0
MAMA ZIJN

Herdenkingsconcertje voor ons vake

“In jullie hart blijf ik leven, goed kijken, dat lukt”

“1 jaar geleden was dat één van de laatste zinnetjes die je ons toefluisterde. Zo onwezenlijk dat je er niet meer bent, maar toch weten we dat je altijd ergens bent. Wanneer we piano spelen, wanneer we vertellen over die toffe gekke grootvader. Je bent er altijd, in ons hart, in de mooie herinneringen van jou en in alles wat we van je geleerd hebben”

Viki, Lobke, Kwinten, Femke, Timoty en Tim

Als we nu eens samen iets doen voor Music for life?

We voegden de daad bij het woord en uit dankbaarheid voor onze papa, ons vake – die vorig jaar 26/11/2017 heel plots overleed na een agressieve longkanker – brengen wij binnenkort een live pianoconcert.
De band tussen mijn broers en zussen werd sindsdien nog sterker dan hij al was. En wat ons nog bindt buiten onze familieband, is de liefde voor muziek, in het bijzonder de piano. Daarom organiseren we een herdenkingsconcertje, speciaal voor ons vake, om hem te herdenken en die dag de mooiste liedjes voor hem te spelen, met een mix van klassieke en hedendaagse muziek. En een dag waarop we de mooiste verhalen over hem bovenhalen.

We rekenen daarom op gulle vrije giften van iedereen die komt, en die willen we schenken aan Kom op Tegen Kanker. Daarnaast verkopen we ook gebak, taart en koffie. De bedoeling? Een warme actie organiseren waarin de liefde voor muziek én onze papa, ons vake centraal staat!

Ik ben zo dankbaar dat we dit samen kunnen doen. We mogen dan misschien onze papa verloren zijn, onze grootste vriend. Maar de vriendschap en de liefde die we ondertussen bij elkaar vinden, is onbeschrijflijk. Dat lieve vake, is het mooiste cadeau dat je ons kon geven, elkaar.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.