Reply
  sylvie van der beken
  december 11, 2014 at 12:53 pm

  Amai van een leuke give away gesproken,
  ik wil heel heel graag deze fotoshoot winnen omdat er een kleine broer op komst is voor onze grote meid (3jaar) en op die manier de zwangerschap en ons gezinnetje op foto vastleggen is een ideale combinatie 😉
  Nog een leuke reden, ons dochter noemt ook Lobke 🙂

 • Reply
  Karen de Brouwere
  december 11, 2014 at 12:59 pm

  … Omdat mijn mama nog een leuke foto wil van mijn zoontje en wat is er dan beter dan een echt foto-shoot! Dit zou een echt verrassing zijn en wat is er leuker dan een verrassing! Ook zou ik graag zelf nog een leuke foto hebben van mijn gezinnetje, mijn zoontje is nu 15 maanden maar een echt goede leuke foto van ons met drie hebben we nog niet! Tijd voor verandering dus 😉 … Hopelijk!

 • Reply
  Céline
  december 11, 2014 at 1:07 pm

  Top give-away! 😉
  Deze wil ik écht graag winnen. Omdat in tijden van instagram en selfies een mooi familieportret zeldzaam is. Omdat in het jachtige leven weinig tijd is om eens stil te staan en momenten vast te leggen. Omdat we zo vreselijk snel vergeten hoe het vorig jaar was, of vorige maand, of zelfs vorige week. Omdat al onze andere foto’s bijna alleen maar digitaal te bekijken zijn en wij (nog) geen fotokaders hebben die ons huis sieren! Omdat Joanna een geboren actrice is en dus graag in de spotlight staat (als je haar treft op een goed moment, ahum). Omdat wij voor elkaar geen kerstcadeaus kopen dit jaar omdat we willen sparen en dit wel een prachtig alternatief zou zijn voor manlief en mijzelf. Omdat dit dan meteen ook een prachtig cadeau kan zijn voor de enige grootmoeder die mij nog rest en mijn ouders die er altijd voor mij zijn. Omdat, afgaande op de foto’s hierboven, Sarah een natuurtalent lijkt te zijn. En omdat het mij gewoon ook heel leuk lijkt om eens mee te maken! Het staat al lang op mijn verlanglijstje, maar wij zijn in spaarmodus…

 • Reply
  sofie duron
  december 11, 2014 at 1:18 pm

  In onze keuken hangt een reuzegrote foto van onze vier kinderen, nu ondertussen zes jaar geleden getrokken. Lukas was nog een baby, en vindt het soms moeilijk te verstaan dat hij dat is, daar op de schoot bij grote zus. Het zou fijn zijn er eentje bij te kunnen hangen van vandaag. Ze zijn allevier zo erg veranderd, maar toch herken ik nog heel wat trekken op hun gezichtjes. En ook in ons huis in Portugal hebben we al een plaatsje voorzien voor een mooie foto van de kindjes, zo kunnen we ook van dat huis een beetje onze thuis maken 🙂

 • Reply
  Ann
  december 11, 2014 at 1:23 pm

  super!!
  Ik wil wel zo een shoot winnen aangezien zowel ik als mijn man bijna constant tegengesteld werken zou het super zijn een mooie foto van ons 4 te hebben!

 • Reply
  Kim Vercoutere
  december 11, 2014 at 1:35 pm

  Wat een coole giveaway!
  Ik zou deze zooooo graag winnen omdat dit iets is wat al lang op mijn verlanglijstje staat maar door aanslepende verbouwingen er nog niet van gekomen is.
  Ik zou het ook leuk vinden om eindelijk eens professionele foto’s van mijn prachtige dochter in onze draagdoek te hebben.
  Fijne feestdagen aan iedereen!

 • Reply
  Petra
  december 11, 2014 at 1:36 pm

  Wie wil er nu niet graag een fotoshoot winnen? Ik zou het wel heel leuk vinden om mooie foto’s te hebben van het gezinnetje. En met een professionele moet dat lukken, want het is een uitdaging: een 4-jarig meisje die niet wil poseren, een 2-jarig meisje die niet stil kan zitten en een 34-jarige papa die op een of andere manier niet gewoon kan lachen op foto’s en een 33-jarige mama die op het moment van de foto druk met de kindjes bezig is.

 • Reply
  Mirel huau
  december 11, 2014 at 1:37 pm

  OOOOOOOOOOOOo wat zou ik dit zo graag winnen en wel om deze reden. Bij ons mama , de mémé van Lenn en Ruben , mijn zoontjes ,werd 5 weken geleden borstkanker vastgesteld , ondertussen is ze al 2 maal geopereerd en morgen nogmaals waarbij haar borst dan definitief wordt weggenomen 🙁 . Ze heeft zo een angst dat ze haar kleinkindjes niet meer zal zien opgroeien, wat pijnlijk is te horen als dochter. daarom zou ik het super fijn vinden moest ik haar dit cadeau kunnen doen een familiefoto om haar er te doen aan herinneren waarvoor ze moet blijven vecht XXX

 • Reply
  Chari
  december 11, 2014 at 1:39 pm

  Wat een geweldige foto’s! En wat een geweldig kerstcadeau zou dit zijn! Ik zou dit pakje super graag winnen omdat wij in juni ons eerste kindje verwachten… We kijken er zooooo naar uit! De zwangerschap of het kleine wonder vastleggen op de gevoelige plaat zou ik geweldig vinden! Ik droom nu alvast weg bij de gedachte dat het niet anders kan dan dat het geweldige foto’s gaan zijn. En dat een van die foto’s vergroot welliswaar, mijn muur opvrolijkt!

 • Reply
  Sarah
  december 11, 2014 at 1:51 pm

  Wauw, als ik dit hier zo allemaal lees krijg ik goesting om zelf mee te doen! 😉
  Succes iedereen!!

 • Reply
  danine
  december 11, 2014 at 1:59 pm

  Whoehoe! zo super!
  Eigenlijk is er altijd wel een reden om een fotoshoot te shoten…
  Laatste foto’s onder ons drietjes of juist de eerste foto’s onder ons viertjes…
  De laatste foto’s van een peuter uit de nijntjeskleuterklas of net de eerste foto’s van een kleuter uit de mustikleuterklas
  Een fotoshoot omdat het niet altijd digitale facebook – instagram – snapchat – … foto’s hoeven te zijn, maar ook eens van die ouderwetse echte foto’s die iedere kamer opvrolijken en zo sneller tot bij de familie raken. En zeker tot bij de overgrootfamilie… Omdat het hen toch ook wat doet om hun enige achterkleinkind (bijna 2) te kunnen showen op de kast aan hun bloemetjesbehangpapier. Kijk hier eens meneer-van-de-meterstand naar ons achterkleindochter, kijk eens verpleegster-in-de-vroege-ochtend is ze niet schattig, heb je dit al gezien kapster-aan-huis, …

 • Reply
  Mieke
  december 11, 2014 at 2:01 pm

  Er zijn heel wat redenen te bedenken:
  Omdat 3 kinderen samen trekken een heel moeilijk gegeven is. Zelden kijken ze allemaal in dezelfde richting.
  Omdat ikzelf op dat vlak helemaal niet creatief ben, een andere invalshoek leren kennen is goud waard
  Omdat we dan eindelijk een gepersonaliseerd kerstkaartje zouden kunnen rondsturen
  Omdat mijn man liever in praktische zaken investeert
  Omdat winnen gewoon leuk is 🙂

 • Reply
  Emmy
  december 11, 2014 at 2:05 pm

  Super cadeau!
  Natuurlijk willen wij onze kans oko wagen….
  Na de geboorte van onze tweede zoon in april is ons gezin compleet.
  Met jong leven in huis worden er veel foto’s getrokkken, maar een mooie foto van de kroost met mama EN pap ontbreekt….
  Hopelijk kan Sarah ons daarmee helpen!

 • Reply
  Iemke
  december 11, 2014 at 2:08 pm

  Ik zou graag een fotoshoot winnen. Mijn kindjes zijn kiwi’tjes en mijn echtgenoot komt uit NZ. Het zou een mooi geschenkje zijn voor onze familie en vrienden die in Nieuw Zeeland wonen. En omdat het een kunst is om een mooie foto van onze 2 busy boys te trekken waardoor we wel professionele hulp nodig hebben voor een deftige foto.

 • Reply
  Sarah De Smedt
  december 11, 2014 at 2:11 pm

  Ik zou het super vinden om EINDELIJK eens mooie foto’s van mijn gezin te hebben. Dit kan ik zelf niet om op zo een mooie, fantastische manier zoals dat Sarah dit doet. (Onze Kobe deed dit op de mamamarkt super dankzij haar) Er staat altijd een persoon te weinig op of er wordt geen tijd gemaakt een gezinsfoto’s te trekken. Een herinnering voor altijd! Dit zou mooi zijn, het dierbaarste ooit op papier!

 • Reply
  Liesbet Rombaut
  december 11, 2014 at 2:14 pm

  Omdat het altijd fijn is om een leuke familiefoto te hebben!

 • Reply
  Marieke
  december 11, 2014 at 2:47 pm

  WAUW, meer woorden heb ik niet nodig voor zo’n fantastische give-away!
  Een fotoschoot staat al jaren op mijn verlanglijstje maar het is er nog nooit van gekomen. Zou dus het ideale kerstcadeau ooit zijn! Waarom ik hem zo graag wil winnen: ik zou hem spenderen met mijn lief. Hij is zo fantastisch, doet mij altijd stralen van geluk en is bijzonder knap (in mijn ogen dan :D)!

  Veel liefs, Marieke

 • Reply
  Ulla
  december 11, 2014 at 3:35 pm

  Waarom …. omdat we geen enkele mooie foto van ons met drie hebben. Dat is weliswaar mijn eigen schuld. Ik sta niet graag op foto en zeker niet na de bevalling, de kilo’s gingen er niet af. Nu zou ik toch graag eens een paar mooie foto’s van mijn geweldige gezinnetje hebben, want de tijd gaat veel te snel voorbij. Een paar blijvende herinneringen zouden dan ook fijn zijn. Ik denk al lang over een fotoshoot, maar durf de stap toch niet goed te zetten, als ik er nu eentje win … dan ben ik natuurlijk wel verplicht om het te doen.

  Vele groetjes, Ulla

  PS: ik vind je blog geweldig Lobke. Je laat zien dat mama’s altijd hun beste beentje voor zetten, maar dat het ook niet altijd makkelijk is!

 • Reply
  An Engels
  december 11, 2014 at 3:51 pm

  Mijn dochtertje, Elynn 5 jaar, heeft een zeldzame ongeneeslijke leverziekte, het crigler najjar syndroom, die hoge kosten met zich meeneemt. Het zou fijn zijn om mijn dochtertje in de belangstelling te kunnen zetten en zich een echt prinsesje te laten voelen. Een uurtje waarin ze volop kan genieten en even alle zorgen kan vergeten!

 • Reply
  Evelien Anné
  december 11, 2014 at 3:55 pm

  Omdat… het wel leuk zou zijn om in 2015 terug te kunnen kijken naar foto’s waarop we eens niet met de ogen dicht, of met rode ogen, of met een tong tussen onze lippen of met dikke snottebellen of met wallen of …op staan!
  Want die foto’s, die ontbreken nog in onze collectie! (Van het andere type hebben we er al genoeg

 • Reply
  Evelien Anné
  december 11, 2014 at 3:56 pm

  Oeps… Foutje in het e-mailadres… Dit is wel het juiste!

 • Reply
  Katrien
  december 11, 2014 at 4:27 pm

  … omdat we het zelf in de verste verte niet zo goed kunnen als Sarah bij gebrek aan goed materiaal en fotografie-talent. Nu ons eerste zoontje er is sinds september vinden we het een leuk idee om samen en mooi op foto te staan om zo onszelf en vooral de grootouders een leuk cadeau te kunnen geven.

 • Reply
  kathleen
  december 11, 2014 at 5:08 pm

  Ik zou zo graag eens een mooie foto hebben van mijn gezin: mijn man, mijn zoon van 16 en ikzelf. Mijn zoon staat altijd op de foto alsof een foto nemen het ergste is wat er kan gebeuren. Ik zou zo graag eens een MOOIE foto van hem hebben! We gaan onze living herinrichten en die foto zou dan een super plaats krijgen!

 • Reply
  els de bock
  december 11, 2014 at 5:49 pm

  Wel deze maal wil ik niet meedoe voor mezelf (ok bijna altijd voor mijn 2jaarig prinsesje :p maar daar heeft mama de grootste pret mee 😉 =win-win )
  soit ik doe dus mee voor mijn broer en zijn kersvers gezinnetje! na het huisje en het baby’tje (kort opeen) was er helaas niet veel meer over in het potje voor een fotoshoot en iedereen weet hoe belangrijk een fotoshoot wel is!! foto’s door een profesional wat wilt men nu nog meer?! dus ik doe mee voor mijn broer, schoonzus en petekind LOUISE (2 daagjes jong!)

 • Reply
  joke de maerschalck
  december 11, 2014 at 7:03 pm

  Het is een geweldig cadeau daar ik niet alleen mezelf dit kan cadeau doen maar de hele familie. Ik woon al 10 jaar alleen, heb geen kinderen maar heb wel twee fantastische petekinderen. Hier liggen enkel cadeautjes voor anderen onder de boom, misschien wel fijn als er eentje onderligt voor iedereen samen, ook voor mezelf. Een fotoshoot met hen zou geweldig zijn en ik kan tegelijk hun mama’s, papa’s en grootouders een enorm plezier doen met een mooie foto onder de kerstboom. X

 • Reply
  Sofie
  december 11, 2014 at 7:05 pm

  Ooooh een echte kerstshoot…met onze verrassingsbaby in de buik lijkt het me super om onze eerste kerst met 4 op de gevoelige plaat vast te leggen. Mijn dochter mocht mee op onze trouwfoto’s toen ze nog lekker cosy in mijn buik zat. Misschien mag nummertje 2 ook al eens poseren?

 • Reply
  Soshanna
  december 11, 2014 at 7:12 pm

  Ik kan uren staren naar foto’s van mijn kindjes! Maar ik heb helemaal geen leuke foto’s van ons gezinnetje samen! De perfecte cadeau voor mijn perfecte gezinnetje!

 • Reply
  Jolijn
  december 11, 2014 at 7:18 pm

  Dit zou het ideale geschenk zijn voor mijn zotteprot metekindje ZEB 🙂 . ( wordt 8 maanden ).
  Omdat de ouders ( voornamelijk de mama , wie mijn allerliefste grote zus is ) al zeer lang een leuke , mooie foto willen van hun prachtig gezinnetje.
  Ze hebben namelijk van de eerste maanden alleen maar foto’s met zijn harnasje , omdat er bij de geboorte was vastgesteld dat zijn heupjes onderontwikkeld waren.
  Maar dit is natuurlijk allemaal inorde gekomen :).
  En zo’n fotoshoot zou een mooie afsluiter zijn.

  Het leuke extraatje aan mijn metekindje is : hij kijkt goed in de lens & lacht altijd ! 😀
  Hopelijk kan ik ze hiermee verrassen …..

 • Reply
  Bregje Van Autreve
  december 11, 2014 at 7:48 pm

  Ik heb wel een paar mooie foto’s van de kinderen. En hier en daar een beauty van de kinderen met mijn man. Maar geen enkele waar ik met hen op de foto sta, want ik ben altijd de enige die eraan denkt om foto’s te nemen van onze leuke of bijzondere momenten…
  En o ja, mijn haar is net geknipt. En al zeg ik het zelf: het ziet er ‘Fabulous’ uit 😉

 • Reply
  Wouter
  december 11, 2014 at 8:00 pm

  Supertof! Mogen fiere papa’s ook meedoen met deze give away? Ik denk dat mijn vriendin het wel tof zou vinden om zo’n shoot met ons zoontje te doen!

  We zijn begin dit jaar voor de eerste keer fiere ouders geworden van een geweldig, flink ventje! De eerste maanden is mijn vriendin nog even thuis gebleven bij ons kleintje en ze heeft dat super gedaan! Zo’n kleintje dat is niet enkel eten geven, pampertje verversen, maar ook ervoor zorgen, het troosten, ermee bezig zijn, het liefhebben! En mijn vriendin heeft dat super gedaan :-)! Daarbij deed ze, zoals de meeste vrouwen, nog het huishouden!
  Ik moet toegeven toen ik een paar keer voor ons kleintje heb gezorgd, dan pas wist ik van eigenlijk doet ze toch veel en ze weet het goed te combineren (mij lukte het niet zo goed). Ondertussen werkt ze er nog eens bij en is ze een geweldige mama voor onze zoon en vriendin voor mij!

  Ik wil haar wel een leul cadeautje geven en origineel en zo’n shoot is dat wel 🙂

 • Reply
  Vermeulen Nathalie
  december 11, 2014 at 8:22 pm

  Family memories are the Best!!! Alles gaat zo vlug!!! Ik had december 2013 (Kerst) nog juist zelf een leuke fotoalbum kunnen afgeven aan mijn schoonmoeder. Helaas overleed ze 3 januari! Memories!!! Ik hecht daaraan een groot belang! Time flies! Te zien aan mijn kids , ondertussen 6(Cedric) & 7jaar(Delphine)!
  Ik wil alles zoveel mogelijk laten vastleggen! Greetz, Nathalie

 • Reply
  magalie verbist
  december 11, 2014 at 8:29 pm

  Fantastische giveaway! Wrm ik deze wil? Ik ben momenteel 26 weken zwanger, dit enig moment kunnen verzilveren met een fantastische fotoshoot is super! Bovendien ben ik op 1 januari ook nog eens jarig, een datum dat vaak word vergeten, het zou dus een dubbel mooi cadeau voor me zijn!

 • Reply
  Zoë
  december 11, 2014 at 8:49 pm

  Waarom?
  Omdat ik steeds mijn fototoestel vergeet meet te nemen op vakantie :-(, op uitstap, feestjes, enz….
  En omdat wij geen enkele gezinsfoto hebben, ah ja, hoe kan het ook anders?
  Als je nooit een toestel bij hebt.

 • Reply
  Kelly verkoelen
  december 11, 2014 at 9:20 pm

  Waarom wij deze graag zouden winnen…, wel ik heb wel enkele redenen.. 😉
  Omdat wij juist gerenoveerd hebben en onze muren nog veel te kaal zijn ( mooie foto’s van ons gezin zouden ideaal zijn om aan deze kale muren op te hangen )
  Omdat onze kleine spruit veeeeeeel te snel groeit en we op deze manier toch weer leuke aandenken zouden hebben aan deze zware maar o zo mooie tijd ( peuterpuberteit )
  Omdat onze zoon een speciaal karaktertje heeft en we dus amper mooie foto’s van hem hebben ( ik ben ervan overtuigd dat jullie wél het voor elkaar kunnen krijgen om geslaagde kiekjes te nemen. )
  Omdat wijzelf gewoon vinden dat onze zoon uberschattig is 😛
  Omdat we ook wel eens een fotogeschenk aan onze ouders cadeau willen geven ( zij staan immers altijd voor ons klaar )
  OMDAT WE HET ZO GRAAG WILLEN 🙂

 • Reply
  Jess Cee
  december 11, 2014 at 10:23 pm

  Omdat…
  Dit een super,leuke,grave,fantastische,ideale,enorme,te gekke,fijne,plezierige,spannende,perfecte,speciale,originele,interessante,plezante,toffe,formidabele,coole,… Give away ooit is 🙂
  Omdat… Ik verzot ben op foto’s, maar zelf aan originaliteit ontbreek…
  Omdat… Foto’s je het verleden altijd terug laat beleven…
  Omdat… 🙂

 • Reply
  An Vande Velde
  december 12, 2014 at 7:04 am

  Waarom ik dit verdien? Lang geleden, toen onze kids nog klein waren, hadden vrienden allemaal samen gelegd voor een Bongobon photoshoot! Nu, tussen ons, ik heb een hekel aan bongobonnen, te meer omdat je altijd de neiging hebt om dat schoon weg te stoppen en dan (te laat) hem weer ontdekt in je kast… Toen is dat ook zo gegaan, mijn man had in begin geen zin, zieke kids, niet geboekt en dus TE LAAT! Toen kon je ook nog niet ruilen, dus het cadeau waar ik zo had om lopen zagen, was foetsie door mijn eigen domme (bongo) schuld…. Huilen met tuiten heb ik gedaan….:-(
  Dus, staat nog steeds om mijn wish-list, al een jaar of 8 dus, een fotoshoot van mijn gezin…..
  Please????

 • Reply
  Liesje
  december 12, 2014 at 7:31 am

  Misschien komt onze gerestylde living er eindelijk eens van in 2015. Meubels en verf zijn makkelijk te realiseren. Mooie foto’s van m’n 3 kids zijn dat niet.
  Op deze manier zou dat al zeker in orde komen 🙂

 • Reply
  Heidi
  december 12, 2014 at 8:06 am

  Leuk zo’n fotoshoot ! Ziet er ook super leuk uit!!! Zo’n cadeautje zou ik ook wel eens willen winnen!! Foto’s voor in het nieuwe huis

 • Reply
  fie
  december 12, 2014 at 8:23 am

  Mooi foto’s zijn geld waard, Ik wil eigenlijk gewoon nog eens een foto met ons 4! Of alleen met manlief en ik 😉 Het zijn kostbare schatten voor later!

 • Reply
  Ann
  december 12, 2014 at 8:34 am

  Hoi,
  Waarom ik graag een fotoshoot wil winnen? Voor mijn lieve dochtertje van 6, die héél graag op de foto staat als een echt mini-madammetje. Omdat foto’s zo uniek zijn en een sfeer brengen van een momentopname die je koestert en je geheugen opfrist. Het zijn zo mooie herinneringen die je bewaart heel je leven! Mijn dochtertje is voor mij het “allerliefste” mensje op deze wereld en die ondanks haar deugeniete-streken tekens mijn hart verovert <3 Het zou een geschenkje zijn voor ons vol liefde <3

 • Reply
  Tintel
  december 12, 2014 at 9:19 am

  Gewoon, omdat ik zo trots ben op ons gezinnetje. <3

 • Reply
  Veronique Crynen
  december 12, 2014 at 10:35 am

  ik zou zo graag eens leuke fotootjes hebben van mij en de jongens. Omdat ik meestal de fotograaf ben zijn die hier heel schaars. En eerlijk gezegd de foto’s die er dan wel zijn, tja we zullen het er op,houden dat mijn echtgenoot betere talenten heeft. 🙂

 • Reply
  Francesca
  december 12, 2014 at 10:39 am

  Waarom wij graag een fotoshoot willen. Omdat wij drie jaar geprobeerd hebben om een wondertje te krijgen en het lukte maar niet… na vele onderzoeken en met hulp is uiteindelijk onze kapoen Alessio er gekomen . En we willen elk jaar van hem koesteren en genieten dat hij er eindelijk is bij ons. Daarom zouden wij graag zijn eerste kerst vastleggen.

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  december 12, 2014 at 10:47 am

  Dat is een leuke winactie! Veel succes!

 • Reply
  natali
  december 12, 2014 at 11:10 am

  Wij zouden graag de fotoshoot winnen zodat ik mijn lieve schat eens en voor altijd kan tonen dat foto’s door genomen door fotograven er niet altijd saai en ongeïnspireerd uit zien. Zou een mooie start van een jaarlijkse traditie, die hier zou zijn begonnen :). Ik zie het al voor me, mijn grote man en 2 kleine man die ontdooien voor de camera, prachtig gewoon! Plus het zou fijn zijn om ook eens op de foto staat in plaats van ze altijd te nemen.

  Alleszins bedankt voor de mooie wedstrijd!

 • Reply
  Bart
  december 12, 2014 at 12:13 pm

  Ons zoontje Robrecht is nu bijna 2,5 jaar en we hebben nog steeds geen deftige familiefoto.
  Mag onze hond er ook op ?
  Grts Bart

 • Reply
  Annelien
  december 12, 2014 at 12:52 pm

  Hallo, ik wil hem graag winnen omwille van heel veel redenen, maar vooral omdat mijn papa fotograaf was en hij alle foto’s nam van onze kinderen! hij stierf echter vier jaar geleden tijdens deze periode en de stap om naar een andere fotograaf te gaan blijft groot!
  Dus mocht ik deze misschien winnen, dan verkleint alvast die stap!

  Groetjes!
  Annelien, mama van 3 kids!

 • Reply
  Nancy
  december 12, 2014 at 1:09 pm

  Leuk om dit te winnen, dan kan ik aan mijn man bewijzen dat hij totaal geen mooie foto’s kan trekken, zoals hij zelf altijd beweerd van wel.
  Dan kunnen we de foto’s van mijn dochtertje eens vergelijken met die van jullie en het misverstand zal dan voor eens en altijd uit de weg zijn, hoop ik.

 • Reply
  Tine
  december 12, 2014 at 1:22 pm

  Sinds 30 augustus ben ik de trotse mama van een dochter. Als ik terugkijk op alle foto’s die tot nu toe zijn genomen van ons nieuwe gezinnetje, dan zijn dat vaak selfies die jammer genoeg niet zo goed gelukt zijn (selfies maken van 3 personen, het is een kunst op zich). Graag wil ik daarom een fotoshoot winnen voor ons drietjes; zodat we er alledrie eens prachtig op kunnen staan :)..

 • Reply
  Vanhille Kimberly
  december 12, 2014 at 2:31 pm

  Leuke actie!
  Waarom? Moeilijke vraag; iedereen vediend die wel te winnen, niet?
  Maar ik waag toch maar mijn kans. Ik zou heel graag de living wat opleuken en vermits Yanaika en Papa graag gekke bekken trekken, zou een nieuw gezinsportret wel leuk zijn om te winnen. Zo verschijnt er onmiddelijk een lach op ons gezicht als we ons huisje binnenkomen, denkend aan die superleuke shoot vol plezier! 🙂

  Groetjes

 • Reply
  Jolijn
  december 12, 2014 at 3:16 pm

  Tuurlijk willen wij dolgraag zo’n fotoscoop winnen!!!
  Ik ben op dit moment explosief zwanger, uitgeteld voor 26 december. Een kerstkindje dus. Hierna is ons gezinnetje van 4 compleet. Dat willen we graag vastleggen op foto. Sarah kan dat, zo te zien, op een originele manier. Net wat we zoeken!
  Het lijkt me fijn om de foto’s achteraf uit te delen, aan de muur te hangen of te scrappen in mijn scrapalbum.

 • Reply
  Seija
  december 12, 2014 at 4:47 pm

  Omdat die drie dochters van mij steeds groter worden en leuke foto’s waar ze alle drie samen op staan zelden zijn. Elke zomer proberen we van de dames een foto samen te nemen, de ene zomer al met meer succes dan de andere. Een professionele fotografe kan dat ongetwijfeld beter dan ik. En mijn pubers luisteren vast beter naar een ‘vreemde’ dan naar mij 😉

 • Reply
  KOPERROZE
  december 12, 2014 at 5:36 pm

  SUPER ACTIE! Wij willen deze met ons gezinnetje gewoon winnen! Zonder extra reden, gewoon omdat het mooie fotoshoots zijn en wie wil dat nu niet?

 • Reply
  Carolien
  december 12, 2014 at 6:32 pm

  waarom?

  Omdat

  …het super foto’s zijn
  …ik 2 schatten van kinderen heb
  …ikzelf absoluut niet goed ben in fotografie

 • Reply
  Sharon Deprez
  december 12, 2014 at 8:01 pm

  Omdat ik, vanuit het verre West-Vlaanderen, naar de leuke mamamarkt ben geweest om vooral eens een mooie foto te laten nemen van mijn 2-jarig zoontje. Na een verkeerde route te nemen zijn we er na 2 uur geraakt. Net te laat voor een gratis goodiebag. De dame voor mij was de gelukkige die de laatste goodiebag kreeg. Maar ik ging nog steeds vol goede moed door naar het hoekje van de fotoshoot. Echter, mijn 2-jarige besliste er anders over. En met de woorden “nee, niet foto, niet jasje afdoen” en vele traantjes zag ik een einde aan mijn doel om die middag een leuke foto te laten nemen…

 • Reply
  Juliette
  december 12, 2014 at 8:44 pm

  Dag Lobke, dag Sarah,
  Ik ben Juliette, een kleine maar dappere meid van 5 maanden oud. Mijn twee mama’s zijn dol op me en dol op foto’s! Vorige week kochten we een eigen huisje. Spannend he… Ik ben er bijna zeker van dat toffe foto’s niet mogen ontbreken aan de muur… Maar kunnen jullie mijn mama’s hiermee een handje helpen? Dat zou superrrrrtof zijn! Fijne feestdagen en een dikke kus! X

 • Reply
  Valerie
  december 12, 2014 at 10:03 pm

  De kerstperiode, zo gezellig, zo uniek!
  Net als mijn oogappeltjes Sterre (jongen bijna 3 jaar) en zijn grote zus Fleur (8 jaar).
  Ze zijn ons alles, het mooiste geschenk!
  We zijn ons huisje aan het verbouwen, er ontbreken nog mooie foto’s om de mooie kamers in ons huis te laten schitteren.
  Oma en opa die wonen bij ons in de tuin, zij doen alles voor hun kleinkinderen, wat zouden ze dankbaar zijn met mooie foto’s van hun grootste schatten. Het zou voor hen een groot geschenk zijn!
  De foto’s die u maakte zijn prachtig gewoon! Wij dromen mee naar dit unieke geschenk, wij duimen alvast. Lieve, warme kerstgroetjes van heel ons gezinnetje

 • Reply
  ruth
  december 13, 2014 at 7:43 am

  We hebben nog geen familiefoto’s met ons 2 prachtige kinderen dus dit zou heel welgekomen zijn om ons huisje wat op te vrolijken!

 • Reply
  Jill Vandenbrembt
  december 13, 2014 at 8:37 am

  Ohoow, dit zou geweldig zijn.
  Waarom? Daarom!
  1) Mijn dochtertje wordt op 17 december 2
  2) Ze wordt ‘Gjote us’ binnen dit en 3 weken, benieuwd hoe ze gaat reageren, want ‘ik ben twee en zeg neen (x100 :))
  3) Is voorlopig van niets onder de indruk
  4) Is elke keer dat aapje op de foto, dat ondersteboven hangt, want het kan niet wild genoeg zijn voor haar
  5) Onze muren in huis nog steeds geen enkele kader hebben
  6) Omdat mama enkel foto’s heeft van papa en Febe (want papa trekt nooit foto’s)
  7) Omdat het gewoon een zeer leuk cadeau is dat zeker gekoesterd gaat worden.

 • Reply
  Anneleen
  december 13, 2014 at 10:27 am

  Omdat ik dit moment wil bevriezen… Dochter is net drie jaar, en zoontje is drie maanden. Ik voel me nu al nostalgisch over het ieniemieni baby’tje dat er niet meer is. Ik wil de tijd even stoppen en vasthouden aan dit moment. Na nieuwjaar moet ik springen, in het echte leven terug, en nee, daar heb ik nog geen zin in. Dus Lobke, help me dit momentje vasthouden, ik ga je er dankbaar voor zijn 🙂

 • Reply
  Caroline C
  december 13, 2014 at 11:52 am

  Omdat je nooit genoeg mooie foto ‘s kan hebben van je nageslacht

 • Reply
  Griet De Schepper
  december 13, 2014 at 12:49 pm

  Ik wil deze fotoshoot supergraag winnen! Ik ben zelf totaal geen getalenteerd fotograaf en heb dan ook maar weinig écht mooie foto’s van de kindjes (Merlijn van 2 jaar en Minne van 4 maanden). Ik geef het elke keer op maar dat zorgt natuurlijk wel voor frustaties bij het maken van een fotoboek op het einde van het jaar. Zo’n fotoshoot (en ik zie dat je prachtige foto’s kan maken!) zou dan ook de ideale oplossing zijn, ook omdat mama en papa dan eens een foto van zichzelf zouden hebben, ook al zo’n rariteit 🙂

 • Reply
  sara maes
  december 13, 2014 at 4:58 pm

  met drie kids is het niet altijd makelijk ze alle drie ter gelijk naar de camera te laten kijken. dus zou ik graag eens foto’s hebben van alle drie zodat we deze cadeau kunnen doen aan familie en een nieuwe fot voor in de woonkamer. gtjes sara

 • Reply
  Stefanie Drieghe
  december 13, 2014 at 5:24 pm

  Graag had ik mijn mama verrast met een fotoshoot van haar 4 kleinkinderen! Gewoon omdat ze zoveel doet voor onze kindjes en we dit soms wel als vanzelfsprekend nemen! (En omdat ze al hele tijd vraagt achter foto van het kleinste kleinkind maar het komt er gewoon niet van!)

 • Reply
  joaquim
  december 13, 2014 at 8:50 pm

  Wat een leuke actie! Deze papa waagt op de valreep ook een kansje! Dit jaar werden wij voor het eerst papa en mama van een lief en stoer ventje. Een heel heel energiek manneke, wat het moeilijk maakt voor papa en mama om hem op foto te krijgen. Lees, wapperende handjes en voetjes overal. Net op het ogenblik dat we denken “ja”! nu hebben we hem goed op beeld, draait hij zijn hoofdje weer, de kapoen! Een geduldige fotografe met magische vingers weet hier vast wel raad mee :-). Op kerstdag zal ons ventje exact 9 maanden zijn, toch wel een bijzonder moment, eerst 9 maanden in mama’s buik en dan 9 maanden er uit. Papa neemt ook graag deel als surprise voor mama, omdat ze zo’n fantastische mama is en dit zo een mooi en origineel cadeau zou zijn voor onder de kerstboom. Ik weet niet of Sarah eventueel ook bereid is om een foto te nemen die misschien wat meer in de privésfeer is (borstvoedingsfoto), maar dit zou mijn vrouwke zoveel plezier doen. Iets uniek, een aandenken aan later van een hele mooie periode tussen mama en kind. Tot slot, mijn vrouwke zegt altijd dat ze niet mooi op foto “plakt” omdat ze haast altijd met haar ogen dicht staat. Ook hier denk ik dat de magische handen van Sarah wonderen kunnen doen 🙂 Op petit bazar waren we net te laat voor de photobooth, misschien nu meer geluk? Fingers crossed! Mvg Joaquim

 • Reply
  Daphne Vanderveken
  december 13, 2014 at 9:18 pm

  Ik moet deze fotoshoot winnen omdat ik heel fotogenieke kinderen heb, maar zelf geen fotograaftalent ben. T is zo zonde voor mijn kinderen 😉

 • Reply
  marijke
  december 14, 2014 at 8:40 am

  ik zou heel graag de fotoshoot winnen omdat dit onze eerste kerstmis is met 3 kinderen en ik nog geen foto’s heb van ons gezin om in ons huis te hangen.

 • Reply
  Sanne
  december 14, 2014 at 7:56 pm

  super giwe-away! ik wil deze gewoon winnen omdat foto’s zo mooi herinneringen zijn waarvan je er nooit teveel kan hebben 🙂

 • Reply
  Tineke Van Acker
  december 14, 2014 at 8:24 pm

  Ik doe mee voor een fotoshoot van mijn bijna 2-jarig zoontje (eventueel samen met de papa en mezelf) omdat ik naast de vele foto’s getrokken met de iPhone ook wel eens een reeks hele mooie professionele foto’s zou willen. Ik heb zonet zelf geprobeerd om foto’s te trekken voor het kerstkaartje, en dat was geen eenvoudige opdracht om hem duidelijk te maken om even stil te zitten en te lachen. Dus ik duim dat ik deze prijs win.

 • Reply
  Binst Els
  december 14, 2014 at 10:20 pm

  – omdat onze muur weer eens nieuwe foto’s kan gebruiken 😉
  – omdat mijn kindjes zo snel groot worden en ik dat heel graag elk jaar opnieuw vastleg op foto
  – omdat mijn man dan geen nee kan zeggen :p
  – omdat ik nooit op de foto sta aangezien ik zelf altijd het fototoestel bedien
  – omdat ik dan een reden heb om nog eens matchende outfits te vinden voor iedereen
  En tenslotte omdat ik wel eens in levende lijve wil kennis maken met de vrouw die zo’n leuke foto’s maakt!

 • Reply
  katrien
  december 15, 2014 at 10:55 am

  het zou eens leuk zijn om mooie familie foto’s te hebben, meestal sta ik er niet op omdat ik de foto’s trek. plus ik ben eens benieuwd of een fotograaf eens een mooie foto van mij kan pakken want ik vindt meestal dat ik er maar slecht uitzie ofwel is dat omdat ik zo een mooie kindjes heb 🙂 en ik erbij verbleek! das ook de reden waarom ik de foto’s trek, dan moet ik er niet opstaan.
  het zou dus heel fijn zijn om samen met mijn kids eens op de foto te staan!

 • Reply
  Bianca Teerlinck
  december 15, 2014 at 10:55 am

  Wie niet natuurlijk … maar wij suuupppppper graag. Met 2 pittige dames in huis en een goed fototoestel heb ik hier al veel mooie kiekjes getrokken van onze meiden. En papa heeft geluk … meestal staat hij er ook bij maar ik sta spijtig genoeg alitjd achter het fototoestel. Dus super graag zou ik wel eens een fotosessie doen waar ik ook op de foto mag staan … trouwens zit de camouflage van de ” na bijna 2 jaar slaapt ze nog steeds niet door … dank u reflux, eczeem en astma”-wallen daar bij ?

 • Reply
  liezel
  december 15, 2014 at 7:50 pm

  Ik wil deze shoot heel graag winnen. Ik zit namelijk met een probleem: mijn kindjes worden te snel groot! Mijn jongste is 1,5 jaar en vandaag zat er een brief in de bus dat we hem moeten inschrijven voor de kleuterschool. Meer nog niet! Te snel! Daarom zou het fantastisch zijn om mijn schatjes en gewoon ons gezinnetje nu op papier te vereeuwigen! Ook ligt er bij ons precies een vloek op gezinsfoto’s. Een vloek die ik graag doorbroken wil zien en hoe kan dat beter dan door een professional. Het lukt ons namelijk niet om allemaal mooi op de foto te staan. Altijd is er wel iemand die wegkijkt, boos is, rare snorren trekt… So please, pick us!

  • Reply
   Lobke Gielkens
   december 15, 2014 at 7:56 pm

   De winnaar is zopas gekozen, net te laat :-(. Volgende keer meer succes!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.